jalan satapak 11: Lasarus

ayat 1:
Boy mah hopped kaluar kubur alus isuk
Kuring geus saré pikeun lila teuing Kaula yawning
Everybody ngawangkong nyoba ningali kuring, kaayaan teu percaya
Kawas kumaha manéhna engapan? Manéhna genep suku jero
Boy naon nyebutkeun? Tahan nepi Cicing sungut anjeun
lalaki paéh teu bisa holla, naon ngawangkong bout?
'Cukang lantaranana sakali ngaliwatan nu panto eta teu leumpang kaluar
Tapi hayu atuh nyokot anjeun deui dina waktu Coffin mah ayeuna
Ooh nyaho anjeun bau dina hawa
Ngabalukarkeun mah geus di kubur pikeun lila teuing mah sumpah
Jalma nangis Kaula leungit, papait geus ditulis
beungeut mah bulak, maranehna teu bisa nyaritakeun budak Anjeun ngeunaan jadi risen
Tutup Coffin nu, nelepon da'wah, manéhna jadi Isro
Ieu leuwih teu bisa taya sahijieun ngahontal manéhna, ngomong kitu lila
Tapi tahan, samemeh anjeun ceurik jeung ngajalankeun kaluar
Kuring ngadéngé si datang, nyebutkeun hal yelling, “kaluar”

Pra-Hook:
Hopped nepi kaluar kubur, Wilujeng énjing
Kuring geus saré pikeun lila teuing Kaula yawning
Maranéhanana dikubur kuring di jas hideung, dasi hideung
Aku hirup mah bangun néangan laleur
Jadi ti ayeuna

cantol:
Ti ayeuna Anjeun bisa nelepon kuring Lasarus
Ti ayeuna Anjeun bisa nelepon kuring Lasarus
Ti ayeuna Anjeun bisa nelepon kuring Lasarus
Urut manusa paéh leumpang Lasarus (malikan deui)

ayat 2: (This'l)
Maranéhanana meunang hiji jalma leungit wartoskeun jeung teu bisa manggihan awak
Hayu eta nyaritakeun carita kuring ditémbak nepi di hiji partéy
Atawa ieu mah ngebut luhur dina bike hiji
Kepala onto truk luhur ngebut ngaliwatan cahya
Anjeun tiasa ngabejaan eta atoh anjeun resep
carita ahir homie mah diangkat nepi ku Kristus
man paéh leumpang, mil héjo
Pindah jeung mariksa kubur mah ayeuna teh geus cleaned kaluar
Ayeuna datang jeung kasampak kana panon bruh mah
Anjeun bisa nempo seuneu indit jeung nyaritakeun em Aku bruh hirup
Full daya kawas kawat bruh
Allah disambungkeun ka kuring kawas sababaraha kabel jeung Kaula dipecat up
lalaki paéh teu ngobrol, nyaritakeun ngampar atawa bebeneran
lalaki paéh teu leumpang
Jadi naon anu maksudna keur kuring nyaeta aranjeunna ditandatanganan off
On nawaran maot mah, tapi kuring ieu diangkat saméméh garing off

Pra-Hook
cantol

ayat 3:
Hopped nepi kaluar kubur, gaya Thriller
Maranéhanana teu mikir yén Manéhna bisa ngalakukeun hal eta, tapi manéhna teu ayeuna
Maksud kuring nu Kaptén, nu Maha Kawasa Gusti
Nyetel captives bébas, sadaya numpak, sadaya numpak
teu bisa eureun manéhna sabot meunang pikiran-Na diwangun
Manéhna teu kawas kuburan nu? Sayonara, pendak deui engké
Manéhna nyieun Tempo buta jeung meunang lame nepi
Jadi éta no reuwas manéhna bisa ngangkat urang
Hudang eta nepi ayeuna
Mu'min lamun hirup anjeun keur néangan tangguh ayeuna
Lamun geus di sadaya waktos Anjeun low
Ulah poho yen kakawasaan yén manéhna geus némbongkeun

Pra-Hook
cantol

biasa

1 komentar