Як мы выкарыстоўваем нашы падарункі для Бога?

Гэта кароткае паведамленне ад Advance каледжа канферэнцыі ў Raleigh, Паўночная Караліна. You can read the manuscript below:

Я хачу пагаварыць з вамі вельмі коратка аб выкарыстанні нашых падарункаў на славу Ісуса.

Вы калі-небудзь чулі, дзеці задаюць пытанні? У іх ёсць дзіўнае цікаўнасць, што, здаецца, няма ніякага канца. Гэты чароўны пытанне “чаму” можа працягвацца на працягу некалькіх гадзін і гадзін. У мяне ёсць сябры, якія дзеці-ыя гады на гэтым этапе прама цяпер. Ну здаецца, што ёсць маленькае дзіця ў маёй душы, што любіць, каб спытаць, чаму, але гэта не пра абстрактных пытанняў, гаворка ідзе аб паўсядзённых рэчах.

Я не вельмі лёгка матываванае. Ёсць некаторыя людзі, якія, натуральна, кіраваныя, і той факт, што нешта трэба рабіць гэта досыць матывацыі для іх. Мая жонка з'яўляецца адным з тых людзей,; Я не.

Для таго, каб я што-небудзь зрабіць, Мне трэба адчуванне, што я раблю нешта грандыёзнае. "Але калі я вазьму гэты смецце, будзе смецце чалавек выратавацца?"Я вялікая карціна хлопец, і я рэдка звяртаецца да дэталяў або стомных задач. на жаль, дэталі і стомныя задачы большасць рэальным жыцці. Гэта, верагодна, чаму я змагаўся так шмат у сярэдняй школе, нават пасля таго, як я стаў хрысціянінам. Мае матэматычныя класы здаваліся бескарыснымі і хатнія заданні адчуваў, як пустая трата майго часу.

Я ведаю, што я не адзіны, хто можа яму цяжка быць матываваныя часам. Ва ўсіх нас ёсць тыя тыдні, калі ён адчувае, як бясконцы цыкл бла. Часам мы толькі хочам быць матывавана вялікіх рэчаў, але ўсё большым, таму што ўсё з'яўляецца часткай вялікай гісторыі. Вялікая гісторыя, што Бог кажа пра сябе і сваёй славы.

Гэта дакладна нават нашых падарункаў. Мы можам быць схільныя думаць пра нашых падарункаў як частка распавядаць гісторыю пра сябе. Як і ўсё жыццё трохі RESUME, што прыводзіць да іншых пад уражаннем з намі. Калі замест таго, каб уся жыццё кіраўнік ў гісторыі вялікі Божай славы.

Вашыя падарункі там, каб дапамагчы распавесці вялікую гісторыю.

Гэта ўсё пра славу Божай

Я памятаю, калі я пачаў думаць пра ўсё, такім чынам,. Я пачаў чытаць рэп, калі я быў малады рэальным, і ўсё, што я стукнуў аб тым, быў я сам. Тады я зразумеў, што ўсё было там для славы Божай, не дзякуй Trip. Вось адзін з урыўкаў, якія сапраўды сапсаваў мяне.

15 Ён ёсьць вобраз Бога нябачнага, першынец усяго тварэння. 16 Бо Ён стварыў усё, на небе і на зямлі, бачнае і нябачнае, троны, хай тое дзяржавы, начальства Ці, улады, усе рэчы былі створаны праз яго і для яго.
Каласянаў 1:15-16

Мне падабаецца, як ясна Павел, што Ісус стварыў усе. Ён не пакідае нічога з. Рэчы на ​​зямлі і на нябёсах, рэчы, якія вы можаце ўбачыць і рэчы, якія вы не можаце ўбачыць, цары і кіраўнікі розных відаў, нават духоўныя сілы і ўлады. Пазней у кнізе (і ў іншых месцах) Павел кажа пра злых духаў, як кіраўнікі ці ўлады. І ён кажа, што яны былі створаны Богам і для Бога. Ну, калі нават дэманы былі створаны Езусам, для Ісуса, то, вядома, нашы падарункі.

Бог стварыў усё, і ён мае ўладу над ім.

Адной з адметных рэчаў, пра ўладу Бога ў тым, што яна ніколі не была перададзена яму. Каралі прыдумаць наступны як спадчыннік. прэзідэнты абіраюцца. Мянты навучаны і далі знак. Толькі Бог ёсць Той, хто ўлада заўсёды існавала.

Ён не браў на ролі кагосьці іншага. Ён не трэніраваўся для яго. Ён не павінен прэтэндаваць на яго. Ён ніколі не быў абраны, і ён ніколі не будзе прыцягнуты да адказнасці. Рэчы былі створаны дзеля таго, каб быць пад яго ўладай, і выкарыстоўваецца для яго добрых мэтаў.

таму, Бог не збіраецца, каб атрымаць славу толькі ад часткі вашай жыцця, але з усяго гэтага.

Вашыя падарункі былі створаны Богам з пэўнай мэтай, каб расказаць пра славу Ягоную.

Калі я купляю мэбля ад IKEA, Я ўжо ведаю дзве рэчы: 1, гэта, верагодна, распадзецца ў наступным годзе. і 2, там збіраюцца быць шмат дэталяў і інструкцый ўнутры.

Не было б нямым, калі б я ўзяў некаторыя з гэтых вінтоў, якія былі прызначаныя для кніжнай паліцы і выкарыстоўвалі іх для чагосьці яшчэ? Яны былі дадзены мне для з мэта даследавання драўляных дошак да шрубам і Інструманты-, і яны з'яўляюцца часткай будынка, што паліцы. Дары, што кожны чалавек валодае інструменты ў вашым якая апавядае інструментаў. У прыватнасці дадзена распавесці аб Божай славы. Яны існуюць, каб прынесці славу Богу.

Хтосьці можа сказаць,, тое, што пра мяне хоць? Як наконт майго асабістага выканання? Я хачу, каб быць вялікім. Ну самая вялікая роля, якую вы можаце калі-небудзь гуляць, з'яўляецца ролю ў вялікай карціне. І Бог заклікаў усіх нас быць часткай.

Але як жа нам дабрацца да месца, дзе мы выкарыстоўваем нашы падарункі для славы Божай? Мы робім усё не зрабіць гэта выдатна.

Закахайся ў славу Божую

Праблема ў тым, мы часта не бачым Божую славу як нешта варта змагацца і жыць для. І гэта таму, што мы не бачым Бога як досыць слаўная. Калі вы пачынаеце разумець, як вялікі Бог, вы пачнеце разумець, чаму Сусвет круціцца вакол Яго і Ім у адзіночку.

Калі вы чытаеце Ісая 40 Вы бачыце, што спроба ўзяць яго славу для сябе ці каго-небудзь яшчэ ні што іншае, як рабаванне. Яна належыць яму, і ён гэтага заслугоўвае!

Я рэкамендую вам прачытаць тыя часткі Пісання, дзе людзі выхваляюцца Бога. Ісая 40. малітва Ханны ў 2 Самуіл 2. Майсей песню пасля таго, як яны ідуць праз Чырвонае мора. псальма 135.

Да таго часу, пакуль вы не атрымаеце загорнуты ў славу Божую, вы не будзеце клапаціцца, каб выкарыстоўваць вашыя падарункі для Яго.

Часам бывае цяжка думаць пра тое, як выкарыстоўваць свае падарункі для славы Божай, таму што гэта не заўсёды так відавочна. Гэта больш відавочна, калі вы, здаецца, ёсць выразныя падарункі гаварыць або нешта, што здаецца духоўным. Або нават у мастацтве. Але гэта не так ясна, калі вашы падарункі, як уяўляецца, адміністрацыя або гасціннасць.

3 пытанняў

Павел дае нам некаторыя падказкі ў іншых месцах у Каласянаў. Паслухайце, што ён кажа ў Пасланні да Каласянаў 3.

23 Усё што вы робіце, працаваць ад душы, а для Госпада, а не для мужчын, 24 ведаючы, што ад Госпада дастанеце спадчыну ва ўзнагароду. Вы служыце Госпаду Хрысту.
Каласянаў 3:23-24

Падлога не знаходзіцца пад уражаннем, што адміністрацыйныя падарункі, або падарункі, каб дапамагчы дзецям, або падарункі проста зрабіць свецкае працу добра не можа быць выкарыстаны для славы Ісуса. Ёсць тры простых пытанняў, мы можам спытаць сябе, грунтуючыся на тое, што ён кажа

Як вы павінны працаваць? Мы павінны "працаваць ад душы"

Мы можам быць спакуса працаваць ляніва. Асабліва ў рэчах, дзе падключэнне да Божай славе не так ясна,. Але Павал кажа, што праца ад душы ці ад усяго сэрца. Мы павінны працаваць з шчырасцю і працавітасцю

2. Хто ты працуеш? Вы працуеце на Ісуса.

Часам мы можам быць схільныя ўпарта працаваць, але рабіць гэта для тых людзей. Для таго, каб дагадзіць нашаму босу ці нашых бацькоў або калег. У той час як мы часта маюць улады над намі, мы ў канчатковым рахунку працуюць, каб дагадзіць Богу не іх. Мы не можам зарабіць сваю любоў, але мы можам давяраць яму і прынесці яму задавальненне, уважаючы яго.

3. Што Вы атрымаеце? Твая доля, як вы заахвочвае

Часам мы можам быць спакуса нават працаваць для Ісуса, але думаць гора мне, Я працую дарам. гэта няправільна! Вы працуеце, каб дагадзіць Богу, Вы адказваеце Яму. І мы будзем ўзнагароджаныя за нашы працы, па ласкі Божай. Яго ласку падахвочвае нас працаваць ад душы, і ён ўзнагароджвае нас за працу, якую ён робіць у нас. Заробкі не дастаткова, каб пабудаваць сваё жыццё вакол, але вечныя ўзнагароды.

Інтрыгі для славы Божай

Вы калі-небудзь заўважалі, як мы схему для рэчаў, якія мы сапраўды загорнутыя ў?

Я бачыў гэта ў маёй уласнай жыцця і быў асуджаны ёю. вось прыклад. Я здарыцца быць аматарам красоўкі. І некалькі разоў я магу атрымаць занадта загорнуты ў яго. Так некалькі тыдняў таму ў нас быў шанец пайсці ў вялікая крама красовак у той час як мы былі ў іншым горадзе, і я быў ўсхваляваны. І тады здавалася, што не збіраецца адпрацаваць.

Я ў шоку і праходзіў праз масу непрыемнасцяў, каб гэта адбылося. Я рабіў званкі і думаць аб змене рэйсаў, і г.д.. Але тады я спыніўся і спытаў сябе:, "Чаму?"Таму што я быў загорнуты ў ім.

Мы, здаецца, схемы для рэчаў, якія мы любім. Мы знаходзім спосабы зрабіць рэчы здараюцца. І калі вы любіце славу Божую вы знойдзеце спосабы выкарыстоўваць кожны закутак вашым жыцці за гэта. ён стаіць.

Мая парада гэта: Чэйз Ісус і закахацца ў яго, пакуль не ўбачыце ўсё, як магчымасць расказаць людзям пра Яго.

АКЦЫІ

11 каментары

  1. Cameronадказаць

    Truly, my priorities of my life have been put into perspective from reading this…… At times I feel less fulfill with the work I am called to do…..so much so that the very gifts God has blessed me with I most of the time tend to discredit…..thus I discredit the very meaning of the work God calls me to do and displace His Love and soul purpose of my service forgetting that it is for His Glory and Glory alone why I do and have my being……#blesstobecallforpurpose#

  2. Майкладказаць

    ‘Chase Jesus and fall in love with him until you see everything as an opportunity to tell people about Him.
    Can’t find a better way of how that could be said. Always inspiring.

  3. Chrisадказаць

    Great article bro. It encouraged me and reminded me of some important principles. Thats why it’s so important to continue reading the scriptures diligently, the Bible always renews our mind. And as the saying goes, “if you don’t use it, you lose it”. It’s important to put into practice what we learn from scripture and make it a habitual practice. Distractions, дэпрэсія, struggles can lead to poor habits when not handled properly, resulting in more frustrations. God’s way is always the best way, Christlikeness is the way of peace and joy and glorifying God.

  4. Sammy Msiskaадказаць

    You are a good example of those people who use their every gift to glorify God. I’m happy to see you not just speaking the word but also doing it. You inspire me tripkeep on Glorifyin God

  5. TamekaBowenадказаць

    So powerful. Everything was truly created for Jesus and by Jesus. What better opportunity to uplift his gospel which is our soul purpose in the body of Christ!! Hallelujah what a powerful message!! :-)

  6. Leoадказаць

    I loved it because everyday i do a little right and a lot wrong, I’m hating this a lot but your words gave me hope for change. We should not focus on what we are doing well and this will help us improve