jalan satapak 7: Sadaya naek Nepi

conto:
Lamun urang sadaya naek nepi, oh hehehehe oh hehehehe (malikan deui)

ayat 1:
Kuring teu apal mah teu pantes tutul bro mic
Tapi karajinan ieu hiji hal anu bakal tarung pikeun
Aku di lab jeung pen ieu Pad a
Nyaho kuring bisa rengse pamungkas, nu teu bener naha kuring nulis thoughLet urang indit deui waktu '04
kuring papanggih 116, gancang ieu dina papan
maju Fast opat taun, urang dina tour
Sarta urang teu nyaho naon euy manéhna di toko
Tapi ayeuna di dieu urang sapuluh taun saterusna, aliran meunang gede
Beungkeut meunang deukeut, ditambah éta leuwih haters
Nyebutkeun urang euy ngalakukeun hal eta pikeun adonan, tapi maranehna moal megatkeun urang
'Cukang lantaranana Gusti urang ngawula jeung aliran manéhna jadi marahmay pisan
Jeung lamun maranehna menta kuring naha kuring ngalakukeun hal eta
I nyaritakeun eta éta musik gerak a
Hehehehe Kaula diomongkeun pikeun awak unashamed mah
Nu kungsi bakal toél panggung tapi maranéhanana geus leumpang di newness-Na
naek nepi

pra Hook:
Lamun urang sadaya naek upThat bakal ngimpi mah
Urang sadaya kudu naek nepi
Jeung méré O nangtung pikeun raja ngabalukarkeun manéhna alus

Oh muhun, Oh muhun
Oh muhun, Oh muhun
Urang sadaya kudu naek luhur jeung méré ngadeg O pikeun raja ngabalukarkeun manéhna alus (3X)

ayat 2:
Urang indit ti wisata bootleg ka nempokeun kualitas luhur
Ti Crae nyieun ketukan ka pro kualitas luhur
Ti tunggang dina mobil urang sittin dina planes
Pikeun wisata beus rides, tapi misi teu robah
fans More di lapak teu mean we dijieun
Allah teu leuwih pleased 'ngabalukarkeun stasiun radio diputer eta
Anjeun nyaho Kaula prayin tetep néangan beungeut-Na
Jadi urang teu disqualified ti ras
Jeung ilaing mah, mah jangji kuring ieu
Lamun notoriety meunangkeun pangalusna kuring nyieun kuring kaluar
Jeung Abdi gé jangji, nu I'ma lengket
Ku anjeun jeung edify anjeun euweuh urusan kumaha nya meunang
Jeung ka fans, mangga jangji kuring teuing
Anjeun bakal ngadangukeun kecap, percaya eta jeung indit jeung ulah
Urang ngalakukeun hal eta pikeun The Lord, tapi tetep we ngalakukeun hal eta pikeun anjeun
Maranéhanana teu kungsi katempo Injil di karya, mintonkeun eta éta bener, jeung naek

cantol

ayat 3:
Kuring teu retire tapi kuring mikir ngeunaan eta
Kuring ngarasa disebut jadi pendeta a, Kaula kabeh ngeunaan eta
Kuring ningali kamulyaan di kecap-Na mah gotta ngagorowok eta
Jadi Kaula ngan nyoba angka kaluar kumaha kuring bisa ngagorowok nu loudest
Ditambah kuring nempo éta teuas jadi pendeta lamun sanggeus
Ladenan anjeun gotta meunang kaluar jeung rap pikeun massa
Kaula rarasaan torn di jantung mah geus solat
kaséhatan mah nyieun eta harder pikeun manggihan jalan
Tapi lamun kuring kungsi ngalakukeun ninggalkeun kaulinan
I gotta ninggalkeun poto eta sareng hiji hal jeung harti, I ngumumkeun
Ieu teu masalah lamun ngaran mah perlu dihapus, naon sésa-sésa
Nyaéta misi, anu teu leungit, nu ngangkat nepi ngaran-Na
Kuring maca visi John jeung éta polos
reigns Kristus, jadi Kaula nempel dina jalur mah
Rap teu kudu kuring, Ngahontal teu kudu kuring
Kristus teu kudu kuring, Kaula limping ngabalukarkeun Aku lame
Tapi Kaula dibawa ku hiji sarta ngan dukun
Bout ka transisi, homie iman anu meunang realer
Kaula ngan nungguan Jurusalamet mah nembongkeun hiji
visi jelas tina ngan “Peace-jadi masih”nyaeta
Kaula kaeusi nepi, Anjeunna, Kaula masih tucked Anjeunna
Sakali ieu nafsu disetir, ayeuna kuring kudu dipercanten nu Risen
Hey neneda for jeung adi anjeun, ngabalukarkeun kuring nyaho yén tuah teu
Cara I'ma sukses, euweuh urang nepi ka tuah eta?
Nya kantenan henteu, kasampak mah teu dipigawé nyoba pikeun nyieun hiji perobahan
Kaula ngan ngaganti nepi métode hayu atuh make polos
Kaula nyoba pikeun manggihan posisi mah, Kuring teu forsake kaulinan
Jeung win mangrupa kamulyaan ngaran greatest
naek

biasa

2 comments

  1. Tommywalon

    I absolutely love this song, especially the last verse! The music is also great, just like every other song on this album. Trip Lee along with Gawvi really hit the nail on the head with this album.