track 2: lampu On

Intro / sampel
oh oh, lampu
Aku ora ngerti ngendi kita arep (baleni)

ayat 1:
Deleng watara iku kabeh peteng, kabeh ireng kabeh
Kaya yuta wong Maret, nanging aku ngomong bab kabeh
ati peteng, jiwo peteng
pikiran peteng nulis mili peteng
Bisa aku njaluk lampu sethitik sanadyan?
Iku soko aku bisa perang?
Hey kita supaya wong wuta aku ora ngerti
Ing dalan kita
Go lengkap kacepetan ahead, mabur nanging kurang
Nanging aku ora ngerti mung apa kang tak in nyimpen, ora luwih Mudhun kanggo doke Okie
ora, kang bisa menehi kita ngarsane iku kita tau weruh sadurunge
'Till cahya sing njaluk mencorong, aku ora ngerti ngendi kita arep
Nanging iku ora ana map google kanggo urip, lan kaya lampu kita sing bejat
Proof: kita sumunar, maringaken ing sawetara bandha sing Golden
Kanggo sawetara nikel lan tembaga, nyoba kanggo njaluk kamulyan sing dicolong
Lan ngundhuh apa kita sowing
Hey kita tak impen, iki mine
Aku ndedonga kang bakal loncat karo muter awak switch sing lan kawentar, dicekel bocah sing wuta
We ngerti sampeyan tak, Gusti kita ngerti sampeyan tak
Mung sampeyan bisa njupuk kita luwih, sampeyan pilot
lampu please

pancing
Aku ora ngerti ngendi kita arep
We supaya adoh saka ngarep kita
Aku ora ngerti ngendi kita arep
mandheg, ing ora daya kang
Aku ora ngerti ngendi kita arep
homies Kula musna, padha perlu kanggo nuduhake wong supaya nguripake lampu ing
Aku ora ngerti ngendi kita arep
We supaya adoh saka ngarep kita
Aku ora ngerti ngendi kita arep
mandheg, ing ora daya kang
Aku ora ngerti ngendi kita arep
Nganti kita lunga ngendi mili banyu urip supaya nguripake lampu ing

ayat 2:
Aku mlaku-mlaku piyambak mudhun pesenan Gg peteng aku coulda dikenal
Aku iki dikunci ing kothak karo blinders Watesan ngarsane saka dhampar
Iki ngrantam ing wong tinimbang nggunakake Allah aku gone
Nanging atine iku diunekake, nalika Panjenenganipun shined cahya sing ing ngarep
Njupuk mati mask turu, kacepetan lengkap karo kursi bali
Saiki aku bisa drive sirah lampu ing, sing Cliff tajem Aku ndeleng sing
detour, kudu nguripake watara, enom lady kudu nguripake dheweke mudhun
180, ora sampurna saiki, nanging aku pencet lan aku njaluk kuwat
Dear Gusti, kita wong ilang sing ndeleng shooting ing, nyababaken
Sing supaya lucifer ngeculke? Kita sing duped lan gelem
Lan iku ora liwat concealing, kamulyan saka manungsa
We pinasthi ing kubur lan mlaku-mlaku kanggo eksekusi kita
Man, matur nuwun kanggo nyeret aku sing kamar peteng
keadilan Paduka pierced liwat atiku kaya harpoons, ora kartun
Iku mandheg, ora ana lampu mung ireng metu
Mangga menehi wong sih, Aku ngerti sampeyan entuk luwih cahya kanggo mati

pancing

liyane:
Bisa nguripake lampu ing?
Bisa nguripake lampu ing kanggo kula?

Enggo bareng

2 komentar

    • KiannaReply

      Jesus is the way to turn around. Jesus Christ came down to earth to save sinners like you and me. He lived a perfect life and died a sinners death. It is the love of Jesus that gives us the ability to turn around. Try Jesus! I assure you that you will not be disappointed.