track 7: Kabeh Rise Up

Sample:
Yen kita kabeh munggah, oh yeah oh yeah (baleni)

ayat 1:
Aku ngerti Aku ora pantes kanggo tutul bro mic
Nanging pakaryan iki soko sing aku perang kanggo
Aku Lab karo pen iki lan pad a
Ngerti aku bisa rampung pungkasan, sing ora nemen kok aku nulis thoughLet kang Go bali ing wektu kanggo '04
Aku ketemu 116, cepet aku ana ing Papan
maju cepet papat taun, kita ing demo
Lan kita ora ngerti apa kang padha ing nyimpen
Nanging saiki kene kita sepuluh taun sabanjuré, mili tak luwih
Ikatan tak nyedhaki, plus iku luwih sengit
Ngucapaken kita mung nindakake iku kanggo keuangan, nanging padha ora break us
'Awit Gusti kita ngawula karo aliran kang dadi grapyak
Lan yen padha takon kula kok aku
Aku pitutur marang wong-wong mau iku musik gerakan
Ya aku ngandika kanggo kru unashamed sandi
Sing ora bakal tutul tataran nanging lagi mlaku-mlaku ing sajroning kang
Munggah

Pre Pancing:
Yen kita kabeh munggah upThat bakal ngimpi
Kita kudu tangi
Lan menehi O ngadeg ratu sabab kang apik

Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, oh yeah
Kita kudu tangi lan menehi ngadeg O king sabab kang apik (3X)

ayat 2:
We tindak saka Tours bootleg kanggo nuduhake kualitas dhuwur
Saka Crae nggawe ngalahaken kanggo Pros kualitas dhuwur
Saka nunggang montor ing kita kanggo Sittin ing pesawat
Demo bis nitih, nanging misi ora diganti
pembuangan More ing stands ora ateges kita digawe
Gusti Allah iku ora luwih pleased 'sabab stasiun radio diputer
Sampeyan ngerti aku prayin Tetep seeking pasuryan
Supaya kita ora murtad saka lomba
Lan sedulur, sandi janji kula iki
Yen purnama njaluk paling kula wis metu
Lan aku bakal janji, sing I'ma kelet
Sing lan mbangun sing ora ketompo carane nemu
Lan kanggo pembuangan, please janji kula banget
Sampeyan bakal ngrungokake tembung, pracaya lan pindhah lan apa
Kita nindakaken kanggo Gusti, nanging kita nindakaken sing
Padha ora tau katon ing Injil ing karya, nuduhake wong iku bener, lan munggah

pancing

ayat 3:
Aku wis ora pensiun nanging panginten babagan
Aku rumangsa katimbalan dadi pandita, Aku kabeh babagan
Aku weruh kaluhurané ing tembung lan aku kudu bengok iku
Dadi aku mung nyoba kanggo tokoh metu carane aku bisa surak-surak ing loudest
Plus aku weruh iku hard kanggo dadi pastor nalika sawise
Layanan sing kudu metu lan rap kanggo masal
Aku kroso ambruk ing atiku aku ndedonga
kesehatan wis nggawe harder kanggo golek cara
Nanging yen aku tau apa ninggalake game
Aku kudu ninggalake karo soko karo makna, Aku martakaké
Iku ora Matter yen jenengku dibusak, apa Sisa
Apa misi, sing ora ilang, kang ngangkat munggah Asmane
Aku maca sesanti John lan iku kosong
malih kanggé nyimpen Kristus, supaya aku tancep ing lane sandi
Rap ora perlu kula, Tekan ora perlu kula
Kristus ora perlu kula, Aku limping sabab aku pincang
Nanging aku digawa dening siji lan mung Healer
Bab kanggo transisi, homie iman iki njupuk realer
Aku mung nunggu Juruwilujeng kanggo mbukak
sesanti Clearer saka mung “Peace-dadi isih”punika
Aku kapenuhan munggah, ing Panjenengane, Aku isih tucked ing Panjenengane
Sawise iki nepsu mimpin, saiki aku kudu dipercaya Risen
Hey ndedonga kanggo sadulurmu, sabab aku ngerti sing luck ora
Cara I'ma kasil, boten kang nganti luck iku?
Mesthi ora, katon aku ora rampung nyoba kanggo nggenti
Aku mung ngoper munggah cara supaya kula wis kosong
Aku nyoba kanggo nggoleki posisi sandi, Aku wis ora nilar game
Lan menang iku kamulyaning Jeneng paling
munggah

Enggo bareng

2 komentar

  1. TommyReply

    I absolutely love this song, especially the last verse! The music is also great, just like every other song on this album. Trip Lee along with Gawvi really hit the nail on the head with this album.