Unashamed Australia Recap

A sababaraha minggu ka tukang kuring nyandak off ti LAX jeung dipingpin ka sisi séjén dunya jeung sababaraha jalma paporit mah. Tedashii, pro, KB, Thi'sl, DJ PDogg, Steadman manager tour urang, jeung anu dipingpin ka Australia ngawula ka Yesus.

Keur naon urang teu

Urang spent dua minggu turun dina iinditan ngaliwatan Brisbane, Melbourne, Perth, jeung Sydney. Dina unggal kota urang éta bagian konser badag mimitian ti 5,000-10,000 jalma ngora. Saméméh konser, urang indit ka sababaraha sakola jeung ngondang eta kaluar ka nempokeun. Naon kami diidinan ngomong di loba sakola ieu diwatesan (sabab éta sakola state non-Christian), tapi urang teu pangalusna urang ajak siswa jeung nujul ka Kristus.

Dina konser, lima urang pencét panggung minangka salah rowdy, awak unashamed. Urang rocked hambalan maranéhanana ka best of pangabisa urang bari nyoba jadi jelas mungkin ngeunaan Injil nu ngalir urang ngalakukeun naon we ngalakukeun. Leuwih ti nanaon urang hayang folks nyaho Yesus! Urang sok nyoba pastikeun folks ninggalkeun impressed, teu ku kaahlian urang, tapi ku Gusti urang.

Keur naon urang ngalaman

Urang meunang méakkeun waktu jeung percaya ti hiji nagara beda, jeung budaya beda, ti backgrounds beda anu sunda teh Yesus sarua we ngalakukeun. Salah sahiji joys of bade ka nagara beda keur ngingetkeun tina rencana Allah ka “Mekah keur dirina hiji jalma ti unggal bangsa.” Allah di karya, teu saukur di dieu, tapi di seluruh dunya, nyimpen folks jeung make eta pikeun kamulyaan-Na.

Urang oge diajar nu Aussies ngobrol aneh. Maranéhanana nelepon peppers “capsicum” jeung maranehna nyebut napkins “towels.” Naon!? Maranéhanana mikir we ngobrol teuing sanajan… Sadaya dudes anu goyang jeans ceking jeung maranehna ngajalankeun loba mobil miniatur. Sababaraha mahasiswa mikir Thi'sl ieu Biggie (maranehna teu nyaho manéhna paéh!) jeung maranehna mikir mah Bow Wah (teu moment proudest mah). Pikeun nyieun up for nu sababaraha sarwa urang méré up sababaraha nikmat Aussie BBQ, jeung domba, hayam, komo sababaraha kangguru. Ieu nice!


This'l dahar sababaraha BBQ kangguru

Naha kuring dipikacinta Ieu

Salah sahiji highlights waktu mah Australia ieu meunang kick eta jeung ilaing mah. ukhuwah ieu beunghar, hubungan anu deepened, jeung kuring edified ku paguneman godly. Kuring bisa inget paguneman alus ngeunaan nikah, kementerian, fatherhood, musik, jsb. Allah maké paguneman kawas maranéhanana ka spur kuring asup ka amal hade jeung nyieun kuring leuwih kawas Anjeunna. Aku bersyukur bisa ko-laboring jeung rappers, DJ sacara, jeung manajer tour anu genuinely cinta Yesus.

Hatur Anjeun nu

Kuring hayang ngomong hatur nuhun ka ministries anu mantuan nyieun lumangsung, nu sarwa anu némbongkeun silaturahmi alus teuing, jeung ngarojong nu datang ka konser. Nepi ka waktu saterusna, urang sunda anjeun Aussie!