jalan satapak 12: Sadaya My Love

intro: (Natalie)
Kuring ningali anjeun ningali
Ulah anjeun resep naon nu katingali?
Kami mah tunggal?
sumur, sorta kinda meureun
Naon anjeun kudu di pikiran?
beungeut anjeun kasampak dalit
Kuring ningali anjeun sadaya waktu
Jeung kuring bisa ngajaga anjeun pausahaan peuting
Anjeun teu gotta nyaritakeun taya sahijieun
Teu taya sahijieun sejenna kira-kira ningali
Hehehehe ngan nyebutkeun kecap jeung anjeun ngagaduhan eta
katuhu dieu, ayeuna

ayat 1:
Jay ieu ngalamun
Jeung manéhna néangan asih dina net nu
A man geus kaperluan, naon nyangka?
Manéhna kokotéténgan ngaliwatan sadaya kaca maranéhanana
Jeung lamun manéhna manggihan man nya manéhna leungit napas-Na
Ngabalukarkeun ieu asih di tetempoan kahiji basa aranjeunna papanggih
jantung-Na ngéléhkeun teuas
Biasana ieu kinda cahaya skinned, panon kawas manéhna liked eta
teu bisa ngalawan eta parasaan basa aranjeunna pencét anjeun ieu teuas
Ieu jarak lila, jadi manéhna jeung nya online sadaya waktu
Anjeunna di karya tapi gadis ieu nu dina pikiran-Na sadaya waktu
Manéhna teu bisa ngadagoan pikeun nempo nya, manéhna meunang eta fitur banging
Sabot maranéhanana babarengan manéhna teu kapikiran manehna gotta bayar jeung Visa
homies-Na warned manéhna “ngalambatkeun turun nu awéwé teu bisa ngalengkepan anjeun”
Tapi manéhna dina game sunda he teu daék cicing di bleachers
Atawa jadi manéhna nyangka, Naon atuh poho ngomong téh
Jay nikah jeung haténa nu sakuduna jadi kakonci jauh
Kuring neneda manéhna megatkeun eta off tapi manéhna ngaruksak dina
Sarta manéhna kukituna leungit lamun manéhna teu bisa nempo deui nya, manéhna sadaya dina

cantol: (Natalie)
Orok datang ka dieu
Ngabalukarkeun kuring meunang naon maneh kudu
Sarta anjeun hayang, hayang
Hayu ningali kuring deui
Ngabalukarkeun Kuring geus nungguan anjeun saprak isuk
Jeung kuring jangji sadaya geu
Ieu linggih di dieu nungguan anjeun kakara datang meunangkeun eta, candak
Sadaya sunda mah
Ieu linggih di dieu nungguan anjeun kakara datang meunangkeun eta

ayat 2:
Hey manéhna teu kungsi katempo hiji beungeut kawas hers ditambah cangkeng nya katuhu
teu bisa ngalawan pangjurung nu, manéhna sok papanggih nya di situs sarua
budak-Na ka manehna nyaritakeun pamajikanana 'ngabalukarkeun ieu teu katuhu
Tapi manéhna teuing sieun, manéhna pamustunganana bray manéhna jeung maranehna tarung
Kecap disilihtukeurkeun manéhna kawas “naon muatan ieu geus maneh geus selingkuh
Dupi anjeun geus ningali sababaraha broads séjén?”
Manéhna nu kinda trapped ayeuna jeung saterusna manéhna bék turun
Manéhna ngarasa kawas manéhna kudu ngabahekeun sagala fakta ayeuna
Jeung saterusna manéhna ngabejaan nya 'bout lover-Na beda
Jeung obsesi ngeunaan kumaha manéhna sok eyeing gambar nya
Ieu hiji kecanduan ayeuna teh jahat manéhna hayang ngalereskeun eta
Tapi rarasaan aya dina manéhna, manéhna bener disetir manéhna mimiti heran
Ieu patut eta? 'Ngabalukarkeun pamajikanana cenah gotta milih
manéhna kawas, "Ieu nya atawa kuring kulawarga Anjeun Anjeun bout ka leupas"
Ayeuna Jay meunang blues, manéhna hayang kasurupan
Ngabalukarkeun he love nu awewe geulis dina layar
manéhna kawas

cantol

ayat 3:
dude mah Jay kiwari keur aya dina jalan cross
Manéhna ngarasa manéhna kabagjaan jeung kabagjaan tapi leungit eta
Karasaeun kawas jiwa leungit ngajalankeun turun jalan salah
"Kumaha teu kuring meunang dieu?"
Anjeunna di-Na sadaya waktu low
Jeung ayeuna manéhna nangis kaluar nangis kaluar
Devastated kawas, "Kumaha manéhna komo manggihan kuring kaluar?"
Saterusna manéhna inget yen Allah manéhna ngan saukur teu bisa burih
dosa jahat urang jeung manéhna disiplin pikeun megatkeun urang eta
Ayeuna hits manéhna bojong tina Hurt manéhna disababkeun
jalan manéhna grieved Gusti-Na anu mangkal di nu cross kotor
jalan manéhna menyakiti pamajikanana jeung flirts sarta flaws perverted
Manéhna meureun mess kira-kira jeung leungit kulawargana, jadi manéhna direureuhkeun
Manéhna nyokot laptop-Na gambar nya éta dina backdrop nu
Manéhna smashes eta jeung palu tuluy nyokot runtah kaluar
Manéhna asup pamajikanana jeung manéhna repenting dina lawon
Jeung nyebutkeun manéhna hayang jadi komitmen pikeun taun
Jeung Allah hears

biasa

2 comments

  1. Tishwalon

    It doesn’t sayand so he DANCE DANCE but I forgot to say, jsb…”? It sounds like you repeated something twice.

  2. Caitlinwalon

    This song spoke so clearly to me. I struggled with porn for a long time. I still get tempted sometimes but God get’s me through. I broke down in tears while hearing this song because even though I am not married or anything I still struggle with even getting a relationship. Thank you so much for sharing this song!
    God Bless You,
    Caitlin