Unashamed Australia Rekap

A saperangan saka minggu kepungkur aku njupuk mati saka LAX lan tumuju menyang sisih liyane saka Globe karo sawetara wong favorit. Tedashii, Pro, KB, Thi'sl, DJ PDogg, Steadman manager demo, lan aku padha tumuju kanggo Australia kanggo ngawula Gusti Yesus.

Apa kita nindakake

We ngginakaken rong minggu mudhun ing lelungan liwat Brisbane, Melbourne, Perth, lan Sydney. Ing saben kutha padha part konser gedhe kiro-kiro saka 5,000-10,000 wong enom. Sadurunge konser, kita tindak sawetara sekolah lan diundang wong metu kanggo nuduhake. Apa kita padha diijini ngomong akeh saka sekolah iki diwatesi (amarga padha sekolah negara non-Kristen), nanging kita iya kita paling apik kanggo kasurung siswa lan nggawa wong-wong mau kanggo Kristus.

Ing konser, kabeh lima kita kenek tataran minangka siji rowdy, crew unashamed. We diguncang orane tumrap sekolah sing kanggo sing paling apik kemampuan kita nalika nyoba kanggo dadi cetha sabisa bab Injil sing gerakane kita apa kita apa. Luwih saka tindakan kita wanted Folks ngerti Gusti Yésus! Kita tansah nyoba kanggo nggawe manawa Folks ninggalake kesengsem, ora kanthi skills kita, nanging Gusti kita.

Apa kita ngalami

We tak nglampahi wektu karo pracaya saka negara liyane, karo budaya beda, beda latar ngasihi Gusti Yesus padha kita apa. Salah joys arep menyang negara lagi ngilingake rencana Allah kang kanggo “tebusan kanggo awake wong saka saben bangsa.” Gusti Allah iku ing karya, ora mung kene, nanging kabeh ndonya, nyimpen Folks lan digunakake kanggo kamulyane.

Kita uga sinau sing Aussies pirembagan aneh. Padha nelpon mrico “Capsicum” lan padha nelpon napkin “anduk.” Opo!? Padha mikir kita pirembagan banget sanadyan… Kabeh bolo padha rocking jins ceking lan padha drive akèh montor miniatur. Sawetara siswa panginten Thi'sl ana Biggie (padha ora ngerti kang mati!) lan padha panginten aku Bow Wow (ora wayahe proudest sandi). Kanggo nggawe serep kanggo sing sawetara sarwa dumadi kita munggah marang sawetara éca Australia BBQ, karo lamb, pitik, lan malah sawetara kangaroo. Iku becik!


This'l mangan sawetara BBQ Kangaroo

Apa aku tresna Iku

Salah siji saka highlights saka wektu ing Australia iki njupuk kanggo kick karo sedulur. tetunggalan ana sugih, sesambetan padha deepened, lan aku iki kabangun dening obrolan mursid. Aku bisa obrolan apik bab marriage, pelayanan, olma, music, etc. Gusti Allah migunakake obrolan kaya sing spur kula ing kanggo tumindak apik lan wis luwih saka apa,. Aku ngucapke matur nuwun kanggo co-laboring karo rapper, DJ kang, lan Managers demo sing genuinely tresna Gusti Yesus.

Thank You paling

Aku arep ngomong matur nuwun kanggo ing Ministries sing mbantu wis kelakon, sarwa dumadi sing nuduhake Hospitality banget, lan panyengkuyung sing teka kanggo konser. Nganti wektu sabanjure, kita padha tresna sampeyan Australia!