track 5: Aja Ngerti

Intro / sampel:
Sawetara dina aku rumangsa dadi cedhak
Lan sawetara dina misale jek dadi adoh
Mesthi kaluhuran lan sih bakal tansah ngetutake
Lan bakal bali sepi, oh
Hallelujah kang muji paling
Aku bakal menehi kowe seneng kabeh dina sandi
Aku mung pengen sing kabeh urip conveys sing tegese saben tembung, ooh
Malah karo ala karo kula
Gusti Yesus, Oh Gusti Yesus, Gusti Yesus Kula, makane aku sing dadi

ayat 1:
Boy Aku aran kaya aku gliding
Mlaku kanggo nggawe Pemilu sandi manawa, Obama Biden (njaluk iku?)
Saben dinten aku homiciding
Killing jahat sing ing kula, kadhangkala iku traumatizing (iku ora?)
Nanging bro iku ora ngageti
Sing ndadekke aku bungah nalika aku cling kanggo tembung kang
Aku janji nunggang
Aku janji aku wis gela iku nalika aku ora manggon
Aku wis kapapar, nanging Aku wong
sinonim: Aku ndhelikake
Aran kaya aku tak bolongan ing siji
Padha mbuwang iyub-iyub, nanging aku beaming sabab aku ngerti Anaké
Aran kaya aku ngalamun mripate, pikiran kawula ngambang
Gliding dening mundhak langit, maya 9 sing segara sandi
Kolam ing lapisan lapisan ozon
Hey aku soaking
Nanging surem geni sing munggah ing konco sandi Aku udud
ora bisa ndhudhuk wong, kang luwih dhuwur tinimbang kita boy boten sae
Deleng aku mung ngomong kabeh sing ngomong wong aku kroso bungah

pancing:
cara sing tak aku dadi dhuwur aku ora ndeleng Aku medun
Yen sampeyan mung sumurup apa aku lunga liwat, nanging aku isih ngadeg saiki
Lan ngerti Aku ora Care babagan ora sengit
mega iki ing pasuryan
Aku njaluk sing luwih, luwih, luwih

Sampeyan ora ngerti apa iya kanggo kula
Sampeyan ora ngerti (5X)
Gliding dhuwur lan aku kroso free
Sampeyan ora ngerti (5X)
Sampeyan ora ngerti apa iya kanggo kula
Sampeyan ora ngerti (5X)
Gliding dhuwur lan aku kroso free
Sampeyan ora ngerti (5X)

ayat 2:
Tak kula kroso kaya Cleveland nalika bilih Lebron bali
Aku kepenginan parades uncalan karo streamers lan kabeh sing, Aku kroso apik
Lan yen maca sing King James
Sampeyan bisa ngomong aku feeleth apik, lali bab udan
Lali babagan mega badai sirah kawula
Bruh aku ora bisa aran lemah, ora jangkar ing sikil
Aku kentir mati dina iki tanpa ora amben
Kaki hanging kaya sawetara dreads, nanging ora corak aku ngandika
Nalika aku ngomong aku ngambang dhuwur minangka tau
Aku ora ateges sing Denver mil Buzz dhuwur, Aku bisa apa luwih apik
Aku ora alam bébas metu ing wong-wong mau banter wengi klub, Aku tak selawase
Kanthi Mahaluhur aku kenek jackpots tanpa ora lever
Ayo kula dadi cetha, mung Gusti Allah aku wedi
Manggon ana ing panggonan kang dhuwur lan suci lan bro Panjenenganipun tak kula kene
nyawa kawula tak dituku lan dosa tak kicked mati
Iku ora bakal ora ngasilake, nyiapake kanggo lift off

pancing

Enggo bareng

2 komentar

  1. JimmyReply

    Just wonderingdoes the part about “Obama Biden” mean that you voted for and/or support Obama’s presidency? Minangka Kristen, I would love to support an African-American presidentbut isn’t it clear that Obama supports some ungodly things? I imagine you’re very busy, but thanks in advance for your consideration.