Що So Good Про Страсну п'ятницю?

Це нормально пам'ятаю день чиєїсь смерті. Той, хто втратив кохану людину знає, що ви ніколи не забуду день, коли вони передаються. Це кінець життя, і це несамовито.

Звичайно, як людський рід, ми не тільки згадати близьких. Коли важливі суспільні діячі вмирають передчасно, ми пам'ятаємо і сумуємо день, коли вони були взяті з нас, а також. Наш народ пам'ятає день Мартіна Лютера Кінга. був розстріляний, і на наступний день Джон Ф. Кеннеді був убитий. Але ці певні дні ніколи не згадуються як добре. Це були жахливі дні, де улюблені чоловіки були вбиті зловмисних вбивць.

ще, дві тисячі років тому Ісус з Назарета був убитий своїми шкідливими убивць, і ми пам'ятаємо той день, як "Хороший” П'ятниця. Що так добре про той день, коли найбільш обговорюваних людиною в історії людства був жорстоко побитий і убитий своїми ворогами?

Той факт, що нечестиві б змову з метою вбивства Сина Божого трагічна, і це, безсумнівно, найбільший гріх коли-небудь зробив. Але його смерть на відміну від будь-якої іншої смерті перед ним або після нього . Ми можемо назвати цей день "Добре" в п'ятницю з багатьох причин. він два.

1. Страсна п'ятниця хороша через те, що Ісус зробив через його смерті

Коли більшість з нас наближаємося до смерті, ми підходимо до кінця роботи нашого життя і в надії на спокійний відпочинок. Але коли Ісус пішов на хрест, Він починав найбільш важливою частиною роботи всього його життя. Смерть Ісуса було більше, ніж в кінці серце битися; це виконання Божого плану, щоб врятувати грішників. Ісус вирішив взяти на себе гріх, який відділяв нас від Бога, або як Павло говорить, що це, Ісус був, "Укласти мир кров'ю хреста Його" (Колосян 1:20).

Слухайте гіркою слова Галатів 3:13, "Христос відкупив нас від прокляття Закону, ставши прокляттям за нас, бо написано:, "Проклятий всякий, повішений на дереві" "

Незважаючи на свою невинність, Ісус Христос стояв на місці грішників, і прийняв рішення, що ми заслужили.

1 Пітер 3:18 говорить, "Бо Христос один раз постраждав за гріхи, Праведний за неправедних, що він може привести нас до Бога ... "

На наступний день, що Син Божий був забитий можна назвати хороший день, тому що їм ми втілюються в життя!

2. Страсна п'ятниця хороша тим, що це не кінець історії

Бог підняв його, пута смерти усунувши, тому що не було можливо для нього, щоб утримати Його. (акти 2:24)

Тіло Ісуса не залишилося тендітна і млявої. недільний ранок, Він воскрес із grave- сповнений сил і слави. Він був помічений, у плоті, сотні після його смерті, і незабаром після того, як вознісся в небеса.

Якби Ісус не воскрес з могили, то ми не могли б назвати це "Страсна п'ятниця." Якби Ісус був ще в могилі, Я б абсолютно ніякої надії. Там не було б ніякої надії на порятунок для грішної людини або відновлення для нашого розбитого світу. Але ми знаємо, що Він був піднятий, і це дає нам привід для радості і вірити в Нього.

Збережіть похоронні пісні і ваші R.I.P.-х, тому що Ісус Христос більше не мертвий. Він живий і здоровий, і Він царює! Страсна п'ятниця хороша новина для грішників як ви і я.

АКЦІЇ

2 коментарі

  1. Amberвідповісти

    Love this! I am almost reading this 2 років по тому, but it was definitely worth my read and it just inspired me to praise and hope all the more for the future GOD has in store for me and my family in and through JESUS CHRIST! IN JESUS NAME, AMEN!