track 8: Beautiful Life 2 (mine)

Intro:
Oh, Aku tresna sampeyan, yeah
Kaya ora ana liyane, yeah
Nalika aku ndeleng sampeyan eseman sing jenenge sing kawentar kaya panas, yeah

ayat 1:
Sampeyan ngerti sing kroso nalika wong-wong mau tembung gagal
Iku hard kanggo verbalize apa aku isih pitutur
Kanggo mini sandi kula, wong sethitik
Ngomong bayi Dhiskusi, Aku ora ngerti apa bakal sampeyan matur
Nanging music kanggo kuping sanadyan
Boom bap kanggo Daddy nalika aku near sanadyan
Mommy sijine ing wong polos lan skinnies
Curly fro alam bébas, sampeyan dadi flyer saka leer sanadyan
Tak bocah swag mixed ing wong
Nggolek kaya mama lan bapak ing wong
Terus metu abang sing ana seger nyata
Aku sesambat dadi hard nganti ora duwe nangis kiwa
Wiwit sampeyan supaya eseman sing ing pasuryan
Wrestling lan nari, alam bébas ing panggonan
Deleng aku ngerti sing tak jenengku
Nanging aku arep nganggo urip kanggo fame kang, Aku tresna sampeyan

pancing:
Oh, Aku tresna sampeyan
Kaya ora ana liyane
Nalika aku ndeleng sampeyan eseman sing jenenge sing kawentar kaya panas
sesanti ora bisa bening ora ora ora
Sabab sampeyan ayu, iku ora wonder aku tresna sampeyan

Aku ora bisa pracaya sampeyan mine, Aku ora bisa pracaya sampeyan mine
Sampeyan tansah ing atine, Aku ora bisa pracaya sampeyan kabeh mine (2X)

Post pancing:
Aku ora bisa pracaya, ora bisa pracaya, sampeyan kabeh mine (2X)

ayat 2:
Kapindho ayat kanggo bayi sandi
Sampeyan lan mama Panjenengan awakmu wedok favorit
Kanggo sandi dear Selah Simone
Sampeyan njupuk selawase, saiki kita nggawa sampeyan ngarep, sampeyan kabeh mine
Sampeyan cutest kabeh wektu
Sanadyan sampeyan supaya kita tekan wengi nangis
Lan aku sadulurmu ing katresnan
A atos sethitik, nanging wong iku menehi sampeyan isin
Plus ngerti aku ora bisa ngenteni kanggo nonton awakmu tuwuh
ora bisa ngenteni kanggo nonton gambar sing (apa show?)
rahmat Allah ing gesang panjenengan lan panjenengan ngerti
Ora ketompo carane dadi sing Daddy kang tetep cedhak
Lan Aku bakal dadi manawa kanggo pitutur marang kowe saben dina
Sampeyan lagi digawe ing gambar, baby sampeyan ora kudu ngenteni
Kanggo krungu ora affirmation saka wong-wong mau bolo ing lurung-lurung
Sampeyan wis ngerti sampeyan ayu kanggo kula

pancing

liyane:
Apa hadiah gedhe saka Allah gedhe
Apa hadiah gedhe saka Allah gedhe
Sampeyan kagungané nanging maringi sampeyan kula
Sampeyan kagungané nanging maringi sampeyan kula (2X)

Enggo bareng

1 comment

  1. BrandonReply

    Beautiful life 1 actually helped me and my girlfriend (at the time now she’s my wife) make the decision to keep our our first daughter. I had bought the album and when I heard the song I just cried because I knew God was speaking through you to me. Thanks bro your obedience saved a life. # keepthefight