jalan satapak 2: lampu On

Intro / sample
oh oh, cahaya
Urang teu nyaho dimana urang bade (malikan deui)

ayat 1:
Tingali kira-kira éta sadaya poék, sadaya hideung sagalana
Kawas juta manusa Maret, tapi Kaula ngawangkong bout sagalana
hate Dark, jiwa poék
pikiran Dark nulis aliran poék
Dupi abdi tiasa meunangkeun cahya saeutik sanajan?
Nyaeta hiji hal bisa ngalawan pikeun?
Hey urang jadi buta we teu nyaho
On nu jalan raya we indit
Pindah laju full dihareupeun, ngalayang tapi urang low
Tapi urang teu nyaho naon euy manéhna dapatkan di toko, teu leuwih ragrag pikeun doke Okie
Nope, manéhna bisa méré urang tetempoan for hirup urang kungsi nempo saméméh
'Minang cahya nu meunang glowing, urang teu nyaho dimana urang bade
Tapi teu aya peta google pikeun hirup, jeung éta kawas headlights urang nu pegat
bukti: urang kedip-kedip, ngalirkeun dina sababaraha harta éta emas
Kanggo sababaraha nikel jeung tambaga, nyoba pikeun meunangkeun kamulyaan nu bakal dicokot ku batur
Jeung metik naon we sowing
Hey urang sadaya meunang ngimpi, ieu téh milik urang
Kaula solat yén manéhna gé flip switch nu jeung caang, kids nu buta
Urang terang anjeun ngagaduhan eta, Gusti urang nyaho anjeun ngagaduhan eta
Ngan anjeun bisa nyokot urang luhur, Anjeun pilot nu
lampu mangga

cantol
Urang teu nyaho dimana urang bade
Urang jadi jauh ti imah urang
Urang teu nyaho dimana urang bade
Blackout, dina no kakawasaan sacara
Urang teu nyaho dimana urang bade
homies mah Isro, maranéhanana kudu Anjeun pikeun mintonkeun eta jadi ngahurungkeun eta hurung dina
Urang teu nyaho dimana urang bade
Urang jadi jauh ti imah urang
Urang teu nyaho dimana urang bade
Blackout, dina no kakawasaan sacara
Urang teu nyaho dimana urang bade
Nepi ka urang indit mana anu ngalir cai hirup jadi ngahurungkeun eta hurung dina

ayat 2:
Kuring leumpang sorangan turun hayang gang poék I coulda dipikawanoh
Mah kakonci dina kotak jeung blinders blocking tetempoan mah tahta
Ieu citakan gambar dina batur tinimbang gumantung Allah mah Isro
Tapi pikiran mah ieu ditiup, lamun Anjeunna shined cahya nu di imah mah
Nyandak off mask sare, laju full jeung korsi deui
Ayeuna mah bisa ngajalankeun sirah hurung dina, nu gawir lungkawing mah nempo yén
jalan muter, gotta ngahurungkeun kira-kira, ngora nona gotta ngahurungkeun nya turun
180, teu sampurna ayeuna, tapi kuring mencet tur kuring meunang kuat
Dear Gusti, jalma urang leungit ningali shooting nu, pembunuhan
Anu hayu lucifer leupas? Urang sadaya anu duped jeung daék
Jeung manéhna teu ngaliwatan concealing, kamulyaan ti manusa
Urang doomed jadi di makam nu jeung leumpang ka palaksanaan urang
lalaki, hatur nuhun pikeun nyered kuring kaluar nu kamar poék
bebeneran Anjeun nojos ngaliwatan jantung mah kawas harpoons, no kartun
Ieu blackout a, no cahaya ngan hideung kaluar
Mangga méré eta kurnia, Kuring teu apal anjeun ngagaduhan leuwih cahaya maot kaluar

cantol

nu lain:
Dupi anjeun ngahurungkeun lampu dina?
Dupi anjeun ngahurungkeun lampu dina keur kuring?

biasa

2 comments

    • Kiannawalon

      Jesus is the way to turn around. Jesus Christ came down to earth to save sinners like you and me. He lived a perfect life and died a sinners death. It is the love of Jesus that gives us the ability to turn around. Try Jesus! I assure you that you will not be disappointed.