track 12: Kabeh Love

Intro: (Natalie)
Aku weruh sing nonton
Kowe karo kowe?
Aku single?
Inggih, sorta kinda Mungkin
Apa sira wis ing atine?
pasuryan katon menowo
Aku ndeleng sing kabeh wektu
Lan aku bisa njagi perusahaan bengi
Sampeyan wis ora kudu ngomong oleh
Ora ènèng liya watara nonton
Ya mung ngomong tembung lan sampeyan tak
Neng kene, saiki

ayat 1:
Jay ana sepi
Lan kang looking for love ing net
Wong wis kabutuhan, apa nyana?
Panjenenganipun kapandeng liwat kabeh kaca sing
Lan nalika dheweke ketemu wong dheweke ilang ambegan
Sabab iku katresnan ing kawitan ngarsane nalika padha ketemu
atiné ngantem hard
Deweke kinda cahya skinned, mata kaya kang disenengi wong
ora bisa perang mau raos nalika padha kenek sampeyan iki hard
Iku adoh, supaya wong iku karo dheweke online kabeh wektu
Kang ing karya nanging girl iki ing atine kabeh wektu
Dheweke ora bisa ngenteni kanggo weruh dheweke, dheweke tak mau fitur banging
Nalika padha bebarengan kang ora pikiran kang kudu mbayar karo Visa
homies kang dielingake marang “alon mudhun sing wadon ora bisa ngrampungake sampeyan”
Nanging ing game saka katresnan kang ora pengin tetep bleachers
Utawa wong mikiraken, Apa aku kelalen ngomong iku
Jay nikah lan ati mestine kanggo dikunci adoh
Aku ndedonga kang break mati nanging kang weakened ing
Lan kang 'd ilang yen ora bisa ndeleng dheweke maneh, kang kabeh ing

pancing: (Natalie)
Baby teka kene
Sabab aku tak apa kowe kudu
Lan sampeyan pengin, sampeyan pengin
Ayo padha ndeleng Aku maneh
Sabab aku wis nunggu sampeyan wiwit esuk
Aku janji kabeh tresnaku
Lungguh kene nunggu sampeyan mung teka njaluk iku, njaluk iku
Kabeh tresnaku
Lungguh kene nunggu sampeyan mung teka njaluk iku

ayat 2:
Hey kang wis ora tau weruh pasuryan kaya duweke plus pinggul tengen
ora bisa perang nggusah, kang tansah ketemu dheweke ing situs sami ing
boy marang marang bojoné 'sabab iki ora tengen
Nanging ana banget wedi, dheweke pungkasanipun kejiret marang lan padha perang
Liyane diijolke dheweke kaya “apa daya iki duwe sampeyan wis mbeling
Wis sampeyan wis weruh sawetara broads liyane?”
Kang kinda kepepet saiki lan wong mburi mudhun
Kang kroso kaya kang kudu kuthah kabeh kanyatan saiki
Lan wong ngandhani dheweke 'bab kang pacangan beda
Lan obsesi babagan kang tansah eyeing gambar saka dheweke
Iku kecanduan iku duraka kang pengin ndandani iku
Nanging rasa ing wong, kang tenan mimpin piyambakipun wiwit wonder
Apa iki worth iku? 'Sabab bojoné ngandika kudu milih
dheweke kaya, "Iku dheweke utawa kula kulawarga sampeyan bab ngeculke"
Saiki Jay tak the blues, kepengin njerit
Sabab wong tresna sing wadon cantik ing layar
dheweke kaya

pancing

ayat 3:
wong lanang Kula Jay iku ing dalan salib
Piyambakipun rumaos wis bungah lan seneng nanging ilang sing
Ngrasa kaya nyawa ilang mlaku mudhun dalan salah
"Carane wong aku njaluk kene?"
Kang ing kabeh wektu kurang
Lan saiki wong iku nangis metu nangis metu
rusak kaya, "Carane dheweke malah nemokake aku?"
Banjur eling Gusti Allah iku mung ora bisa weteng
dosa duraka kita lan para break kita iku
Saiki iku telak wong jeru babras kang nyebabake
cara kang sedhih Gusti kang Hung ing salib reged
cara kang babras bojoné karo flirts lan cacat perverted
Panjenenganipun bisa kekacoan watara lan kelangan kulawarga, wong ngaso
Panjenenganipun njupuk laptop Gambar dheweke ing sokongan ing
Panjenenganipun smashes karo Pethel banjur njupuk Trash metu
Piyambakipun nyebut bojoné lan kang mratobat ing nangis
Lan ngandika kepengin kanggo setya kanggo taun
Lan Allah krungu

Enggo bareng

2 komentar

  1. CaitlinReply

    Lagu iki ngandika supaya cetha kanggo kula. Aku berjuang karo saru kanggo dangu. Aku isih njaluk digodha kadhangkala nanging Gusti Allah njaluk kula liwat. Nyuwil mudhun ing nangis nalika krungu song iki amarga sanadyan aku ora nikah utawa apa-apa aku isih perjuangan karo malah njupuk sesambetan. Matur nuwun ingkang sanget kanggo nuduhake song iki!
    God Bless You,
    Caitlin