track 9: insomniac

ayat 1:
Aku arep ing dina iki
Iki mung dijupuk sandi
Kula gesang sengaja dina
Ya sandi mandeg jantung
Yen aku metu bengi aku arep metu ing ndhuwur
Aku menehi iku kabeh urip iki ora kabeh aku tak
Yessir saiki ngenteni menit bruh
Aku weruh awakmu rocking karo tangan dhuwur
Nunggu beat sing kanggo njupuk mati, 808'S ing siyaga
Nalika aku AMBEGAN bangers aku ngomong statements aku ngadeg dening
Lemah gon shake nalika sing ngalahake gulung, landslide
Keparenga kula mati leash sandi
Aku rase iku, Aku rase iku, Aku kroso banget apik
Kaya aku kéwan
Kaya gorilla sing nyata ing hood
Aku arep lan ing
Aku bakal ngaso nalika aku ical
Tangia lan tlatah iku apa aku ing
Bruh makane aku nulis lagu ing
Bengi iki aku arep mati kaya
span urip mung luwih kabeh wengi
Yen aku ora tangi ing esuk, bruh aku gon dadi sehat-sehat
Uncalan ati-ati kanggo angin
Ayo menyang kita bab kanggo pindhah ing
Ora kalem mudhun, kita gon menang
Ora kalem mudhun, kita sumurup marang
ngegung

Pre-pancing:
Bengi iki aku bakal resiko iku kabeh ngetutake
Lan kaya urip kang liwat sesuk
Kita padha tresna iku
We pindhah hard kabeh minggu
'Til iku liwat ora ana sabab turu aku njupuk iku njupuk iku njupuk iku

pancing:
insomniac
We njupuk iku njupuk iku
(baleni)

Post Pancing:
Uncalan ati-ati kanggo angin
Ayo menyang kita bab kanggo pindhah ing
Ora kalem mudhun kita gon’ menang
Ora kalem mudhun kita gon 'menang
Uncalan ati-ati kanggo angin
Ayo menyang kita bab kanggo pindhah ing
Ora kalem mudhun kita gon 'menang
Ora kalem mudhun kita sumurup marang

ayat 2: (Andy Mineo)
Oke oke oke aku njaluk iku
Apa ing titik muter game yen ora menang iku
Aku wis ora tau ngidoni manis nembelas
Aku nelpon sing hadiah dadi ngerti aku kudu nggawa
Awakmu kaya menit tanpa wates
Yen wektu iku ora dhuwit banjur apa sing tripping nglampahi iku
Akhire ketemu cah sing ora ing telpon dheweke kabeh wektu supaya ngerti aku muni iku
Oh sandi oh god
Sing ora umum ora girl sing nyengsemaken
Aku nyoba kanggo perang kanggo sabab
Awakmu pengen perang ing bagean komentar sandi
Aku ora njaluk iku dawg, kaya mati Beat bapak aku ora njaluk melu
Padha ngandika Aku tau ngene dadi apa-apa nanging aku isih diaktifake metu apik tenan
Aku ora ngomong-ngomong aku mung njaluk iku rampung
Padha pengen njaluk proyek utawa pengen njaluk bedhil?
Padha arep njaluk kethul lan njaluk obaran metu kaya kula ing srengenge
Wow, Aku padha ing kanggo kita
Aja turu mow sing insomnia
Awakmu kuwatir bab nalika wong Jordans gulung
Nanging kowe ora kuwatir bab apa awak ora?
dang

pancing

Enggo bareng

2 komentar

  1. xxxReply

    աhoah this blog іs wonderful i love stսdying your poѕts.
    Stay up the good work! You realize, many peгsons are searching аround for this information, yoᥙ could aid them ցгᥱatly.