jalan satapak 8: geulis Kahirupan 2 (tambang)

intro:
Oh, abdi bogoh ka anjeun, hehehehe
Kawas no séjén, hehehehe
Lamun kuring nempo anjeun seuri anjeun caang kawas usum panas, hehehehe

ayat 1:
Anjeun nyaho yén ngarasa lamun eta kecap gagal
Ieu hésé verbalize naon atuh wanna nyaritakeun
Pikeun mini mah kuring, man saeutik mah
Jadi ngawangkong orok ngobrol, Kuring henteu weruh naon jadi anjeun nyebutkeun
Tapi éta musik ka Ceuli mah sanajan
Booming BAP ka Daddy lamun Kaula deukeut sanajan
Mommy nunda anjeun di antarana polos jeung skinnies
Curly fro liar, Anjeun bisa flyer ti leer a sanajan
Anjeun meunang nu nak swag dicampur dina eta
Ningali kawas mama jeung dad Anjeun dina eta
Lempeng kaluar rahim nu ieu seger nyata
Kuring ceurik jadi teuas saacan kuring teu boga lawon kenca
Saprak mangka anjeun tetep seuri dina beungeut mah
Panjat Pinang jeung menari, liar di tempat
Tingali Kuring teu apal anjeun ngagaduhan ngaran mah
Tapi kuring hayang maké hirup-Na pikeun Kinérja-Na, abdi bogoh ka anjeun

cantol:
Oh, abdi bogoh ka anjeun
Kawas no séjén
Lamun kuring nempo anjeun seuri anjeun caang kawas usum panas
visi mah teu bisa jelas no no no
Ngabalukarkeun anjeun geulis, ayeuna teh teu heran I love you

Kuring teu bisa percaya anjeun milik, Kuring teu bisa percaya anjeun milik
Anjeun geus sok dina pikiran mah, Kuring teu bisa percaya anjeun sadaya milik (2X)

Post hook:
Kuring teu bisa percaya, teu bisa percaya, anjeun sadaya milik (2X)

ayat 2:
Kadua ayat ka gadis orok mah
Anjeun jeung mama Anjeun y'all katresna paporit mah
Mah dear Selah Simone
Butuh salawasna, ayeuna urang bringing anjeun imah, anjeun sadaya milik
Anjeun nu cutest sadaya waktu
Sanajan anjeun tetep urang nepi sadaya peuting nangis
Jeung Jigana adi anjeun di bandung
A kasar saeutik, tapi ceuk urang mere anjeun hugs
Ditambah nyaho mah teu bisa sabar pikeun lalajo y'all tumuwuh
teu bisa sabar pikeun lalajo pintonan nu (naon show?)
kurnia Allah dina kahirupan anjeun jeung nyaho
Perkara teu kumaha mana nu Daddy Anjeun tinggal deukeut
Jeung Kuring gé jadi yakin ka ngabejaan ka maneh unggal poé
Anjeun keur dilakukeun dina gambar-Na, orok anjeun teu gotta ngadagoan
Pikeun ngadenge no negeskeun ti eta dudes di jalan
Anjeun geus nyaho anjeun geus geulis ka kuring

cantol

nu lain:
Naon kado gede ti Allah gede
Naon kado gede ti Allah gede
Anjeun milik manéhna tapi manéhna méré Anjeun pikeun kuring
Anjeun milik manéhna tapi manéhna méré Anjeun pikeun kuring (2X)

biasa

1 komentar

  1. Brandonwalon

    Beautiful life 1 actually helped me and my girlfriend (at the time now she’s my wife) make the decision to keep our our first daughter. I had bought the album and when I heard the song I just cried because I knew God was speaking through you to me. Thanks bro your obedience saved a life. # keepthefight