jalan satapak 14: Sweet meunangna

cantol: (Dmitri)
Kuring ngarasa cucuk mana makuta ieu mah
Kuring gé jadi lemah tapi Kaula hirup
Ti lebu nepi ka subuh hehehehe
Abdi gé salamet ngabalukarkeun kuring meunang
Sweet meunangna
Taya sahijieun bisa nyokot ti kuring
meunangna Sweet
Ngabalukarkeun kuring meunang, meunangna amis hehehehe

ayat 1:
Nu katingali ku kuring limping , Kuring teu apal nu katingali ku kuring limping
Anjeun teu bisa nyaritakeun dina CD ieu, tapi bro Aku dengkul jero di jerona
Kaula mioga di lemah mah, manehna nyieun kuring gumantung
Abdi jadi bohong ngaliwatan huntu mah ngomong teu ambek eta
Komo salaku mah nulis kasebut baris Aku deukeut ka lawon
awak mah teu acan katuhu gawe tujuh taun
Jadi sono kuring jeung nu "ngajaga gado Anjeun nepi nyoba seuri"
Bruh Aku dua puluh genep, Kuring kudu ngarasa leuwih alus ku mil
Jieun sadaya anekdot jeung tanda petik imut
Abdi gé lulus dina clichés keur amoy bener, manéhna teuing dope

cantol

Post Hook:
Roti bakar ka King, cheers ka siling
Ngarasa alus we gon 'nyieun ka finish nu
meunangna Sweet
Anjeun ngadangu kuring, holla lamun ngarasa kuring
Urang masih ngajalankeun sanajan urang limping
meunangna Sweet
Ngabalukarkeun urang unggul, hehehehe nyaho we unggul
Sanajan urang winded urang masih di jerona
meunangna Sweet
Ngabalukarkeun urang unggul, hehehehe nyaho we unggul, ayeuna urang hirup di
meunangna Sweet

ayat 2:
Maranéhanana nempo kuring dina panggung, maranehna kawas "nu budak lalaki"
Maranéhanana pencét muter dina eta lagu, maranehna keprokan di antarana nangtung
Maranéhanana kawas, "Kuring bet anjeun meunang loba di antarana tumpukan dina pita karét"
Jadi basa kuring nyebutkeun geus teuas sababaraha taun anak maranehna mikir Kaula diputer
Tapi anjeun teu nyaho budak hirup mah, Anjeun teu nyaho budak hirup mah
Anjeun teu nyaho naon anak geus kawas dina pamajikan mah
Teu nyaho budak gelut mah
Geus di antarana trenches ajeg nyoba ngalawan foes mah
Jeung lamun kuring teu bisa ngalawan teu leuwih Manéhna dibawa kuring low low
Manéhna dibawa kuring low, Kuring teu apal Kuring teu bisa tega beban nu

cantol
Post Hook

ayat 3:
Maranéhanana kawas "Kuring ngadéngé anjeun ngawangkong ngéléhkeun tapi kuring ningali karugian anjeun"
"Anjeun celebrating crowns tapi kuring ningali crosses anjeun"
Thats nu paradox nu teu pas dina kotak gumbira Anjeun
Anjeun bisa jadi teu ngarti 'saacan anjeun leumpang di pasangan ieu kaos kaki
Koswara teu hiji thats unggul inning katujuh
Piala teu indit ka leuwih nu meunang awal alus
Lamun kuring ngomong mah meunang kuring teu mean poé ieu Aku di
Maksudna mah poe nu lamun langit kulawu diudar kaluar tuluy
Kaula unggul 'ngabalukarkeun I pamaréntahan jeung manéhna

nu lain: (Leah)
Makuta cucuk ngumumkeun anjeun King
A jubah Scarlet teu bisa cloak paduka
Hehehehe maranehna dipaku leungeun Anjeun, Anjeun dipaku maot urang
Ti cross anjeun lawasniya
karajaan anjeun weruh no ahir
Oh Yesus, Anjeun meunang eta sadayana
Oh Yesus, victorious (x2)
Oh Yesus

biasa

8 comments

  1. Cameronwalon

    Wah. So many websites have gotten the lyrics to this song wrong. Haha, but thanks for posting the real ones! Always loved this song and I really appreciate the heart you put into it. This really encouraged me at the right time in my life and now I know I can look forward to victory in Jesus, regardless of my weaknesses and struggles. nuhun sakali deui, perjalanan!

  2. Salvador Gardunowalon

    I can really relate to this song including the back story, how you wrote this song while gawvi was trying to get you to rest, I have also been wrestling with fatigue since I was 19 yrs old.I have been fighting sleep apnea with borderline narcoleptic symptoms. Abdi 29 ayeuna, and with everything I’ve fought through this song has become my anthem and my declaration of faith. I thank God for using you and your music. God Bless you brother. I pray he continues to bleed you in your journey.

  3. Gloriwalon

    I love love this song. I’ve been fighting kidney disease for the past couple of years and recently got put on the transplant list. This song inspires me to keep fighting. It may not have been the intention or meaning of your song, but it has really helped me. thanks so much!

  4. Jaretwalon

    This is an amazing song. Right as Rise was coming out, my wife came was being diagnosed with MS. The song still chokes us up as she lives your words. Truly a blessing, and we can listen to that song over and over as we remember we have Sweet Victory in our Lord. hatur nuhun, perjalanan, for preaching the truth in all the ways He has for you. You may never understand what your songs have meant to so many, including us, over the years until that glorious day when He will show you. Keep on, adi!

  5. mikewalon

    Listened this song many times,God Bless you Trip, and thank you for posting this lyricsjust one minor comment, on the hook part,…From the dust until dawnI think it should beFrom the dusk until dawn. Right?:)