jalan satapak 10: hal New

Intro / sample:
Cepengan, cepengan
Hayu atuh meunangkeun karana (malikan 4X)

ayat:
Boy nyaho kuring meunang eta J sacara, batu éta kontak dina suku mah
Bray nepi di craze nu, pacilingan mah teu lengkep
Anjeun nyaho kuring meunang eta 5 sarta Kuring kakara meunang eta 12 urang
Tapi anjeun nyaho eta 1 sacara Nyaan hayang ieu diobral
Jadi pasangan leuwih clicks dina loka, saacan Kaula ngarasa katuhu euy
Bruh I gotta tetep game sneaker mah ketat
Lamun everybody meunang eta homie nu teu naon atuh kawas
Ayeuna everybody wanna jadi kawas kuring tinimbang Mike
kecanduan mah teu awewe atawa booze nu
Sneakerheads anonim, Kaula itching keur sababaraha sapatu
Pasang eta dina kartu mah, Kuring teu meunang nganggur leungit
Sakapeung mah heran naon nya mah wanna ngabuktikeun
Ngabalukarkeun I wan't hal anyar
Naon atuh meunang teu baris ngalakonan
Jigana kuring meunang sababaraha flu kinda
Ngabalukarkeun Kaula addicted nu anyar
Ieu meunang kuring kawas

Séjénna / sample:
Hehehehe eta meunang kuring kawas
Cepengan, cepengan
Hayu atuh meunangkeun karana (malikan 4X)

biasa

2 comments