jalan satapak 5: Anjeun teu Nyaho

Intro / sample:
Sababaraha poé kuring ngarasa jadi deukeut
Jeung sababaraha poé jigana jadi jauh
Pasti aduh jeung rahmat bakal salawasna nuturkeun
Jeung kungsi mulang batal, oh
Hallelujah keur muji pangluhurna
Abdi gé méré ka anjeun gladly sadaya poé mah
Kuring kakara asa yén sadaya nu hirup mah conveys mah hartina unggal kecap, ooh
Komo jeung jahat jeung kuring
Yesus, Oh Yesus, Yesus mah, éta naha I love you jadi

ayat 1:
Boy mah ngarasa kawas Kaula gliding
Ngajalankeun nyieun pamilihan mah yakin, Obama Biden (candak?)
Sapopoé Kaula homiciding
Killing penjahat anu dina kuring, sakapeung éta traumatizing (aya teu nya?)
Tapi bro éta teu heran
Nu brings kuring kabagjaan basa kuring nempel ka kecap-Na
Aku jangji tunggang
Kuring jangji mah geus regretting eta lamun Kaula teu patuh
Kuring geus kakeunaan, tapi Kaula Anjeunna
sinonim: Aku di nyumputkeun
Ngarasa kawas kuring meunang liang di hiji
Maranéhanana ngalungkeun ngiuhan, tapi Kaula beaming ngabalukarkeun Kuring teu apal Putra
Ngarasa kawas Kaula ngimpi jeung panon kabuka, pikiran mah ngambang
Gliding ku naék langit, awan 9 éta sagara mah
Ngojay di nu lapisan lapisan ozon
Hey Kaula soaking
Tapi manéhna cahayana seuneu nu nepi dina tukangeun mah ngaraos roko
teu bisa ngali manéhna, manéhna leuwih luhur ti urang nu budak konyol
Tingali atuh euy ngomong sagala rupa nu ngomong man Kaula ngarasa kabagjaan

cantol:
jalan anjeun ngagaduhan kuring nepi jadi luhur teu ningali kuring datang turun
Upami Anjeun ngan terang naon atuh indit ngaliwatan, tapi Kaula masih nangtung ayeuna
Jeung nyaho teu ngeunaan miara no hate
awan ieu di beungeut mah
Kuring meunang luhur, luhur, luhur

Anjeun teu nyaho naon manéhna teu keur kuring
Anjeun teu nyaho (5X)
Gliding luhur jeung Kaula ngarasa bébas
Anjeun teu nyaho (5X)
Anjeun teu nyaho naon manéhna teu keur kuring
Anjeun teu nyaho (5X)
Gliding luhur jeung Kaula ngarasa bébas
Anjeun teu nyaho (5X)

ayat 2:
Meunang kuring ngarasa kawas Cleveland basa aranjeunna ceuk nu Lebron deui
I wanna parades lémparan jeung streamers jeung sagala rupa nu, Kaula ngarasa alus
Tur upami Anjeun salah maca nu King James
Anjeun bisa nyebutkeun I feeleth alus, forgetteth bout hujan
Poho ngeunaan awan badai leuwih sirah mah
Bruh Kuring teu bisa ngarasa taneuh, no anchors dina suku mah
Kaula drifting off ayeuna tanpa no bed
Suku nongkrong kawas sababaraha dreads, tapi teu pulas naon atuh ceuk
Lamun kuring ngomong Kaula ngambang saluhur kungsi
Kuring teu mean nu Denver mil buzz luhur, Kuring bisa ngalakukeun leuwih alus
Kuring teu liar kaluar dina eta pisan peuting klub, Kuring meunang salawasna
Jeung Kalolobaan High I pencét jackpots tanpa no uas
Hayu atuh jadi jelas, ngan Allah mah sieun
Dwells di hiji tempat luhur jeung suci jeung bro Manéhna meunang kuring di dieu
jiwa mah meunang dibeuli jeung dosa mah meunang ditajong off
Eta moal teu mulih, nyiapkeun angkat off

cantol

biasa

2 comments

  1. Jimmywalon

    Just wonderingdoes the part about “Obama Biden” mean that you voted for and/or support Obama’s presidency? Salaku Christian, I would love to support an African-American presidentbut isn’t it clear that Obama supports some ungodly things? I imagine you’re very busy, but thanks in advance for your consideration.