Naha kuring Kawin a White Girl

Iraha wae mah posting gambar kulawarga mah dina média sosial, réspon sok fun. Nu paling umum aya, "Putra anjeun jadi ganteng!"Atawa" What kulawarga geulis!"Tapi salah sahiji réspon umum séjénna nyaéta, "Nyaéta pamajikan anjeun bodas?"Jalma nanya kuring di nempokeun sakapeung teuing. Dina jawaban eta enya. pamajikan mah campuran Hungaria, Italia, jeung Polandia-nu ka paling jalma ngan hartina enya, manéhna nu bodas. Ieu nyimpang ka sababaraha, tapi ngareureuwas atawa komo nguciwakeun ka batur. Ku teu sangka saha kudu ngajempolan atawa kuciwa ku pertikahan interracial, tapi kuring masih hayang ngobrol ngeunaan naha kuring nikah di luar "ras mah.

Kaputusan nikah batur ti tukang étnis beda teu hiji tangguh keur kuring. Kuring teu kungsi diuk turun jeung wrote kaluar daptar pro jeung kontra. Padahal lamun kuring teu, kanyataan yén pamajikan kuring geus kungsi katempo hiji episode tina "Martin" bakal di kategori con. tapi jujur, Mah teu agonize leuwih atawa neangan pituah ngeunaan naha ieu OK. Kuring yakin yén manéhna awewe keur kuring nikah, sanajan manéhna teu hideung.

Sababaraha kungsi bakal mertimbangkeun nikah batur anu teu etnis sarua jeung maranehna, jadi hayu atuh ngabejaan ka maneh naha kuring teu.

Harepan

Sajujurna, Kuring sok diperkirakeun nikah wanoja hideung. Kuring manggihan awewe sakabeh backgrounds geulis, tapi katresna hideung éta mah "sering dipake tinimbang." Tapi basa kuring anjog di kampus kuliah mah 2006, Kuring teu néangan pamajikan di sadaya. Kuring kakara hayang tumuwuh di iman mah meunang atikan anu alus. album kahiji mah geus kakara datang kaluar, jadi kuring kungsi nyatu hal séjén fokus dina. Tapi kuring papanggih jelema di sakola, a sophomore ngaranna Jessica bener bray perhatian mah urang jadi babaturan.

Urang lumpat di bunderan sarua jeung urang réngsé nepi ngahijikeun gareja sarua, jadi we nempo silih pisan. Jeung deui kuring meunang nyaho nya, leuwih mah ditarik ka dirina. Manéhna bener dipikacinta Yesus jeung manéhna kungsi kahayang ieu childlike ulah naon Manéhna nanya. karep nya pikeun jalma malarat ditantang kuring jeung manéhna kungsi jantung hina nu direspon ka Kecap. Sora nu taun kahiji, Kuring diawaskeun nya kurban jam countless waktu nya porsi di gereja urang. Di luhur sagala nu, Kuring dicinta keur kira-kira nya. paguneman urang, naha serius atawa konyol, sok flowed jeung betah. Jadi kuring pamustunganana dimimitian nanya sorangan, "Kudu I nikah gadis ieu?"

Tanya

Jessica teu kasampak kawas kuring ekspektasi pamajikan nu bakal datang mah kasampak, tapi jujur ​​nu teu masalah pikeun kuring. Ulah neangan kuring nu salah, Teu sangka manéhna geulis ti mimiti waktu kuring papanggih nya. Jeung kuring kungsi sabalikna nikah gadis bodas. Kuring kakara teu mikir mah ngalakukeunana. Tapi kuring tumuwuh di iman mah jantung mah robah, kahoyong mah dimimitian ngarobah teuing. leuwih sering dipake tinimbang utama mah nu pamajikan kuring jadi godly, jeung Jessica ieu. Jadi kuring wifed nya.

Kungsi keur moment a teu mah ngarasa kawas kuring settling. Asa leuwih kawas settling ka mopohokeun wanoja godly saukur alatan suku nya. Kuring teu kungsi hayang bersih mah karesep keur pamajikan leuwih naon atuh diperlukeun di pamajikan.

Aya euweuh merta salah jeung ngabogaan karesep, tapi urang kudu tahan poto eta sareng hiji leungeun kabuka. Kuring teu apal sababaraha urang anu mopohokeun hiji salaki poténsi godly sabab teu cocog sababaraha leuwih sering dipake tinimbang random. Sababaraha karesep urang bener teu masalah nu loba. Sababaraha karesep urang komo bisa jadi foolish, jadi we kudu ngalebetkeun sadaya eta Kitab Suci.

Lamun anjeun jeung salaki anjeun aya di tengah konflik, nada kulit teu masalah. tipe awak jeung status sosial sigana kalindih. Anjeun hoyong maranehna jadi godly jeung hina. Jeung salaku pamajikan mah kuring ngawitan ngumpulkeun anak kahiji urang, Kuring teu bisa jadi leuwih bersyukur pikeun dirina. Manéhna hiji mom endah pisan jeung pangaruh godly dina putra-ayakeun mah nu boga nanaon ulah jeung kasang tukang etnis nya. Ieu OK rek hal di salaki a, tapi urang kudu ngalebetkeun kahayang urang naon Allah hayang pikeun urang di salaki a. Naon atuh hayang jeung diperlukeun paling ieu pasangan godly, jeung nu kahayang Allah disadiakeun.

biasa

187 comments

  1. CLLwalon

    Muhun ceuk Trip. Salaki kuring geus bodas sarta Kami Hideung jeung Abdi terus neangan nanya naon dijieunna kuring milih batur luar tina lomba kuring. Kuring salawasna ngawalon yen Allah dijieun pilihan pikeun kuring sarta Anjeunna tumaros hiji pakasaban sapertos endah, leuwih hade tinimbang kuring kantos bisa geus dipigawé dina kuring sorangan. Alloh téh alus! Tetep lakukeun naon eusina! 116! Yesus mimiti dugi kami geus sahandapeun bumi!

    • Erickawalon

      Hatur nuhun ka kajujuran Trip Lee. abdi satuju. Anjeun tiasa gaduh leuwih sering dipake tinimbang hiji tapi anjeun kudu tahan deui ku hiji leungeun kabuka alatan salaku Christian komitmen mimiti anjeun ka Kristus sarta salaki anjeun geus ngarojong éta. merata yolked…

    • Wadsworthwalon

      Hébat pos Trip.
      Kuring gaduh gangguan nempo blog anjeun dina telepon abdi. Kaca sigana dibereskeun hindering kénca-katuhu cara ngagulung jeung kecap dina tungtung unggal garis sigana neukteuk off ti layar kuring jadi mah sok teu tiasa ngadamel rasa sababaraha kalimat. Kaula teu yakin lamun ieu masalah kalayan browser kuring atawa meureun dasar teknis di setelan blog urang. Ngan hayang mawa eta up ngan incase hal bisa dilakukeun tina tungtung Anjeun.
      hatur nuhun.
      tinggal rahayu.

    • Mariawalon

      putri abdi mikanyaah musik Anjeun. saleresna, Kuring kudu ngaku; I do teuing:). Lamun manehna mimiti diwanohkeun kuring keur tour musik babarengan jeung favorit urang lianna, lacris) Ieu mah sakadar jadi bungah pikeun pangaruh Godly liwat musik Anjeun. Tapi Kuring geus tetep rada ngageter. Wondering lamun musik Anjeun manifested karakter Anjeun. Maca ieu Kami yakin anjeun hiji lalaki Godly. Kuring neneda loba loba berkah pikeun anjeun sarta pamajikan geulis anjeun sarta putra pikaresepeun. pribadi diomongkeun, jeung dina waktu mana aya pisan jahat, etnis téh ngan éta. Hiji sabenerna untung mun boga pamajikan hiji (lamun aya lalaki anu) anu mikanyaah Yesus jeung fungsi Anjeunna katuhu sapanjang sisi anjeun.

    • Adam Cravenwalon

      Amin!!! Kuring pernah bener dipikaharti naha sababaraha urang overlooked wanoja godly saukur sabab teu cocog kana salah sahiji préferénsina. Kuring boga adi nu ampir nempatkeun leuwih sering dipake tinimbang hiji saméméh kabagjaan. Manehna ahirna indit ka kecap éndah Allah jeung ngado'a ngeunaan eta sarta ngado'a sarta tungtungna manehna ngagaduhan jawaban nya jeung kuring ayeuna 2 nieces sarta Allah hébat fearing adi beuteung!! Anjeun pernah kedah nempatkeun preferensi Anjeun sateuacan Allah lantaran unggal waktu batur aranjeunna dasarna spitting dina raray Allah urang jeung karesep kuring sateuacan Anjeun!!

  2. Carinawalon

    Salaku Allah ngawujud, urang kudu nuturkeun. Jigana biblically diomongkeun kami kabeh salah lomba, mimiti ti Adam sareng Hawa lajeng engké kabeh turunan Enoh. Butuh rébuan taun jeung ratusan generasi pikeun meunangkeun deui, tapi urang sakabeh dimimitian ti tempat anu sarua. hiji lomba, loba ethnicities.

  3. Brittawalon

    Kuring satuju lengkep! huluna beureum saméméh kuring patepung salaki kuring mah sok pikaresep shaven bersih, tapi lajeng I patepung David. Anjeunna hiji guy botak jeung goatee a cukup lila pikeun kuring mun nepangan! Anjeunna / nyaéta sagalana yen Allah geus jangjian kuring Abdi mendakan dina salaki, Tapi lamun kuring ieu ngan pilari penampilan tangtu bakal geus lasut kaluar dina hal pangalusna Gusti kagungan keur kuring!

  4. David Bwalon

    Kuring ngahargaan ieu. I cant antosan Til nu praktis, ieu téh sabaraha urang ngalakukeun kurnia dina sapopoé nu, buku ieu cowritten ku Trip sarta Jessica!

  5. Enanwalon

    Hatur nuhun lalampahan pikeun artikel endah kieu. Janten jujur ​​sareng anjeun, Kuring éta geulis reuwas nalika kuring kapanggih kaluar ngeunaan lomba pamajikan anjeun. tapi, Kuring yakin yén rencana Allah pikeun kahirupan urang, teu salawasna cocog naon urang ngaharepkeun atawa rék. janten, artikel ieu geus wanti kuring solat sarta meunang motif abdi katuhu; sahingga nalika baé katuhu teu datangna sapanjang jalan kuring, InsyaAllah, Abdi siap. Hatur nuhun deui bro. Bogoh ka anjeun na fam anjeun ka Yesus. berkah Allah.

  6. Rachelwalon

    Wah. Abdi ngahatur nuhun pikeun haté muka tur jujur ​​anjeun dina subjék ieu, sakumaha kuring yakin eta urang teu kajawab cukup! salaki kuring sarta kuring anu sarua “balapan” tapi abdi tiasa ningali kontrovérsi ieu sarua leuwih hal konyol kawas someones status sosial (jenis pakasaban maranéhna mibanda), lamun éta hasil boga barudak, naon kaliwat maranéhna geus, paduli wether aranjeunna Kristus atanapi henteu. Kuring nyaho keur kanyataan anu bakal geus nikah salaki kuring euweuh urusan lomba na, status, atanapi tukang. cinta na rahmat Allah nyertakeun leuwih sagalana jeung ngajadikeun eta kabeh anyar jeung geulis. Na kawas anjeun nyarios, Anjeunna terang naon urang kudu leuwih ti urang ngalakukeun Sunan Gunung Djati. Hatur nuhun pikeun pos ieu!!

  7. kiristalwalon

    Lieur geulis. Abdi bogoh nu disebutkeun kumaha kahoyong anjeun robah nalika prioritas anjeun robah. Allah Heboh, Anjeunna boga pisan pangalusna pikeun unggal urang tapi urang kedah kaluar tina cara urang sorangan jadi nu bisa ningali, nampi tur ngahargaan aranjeunna. Abdi wanoja hideung anu teu bisa ngurus kirang ngeunaan lomba. solat abdi ningali jalma sakumaha Gusti nilik aranjeunna tur leumpang di will Na. Éta pisan. Anjeunna maker kami, anu urang janten rasialis?

  8. mencekwalon

    blog hébat nu urang kudu maca. Kami Lebanese Arménia jeung salaki kuring téh hideung kami indit ngaliwatan na bade liwat loba duka ti kulawarga kuring.
    Kuring pernah ngalaman hiji leuwih sering dipake tinimbang tina etnis. Méméh kuring ieu disimpen Kuring kungsi 3 hubungan serius ngeunaan etnis béda jeung sanggeus kuring meunang disimpen na tumuwuh dina hubungan kuring jeung Kristus dinya éta sadayana ngeunaan saha Kami “disebut” janten kalawan; saha Gusti boga “ordained” kanggo abdi.
    Tumuwuh nepi dinya éta teu jadi loba leuwih sering dipake tinimbang hiji tapi sarat ku kulawarga ka nikah dina etnis kuring tapi teu paduli; abdi ieu sok dianggap domba hideung atoh…
    Pikeun kuring sadaya yen mattered éta naon will Gusti urang téh pikeun hirup abdi na nalika salaki kuring ieu wangsit keur kuring kuring kungsi karapihan sarta saperti nyaho yen kuring nangtung taneuh abdi sapertos. Kami masih sholat pikeun hate kulawarga abdi urang bisa softened tapi tungtungna sakabeh yen perkara éta Kami di will Allah sarta jalur-Na aya euweuh tempat sejenna abdi hoyong be..I Kami aman tur aman di will Na.

  9. Michaelwalon

    Ieu hiji pos Trip hébat. Kuring geus pernah dirasakeun museurkeun etnis kuring sorangan, Hispanik, Tapi sakumaha Kuring geus dipelak deui dina iman eta geus jadi leuwih katempo keur kuring nu nada kulit henteu masalah salaku loba. Ieu refreshing maca na I alhamdulillah yén anjeunna masihan anjeun sapertos wanoja hébat pikeun mantuan Anjeun neruskeun muja ka Anjeunna. Hatur nuhun inspirasi dina sakabéh pesen anjeun!

  10. Jarredwalon

    Kuring jeung pamajikan kuring anu urang bodas. Gusti kadorong kami kana nyoko pikeun anak kahiji urang. Dina prosés nu bisa milih kumaha rék. Ieu ampir kawas picking kaluar anak anjing anu. Atoh salah sahiji pilihan anjeun meunang nyieun kanggo lomba. Urang teu boga masalah jeung lomba wae, kumaha oge, mana Kami ti aranjeunna HATE urang hideung. Sangkan milih teu ngadopsi anak hideung kusabab aranjeunna sarta jalan anu bakal diolah lamun urang nyandak poto eta balik ningali nini kuring. Kuring geus sering wrestled kalawan pilihan nu. Naha urang ngalakonan hal anu katuhu? Anu urang mayungan anak kami ti hate nu, atanapi anu urang maén Allah dina kahirupan urang sorangan? Kami teu nyaman jeung pilihan nu kiwari, sabab geus leuwih, Tapi naon anu anjeun pikir?

    • DeeDeewalon

      Jarred-

      Kuring maca pos Anjeun… Abdi hideung, jeung diadopsi ku kolot mah anu bodas. Malah hakim anu diatur hal ieu hideung. Ibu sarta Pa éta saraf sabab urang cicing di hiji wewengkon di mana kuring sarta salah sahiji abdi duduluran diadopsi séjén bisa jadi teu geus jadi dijaga tina prejudices masarakat. Nu keur ceuk, aranjeunna dipercanten ku Allah, na pernah encountered kaayaan bahan perhatian.

      Jigana na yakin yén anjeun sarta pamajikan anjeun teu naon pangalusna keur kulawarga anjeun. Unggal kaayaan téh unik sareng Allah masihan urang ukuran rahmat pikeun nganapigasi hirup urang moments leutik tur badag. jadi wanti! Saha anu terang, meureun anjeun gé meunang kasempetan pikeun ngadopsi deui tur pilih hiji hideung (atanapi etnis sejenna) anak! Gusti terang hate anjeun lajeng, sarta anjeunna weruh éta sanajan dina momen ieu.

    • Cecewalon

      Jared,
      Kuring datangna ti kulawarga dimana kolotna bodas kuring geus diadopsi 6 barudak hideung. Jigana éta pisan jujur ​​pikeun anjeun kabeh kana sabenerna ngakuan yén nganut luar lomba anjeun hartina anjeun kudu jadi pisan ngahaja ngeunaan sahingga anak anjeun ngalaman budaya maranéhna, tur ngajalajah blackness maranéhna. Lamun Allah geus sabenerna disebut anjeun ngudag raising anak hideung, mangka teu kudu anu gampang pikeun mibanda pangaruh kulawarga anjeun nu kaluar tina kaputusan anu. Tapi, éta patarosan perlu nanya, nyaeta putusan pikeun ngadopsi langkung seueur ngeunaan kuring, atawa anak saha perlu imah? Dupi abdi tiasa endure sagala backlash ti babaturan jeung kulawarga nu hadir kalawan nganut anak luar lomba kuring? Keur kuring expecting anak bisa diangkat dina cara nu Angkatan aranjeunna nyerah anu aranjeunna jadi anggota kulawarga kuring? Bakal Kuring ninggalkeun rohangan pikeun anak kuring sangkan bisa wrestle ngaliwatan identitas maranéhanana hirup diantara alam? Ieu masarakat nyetél dina cara nu ni'mat leuwih minat kuring keur jalma bodas pikeun ngadopsi leuwih kaperluan leres anak? Kumaha etika téh prosés nyoko ieu?
      Nganut anak hartina shift mindset sakabeh, sarta relocating fisik lamun lingkungan anjeun dina teu migawe kahadean pangabutuh anak anjeun. Hubungan bakal perlu diwangun ku jalma anu datang ti sudut pandang nu pernah bisa pinuh resonate kalawan (keur hideung). Urang hirup dina dunya rasialis, jeung nu boga dilakukeun sangkan sadar ku anjeun jeung anak anjeun ngangkat. Lamun milih henteu mikawanoh yén, lajeng anjeun ku sababaraha cara ngalakonan disservice ka diri jeung anak maneh ngadopsi. Nyoko henteu ngeunaan anjeun meunang nyalametkeun anak hideung goréng. Ieu ngeunaan anjeun keur ngamotivasi kaluar tina hiji tempat cinta na sabenerna tinggal kaluar jantung injil ka reconcile na cinta tatangga anjeun. Ieu sanés ngeunaan anjeun, salaku jalma bodas.
      Ku sababaraha cara ieu ngan sababaraha patarosan anjeun perlu confronting. Mun anjeun teu siap endure ieu sareng sangkan leuwih, lajeng teu nganut anak hideung éta meureun kaputusan alus. Kuring dipasang hiji artikel dihandap nu ngidinan Anjeun pikeun tanda tanya hal ieu dina cara deeper ku ngondang lomba kana dialog jeung lalaki glimpse of adoptees sarta pangalaman maranéhanana.
      Henteu unggal carita nyaéta carita kasuksésan sarta mindeng kali jalma teu carita keur uninga. Kami untung keur pangalaman abdi sareng kulawarga abdi. Dina sababaraha cara, Kuring geus teu dibales kalayan loba kemungkinan ngajajah anu Kami kalawan loba kasempetan, kumaha oge, Abdi terang yen eta hadir kalawan waragad sarta kami kudu ninggalkeun rohangan pikeun anu bisa dikaitkeun.

      http://colorlines.com/archives/2013/08/gazillion_voices_explores_race_and_identity_in_adoption.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+racewireblog+%28Colorlines.com%29&utm_content=FaceBook

  11. Karawalon

    haha! “leuwih sering dipake tinimbang utama mah nu pamajikan kuring jadi godly, jeung Jessica ieu. Ku kituna kuring wifed nya.” garis pangalusna di blog éta. Bungah Allah mingpin anjeun ka pamajikan hébat. :)

  12. John Evangelwalon

    Baraya Trip!
    Lila waktu maca & pangdenge. Kahiji kalina commenter. Nyaan bogoh ka artikel ieu.
    kulawarga abdi Nigerian, sarta dad kuring dikirim atuh a téks acak salah Salasa isuk di 4am nyebutkeun “Lamun hayang meunang nikah, pastikeun batur na ti tukang sarua sakumaha anjeun. di paling, nagara anu sarua.”
    Tangtosna, Kuring teu nyaho naon nu disebutkeun, sabab kami geus pernah dibahas ieu sateuacan. #Kagok.
    Abdi terang yen kuring bakal cinta pamajikan kuring, lamun Kaula siap, paduli complexion, tukang ras, halangan basa, sarta naon Bedana séjén mungkin. Hal pangpentingna pikeun kuring téh yén Aisyah mangrupa bagian integral kulawarga kuring – kulawarga Allah. Éta cukup.
    nuhun sakali deui!

  13. babaturanwalon

    Hatur nuhun sharing haté Trip Anjeun. Kami sadayana sami nalika urang jajan kulit. Allah geus dijieun unggal hiji sarua jeung uniquely nurutkeun rarancang husus na. Alhamdulilah anjeun jeung kulawarga anjeun.

  14. JoshHaanwalon

    Lepat kawas anjeun nyarios Trip ngeunaan nikah batur tina hiji lomba béda. Naon perkara éta anu kantos anjeun atanapi I nikah yén maranéhna cinta Yesus (tanda 12:30 ESV) na yén maranéhna bakal bogoh ka anjeun deui yen urang sunda nya kawas Alloh mikanyaah Garéja nu. Alhamdulilah nu lalampahan tur kulawarga anjeun

  15. MichaelJwalon

    Heboh Ngarecah kumaha Gusti anu terus ngarobih “panon tina haté urang” mun align jeung “panon tina sirah kami”. Abdi tiasa nyaritakeun tantangan, sanajan Kuring moal nikah acan, kusabab hiji awéwé godly anu boga kahayang mangga dirina Jurusalamet leuwih penting tinimbang atribut lahiriah. Gening dina anjeun sadayana Éta taun sarta bisa Gusti neruskeun ngaberkahan sésana.

  16. Arthur simuchilewalon

    Urang kabeh gaduh bapa tapi béda ibu nu sami dina getih sarua Yesus ngalir di urang,Kulit téh ngan kulitna,tapi naon di jero urang paling perkara ,wonderfull Bapak Trip Lee.may alhamdulilah Anjeun tur kulawarga anjeun pikeun inspirasi wonderfull Anjeun.

  17. deidreBakerwalon

    Wah! Kuring teu nyaho maneh kungsi nikah jeung yén Aisyah nyaéta awéwé bodas, salaku awéwé hideung sarta awéwé Allah, congrats on nyungsi cinta leres! Abdi bogoh kumaha anjeun dipedar naha anjeun nikah pamajikan anjeun, jeung anjeun estu teu mibanda teuing, tapi carita nu mangrupakeun endah! jadi mun lanceukna maneh jeung pamajikan anjeun denok Jessica, Kuring hayang Anjeun guys loba loba taun! jadi rahayu!

  18. Elizabethwalon

    Hello Trip,

    Anjeun nyieun hiji titik unggulan! Kuring boga diajar tina artikel anjeun anu henteu masalah ngeunaan nada kulit tapi naon perkara nyaeta kumaha baé anu leumpang kalawan Allah jeung Jantung maranéhna!! Hatur nuhun pikeun babagi carita geulis.

  19. Jimmy Sorrellswalon

    Nu ngajadikeun rasa sampurna. Naon teu make akal pikiran téh rasisme. Kusabab aya ngan hiji balapan, janten rasialis nyaeta janten ngalawan lomba manusa. Aya jalma Grup béda tapi ngan hiji lomba tapi ieu sigana janten argumen kaleungitan ku jalma Kuring geus dibahas deui kalayan sanajan na kaleresan.

  20. JeffreyCravenswalon

    “Kuring pernah hayang bersih preferensi kuring keur pamajikan anu leuwih kumaha kuring diperlukeun dina pamajikan hiji.”

    pernyataan leres tur profound sapertos. bapa kuring téh hideung, indung téh bodas, aranjeunna geus nikah 35 taun. Jeung sababaraha taun kasar teuing tapi di tengah bentrok pamadegan, “nada kulit” paling pasti teu masalah. PANGERAN geus Al Qur tur satia.

    perjalanan, pos ieu refreshing bro. Abdi saminggu jauh ti celebrating taun munggaran kuring kawin ka pamajikan godly anu tantangan kuring poean kalawan karep dirina. Manehna oge kajadian janten tina latin, Perancis jeung Hawai santun. Ku kituna maca ieu geus loba ngaapresiasi.

    nuhun sakali deui, Jeff.

  21. Walterwalon

    abdi ngarasa mikir sarua luar kotak i keur hideung abdi henteu hoyong nikah dina lomba kuring ngayakeun i gaduh alesan kuring abdi resep jinis séjénna awéwé

  22. Michellewalon

    Hatur nuhun pikeun babagi jeung shedding lampu dina ieu. naha bodas, hideung, jsb maneh geus keuna kana naon bener penting. Sumanget rasisme geus hindered kami keur lila di loba wewengkon. Kuring yakin urang nu megatkeun ngaliwatan mangkaning. Allah ngaberkahan anjeun & kulawarga tumuwuh Anjeun.

  23. Bachizzlewalon

    Kuring boga pamikiran anu, I am a Amérika pituin ( urang Indian) Kuring nempo eta kumaha anjeun gaduh na ngalakukeun lalampahan. Kuring kuliah di Southern sem. jeung jalma menta kuring lamun anjeun bade nikah? Kuring ngabales ku “lamun waktu éta téh bener tur abdi Kami katuhu”. I do tetep panon kuring muka na i sebutkeun “abdi hoyong a pamajikan godly anu bakal jadi asih Yesus yén Aisyah gé ngahargaan kecap-Na”. Jeung masalah lomba teu datang nepi tapi abdi nyebutkeun hese neangan pamajikan anu honors Yesus mangrupakeun kecap anu mangrupa pituin Amérika kawas kuring kusabab aspék budaya sarta pangaruh tina pentacostalism sarta sistem matriarchial dina budaya Amérika pituin. Hatur nuhun kecap anjeun

  24. Krihwalon

    Kuring ngarasakeun maca pos ieu Trip. I am a kipas badag tina Hormat, tapi resep kanyataan yén anjeun buka ngeunaan isu lomba. jujur, lomba teu kudu masalah lamun datang ka nu urang nikah. Hiji-hijina hal anu sakuduna masalah nyaeta lamun maranehna Kristen, jeung lamun aya nu Blok kalawan wasiat Allah pikeun hirup anjeun. Luar tina kabutuhan poko, lomba atawa warna kulit téh ngan béda dina sabaraha urang katingal. Kuring geus tanggal luar tina lomba kuring. Kami hideung ex abdi Korea / Bodas. Ieu pernah hiji masalah keur urang, tapi inget kali nalika urang kami meunang stares ti batur. Ieu hiji pangalaman menarik, tapi euweuh negativity nu (nu éta teu pira) bakal ngeureunkeun kuring ti bobogohan batur luar tina etnis abdi atanapi nikah aranjeunna. Anu pernah hiji masalah sareng abdi, kulawarga atawa babaturan kuring. titik kasebut, urang sadaya gaduh kahoyong urang, tapi urang kudu difokuskeun naon Gusti hayang keur kahirupan urang munggaran. Nice ningali yen paguneman ieu positif.

  25. Twinklewalon

    Kuring alhamdulillah nu wrote artikel sabab salaku awéwé Christian tunggal, Kuring ngarti kumaha penting éta janten pinuh kabuka naon nyebutkeun Gusti, kaasup anu anjeunna ngamungkinkeun datang ka hirup anjeun na malah nyokot kaluar ti eta. Abdi bersyukur pikeun pernyataan nu dijieun “urang kudu ngalebetkeun kahayang kami naon Gusti hayang keur urang di salaki a”. Ieu dina diri ngabantuan kuring nutup kaluar jalan kuring mikir na perceiving guna difokuskeun naon Gusti hayang keur kuring jeung hirup kuring. Abdi hideung geus preferenced lalaki hideung; Tapi Gusti geus dipake dina haté kuring di wewengkon éta saprak kuring dimimitian neangan manehna di Wasalam ka salaki godly. Pikirkeun sabaraha urang sabenerna milih baé salah mun nikah atanapi malah sono kaluar on saha Gusti boga maranehna saukur kusabab maranéhanana dina larangan / preferensi. artikel Great! Geus sabenerna rahayu kuring sarta kuring yakin jadi loba batur.

  26. skateboardwalon

    Keur ti Kidul jeung biracial, Kuring geus diurus bentrok ngeunaan interracial dating pisan. Abdi tiasa balik ti keur anak geulis Alloh naon sababaraha mertimbangkeun kasalahan atawa istilah derogatory. Preciate maneh diomongkeun kaluar dina ieu! Mudahan salaki kuring téh salaku narima kuring anjeun jeung pamajikan anjeun éta unggal séjén! 116!

  27. Jonwalon

    pos alus i pikir nu loba kali teu merta yén urang resep warna nu tangtu atawa tukang étnis, éta naon anu dipaké pikeun. Ku maneh keur Kristen sarta sahingga Allah muka panon anjeun nu kapanggih hal anu alus Anjeun. Congrats bro.

  28. Daniel Troutmanwalon

    Jigana éta kmu calakan anjeun nulis pos ieu. Eta mantuan jalma anu cinta teu nyaho kategori trivial kawas lomba atawa kabangsaan. 1 Korinta 13 teu ngomong nanaon ngeunaan lomba; eta Talks About kasabaran, humility, jeung hikmah. up badag pikeun pos hébat!

  29. Bakalwalon

    katuhu dina! Ieu berkah. Kuring geus nanya, katingal rupa kuciwa, sarta kuring geus kadéngé folks ngawangkong naha / kumaha kuring netep atanapi janten “dikocok”. Kuring ngado'a pikeun awéwé Gusti-fearing sarta Anjeunna dikirim atuh nya. Abdi bogoh pamajikan kuring anu kajadian janten bodas (Abdi hideung). manehna & barudak urang téh berkah greatest kuring ti Allah jeung Abdi teu bakal hoyong eta sagala cara séjén. Hatur nuhun pikeun kajujuran muka anjeun. Cinta teu transcends sadayana.

    bangga 116!

  30. mayorwalon

    Hébat carita Trip na congrats. Abdi hayang maneh bakal geus dijieun eksplisit yen pilihan Anjeun tina pamajikan a kapaksa nganggur teu jeung hal keur salah atawa leungit dina awéwé hideung. carita daun batal dina aréa anu. oge, eta kudu dilakukeun jelas yén sugan pilihan Anjeun tina hiji garéja jeung sakola a nempatkeun anjeun posisi ka jadi sabudeureun pangsaeutikna awéwé hideung. Loba blacks hirup salaku minoritas di sakabeh wewengkon masarakat sarta ieu boga pangaruh kana pertikahan lomba sarua. Kuring pribadi bakal bogoh ningali awéwé hideung jeung lalaki hideung kualitas, tapi teu bisa ngajawab kalayan naon Gusti parantos ngagabung babarengan. kahayang pangalusna ka anjeun sarta kulawarga anjeun b

  31. Seanwalon

    Pamajikan abdi & Kuring téh bodas… Kami gaduh 3 barudak bodas tur 1 putra Afrika (Étiopia). Simkuring meunang sababaraha patarosan nu sami jeung stares ganjil, tapi urang nyaho kami ordained ku Alloh janten hiji kulawarga!
    Kuring ngahargaan kajujuran anjeun sarta mahasiswa ITB jeung wasiat Allah pikeun hirup anjeun… nu Jigana teh titik utama artikel anjeun – Néangan bakal Allah tinimbang leuwih sering dipake tinimbang urang sorangan!
    Konsep Alkitabiah Ieu tiasa “ditiron & pasted” mun unggal aspék kahirupan mukmin… jeung kedah!

    Hatur nuhun Tripp!

  32. JHollawalon

    perjalanan,
    Kuring keprok nuhun kahayang anjeun babagi Anjeun “alesan” pikeun nikah luar tina lomba. pamikiran mimiti kuring, salaku lalaki nikah ka awéwé Asian, ieu naha anjeun ngarasa perlu pikeun menerkeun ieu saha. Tangtosna, milik jeung pamajikan kuring urang’ nada kulit téh sarupa, backgrounds na upbringing kami anu jadi tebih ti unggal batur, saha bisa disebutkeun “naha anjeun nikah nya?”Anjeun disebutkeun, pamajikan anjeun, nyaéta pamajikan THE, helpmate THE, nu séjén (lamun pamajikan kuring keur maca, “leuwih alus”) satengah nu Anjeunna geus disadiakeun. Gusti brings pamadegan dina kahirupan urang nu urang kudu boga, dina urutan tangtangan urang sangkan urang leuwih hadé. Jadi naon mun batur mucunghul béda ti kuring asup ti luar. Sapertos Anjeun, urang kudu sagala bisa néangan jelema ku haté néangan Gusti nu teh atribut paling geulis salah bisa mibanda.

  33. ngabogaanwalon

    post Great. Janten jujur ​​kuring yakin yén beuki loba Kristen awéwé Christian utamana tunggal (sorangan kaasup) bakal jadi nikah atanapi bisa geus nikah sooner lamun urang meunang leupas tina sababaraha pamanggih deet kami. Ngan ayeuna mah geus dimimitian solat Gusti Abdi hoyong ur pangalusna. Urang kudu percanten Rama Surgawi urang yén manéhna weruh naon urang kudu. Hal utama mah abdi hoyong salaki nu takwa ka Allah jeung Abdi bogoh kumaha u ngomong yén Hal utama supersedes lomba sanajan Allah baris ngaberkahan urang kalawan kahayang haté urang. pos hébat n alhamdulilah

  34. Nicolewalon

    Proyék agung teu ukur keu diri, tapi lakukeun sangkan di jalan anu lianna moal ngarti. Nalika urang ngawitan ngarobah pandang urang dina kahirupan sacara umum, urang tingali loba naon urang “ngaharepkeun” boga nganggur teu jeung wasiat Rama. The ngadeukeutan kami ka manehna, éta beuki loba urang “harepan” ngarobah lantaran ngawitan baris nepi ka bakal HIS teu urang sorangan. Alhamdulilah Anjeun tur kulawarga anjeun. Tetep ngalakukeun naon anu anjeun lakukeun adi kuring Kristus. hideung, bodas atawa ungu, Warna muterkeun euweuh peran lamun datang ka awak Kristus uniting. Kuring geus dikaruniai hiji lalaki menak Allah, anu kajadian janten etnis sami abdi, tapi leuwih ti sagala hal anjeunna mangrupakeun lalaki sanggeus haté Allah sorangan nu sadayana yén perkara dina buku abdi.

  35. Andreawalon

    Thanks Trip! Hayu urang bener meunang atuh pamikiran ngeunaan kahoyong abdi sorangan jeung kumaha di kali Kuring geus diteundeun hiji panjang leungeun tina sababaraha gents alus ngan cos kuring henteu deem aranjeunna pikaresepeun. Titik ka isu kareueus. Tapi bener wanti ku komentar ngarojong hubungan interracial. Kuring hayang kulawarga kuring dibagikeun pintonan ieu. Mun kuring nikah hiji lalaki hideung, eta moal bisa gampang.

  36. Jasonwalon

    Jigana éta hébat nu katingali warna kulit kaliwat sarta etnis. Abdi teu bisa nangtung lamun urang tahan pikeun nu na hayang cicing dina lomba maranéhanana pikeun alesan naon. Kami urang kalayan nuansa béda kulit sadayana kapangaruhan ku dosa. gadis abdi Spanyol jeung aku hideung tapi pernah nempo dirina tur tingal hiji awéwé Spanyol, Kuring nempo nya jeung ngan ningali awéwé nu, paduli warna kulit atanapi etnis.

  37. MrsHendrixwalon

    Amin. Kuring rahayu ku respon Anjeun. Sakali kami boga hubungan jeung Kristus, will na janten bakal kami sarta bakal Nya éta pikeun anjeun pamajikan pamajikan anjeun hihi…. (lamun éta malah ngajadikeun rasa). Anjeunna dirancang nya hususna keur anjeun sabalikna. Manehna sigana nangkeupan loba flack pikeun nikah a “hideung” dude, tapi Gusti terang kahayang duanana anjeun diperlukeun. Neangan Mantenna munggaran tur sagala hal bakal ditambahkeun ka anjeun (kaasup salaki katuhu).

    Tetep adi rahayu sarta neruskeun janten berkah ka batur ogé.

  38. Leilani Baileywalon

    Alhamdulilah Uni Trip Anjeun.
    Hatur nuhun pikeun babagi pangalaman pribadi Anjeun.
    Dewa Nikah covenant henteu diwangun ku warna atawa lomba. Cinta abadi na ngaleuwihan sagala..

  39. Stacywalon

    Jadi bungah anjeun dipasang ieu. Salaku produk tina hiji pernikahan bi-ras jeung pamajikan tina lalaki anu henteu ngagambarkeun boh di antarana :) jejer ieu pisan nyata ka abdi. Allah geus rahayu kuring saluareun ukuran jeung salaki kuring, sarta eta ngilu kuring mikir moal aya jalma kaluar aya nu bakal nolak naon Gusti boga maranehna kusabab maranéhna jahiliah sorangan / rasis.
    garis favorit: “Ku kituna kuring wifed nya.” NGABARAKATAK!

  40. Nataliewalon

    Naon a artikel hébat, sarta Im bungah yen aya jalma kaluar aya kawas anjeun anu aya muka nepi paguneman ngeunaan hiji subjék kawas ieu sareng mahluk riil nu mibanda eta, sabab aya salawasna sigana jadi stigma hiji napel hubungan interracial.

    Abdi Cina jeung salaki kuring téh hideung, jeung struggles kami geus encountered sapanjang lalampahan urang babarengan geus tangguh sarta uji nyata. Simkuring meunang nikah ngora kawas maneh jeung pamajikan anjeun, kuring éta 21 sarta anjeunna 24. Kami gaduh 2 putri babarengan, sarta lamun Im kaluar nyalira sareng maranehna, Kuring gé perlu dieureunkeun di jalan na strangers bakal jadi kawas “teh Daddy hideung?”

    Paling sadaya perjuangan geus mibanda kulawarga kuring, sabab pernah ngira yén Abdi nikah hiji lalaki hideung. Urang tadi kawinan leutik tur leuwih satengahna kulawarga kuring nampik datangna. Tapi Allah endah alatan ngaliwatan sakabéh anu, iman mum urang ieu diusahakeun tur dites, mindsets dina kulawarga kuring geus robah. Salaki kuring geus katampa ayeuna, sarta mum abdi bakal ngaku manehna salaku putra nya di hukum kiwari (nu deal badag pikeun urang!) Aya kénéh sababaraha cara pikeun buka, tapi jadi loba geus ngembang yén kuring masihan sagala kamulyaan ka Allah. Tetep nepi Trip, anjeun hiji inspirasi pikeun batur sarta Kuring neneda ka Gusti bakal neruskeun ngaberkahan Anjeun, kulawarga anjeun sarta mentri Anjeun.

    PS: Anjeun kudu turun nedunan di London, UK sababaraha waktos!!

  41. LoganSharpwalon

    Kacida alusna ceuk. pamajikan abdi Hispanik, Abdi bodas. Balapan pernah sumping kana pamikiran pikeun kuring keur pisan naon ceuk mun anjeun patepung pamajikan anjeun; Kuring nempo markisa pamajikan kuring pikeun Gusti, kahayang dirina jeung menteri pikeun siswa jeung urang ngarasakeun gelar loba tepi ka pilem sarta musik anu sarua jeung ngado'a pikeun silih mangsa dating. Kuring teu meunang naha urang pikir pertikahan interracial anu “aneh”.

    Hatur nuhun sharing anu mibanda fans anjeun sarta méré dorongan.

  42. Natashawalon

    Ieu Heboh! Hatur nuhun pikeun babagi lalampahan. cinta Allah boga leuwih sering dipake tinimbang tinangtu tapi deliverance. carita Youre éta berkah.

  43. LeonMartinezwalon

    geulis kasaksian! Jujur ieu spoke ka abdi na najan kuring tos pernah ngalaman leuwih sering dipake tinimbang ras atawa nanaon jiga nu, eta tetep reassured ka abdi yen Allah bakal nyadiakeun naon urang kudu, teu merta hoyong. Anjeun hiji inspirasi leres tur kasaksian kénéh tina kakuatan-ngarobah hirup Allah. Alhamdulilah Anjeun tur fam saeutik anjeun geulis!

  44. Reewantaewalon

    artikel éndah, perjalanan! Kahiji kalina commenter dieu!

    Anjeun sangkan dina titik mun anjeun nyebutkeun, “Kuring pernah hayang bersih preferensi kuring keur pamajikan anu leuwih kumaha kuring diperlukeun dina pamajikan hiji.” sakapeung, Kuring ngarasa overlooked salaku bikang sabab kapribadian sarta temperament abdi téh cara nu tangtu. Abdi naon bisa anjeun nyauran “aneh” atawa “béda” nurutkeun loba jalma Kuring nyaho. Sababaraha guys kawas gadis anu mangrupa saeutik leuwih kana fashion mainstream atawa batur anu mangrupa saeutik leuwih sosial sarta outspoken ti Kami. Di kali séjén, Jigana eta meureun Kuring nyieun sorangan kirang sadia ku pamanggih discriminating saeutik kuring sorangan. Maranéhanana cara teu dumasar kana lomba, tapi nu langkung lengkep ihwal tukang batur urang atawa mode maranéhanana transportasi… sabab kuring naek beus ka sakola, sarta kuring teu ngahargaan eta lamun guy a nyoba flirt sareng abdi dina angkot. (gagasan teh nya eta lamun jadi lalaki hiji tunggang beus atawa karéta, Anjeun teu bisa mampuh meunang mobil jeung ngajalankeun hiji, anjeun boga saeutik duit atawa nu belanja eta dina hal salah, sahingga geus teu bisnis nyobian ngobrol amis ka abdi. NGABARAKATAK… tapi ieu oge salah.) Kuring sholat yén Gusti ngabantu kuring tetep di will Nya keur hirup abdi, ku kituna iraha waktuna asalna pikeun nu batur tangtu manggihkeun “hal anu alus,” Kuring gé jadi siap. :)

    berkah Allah, bro.

  45. Juniwalon

    Kuring sagemblengna satuju yen lomba kedah salah sahiji jalma preferensi leungeun kabuka, tapi teu satuju yen eta, atanapi 'preferensi séjén’ nu hartina lamun kaayaan konflik. lebar, dina pangalaman abdi, naon kuring ngarasa éta hiji leuwih sering dipake tinimbang leungeun kabuka, tur nyerah eta dina kahadean ti lalaki Godly saméméh kuring,jadi sumber serius ngeunaan tegangan dina perkawinan abdi, sababaraha taun engké, lamun salaki kuring massana alot tina beurat, on luhureun naon geus I dianggap éta hiji pigura kaleuwihan beurat. Kuring kungsi salawasna geus katarik jenis langkung athletic, sahingga nalika kuring ieu Nyanghareupan gain beurat malah leuwih, kuring ngaku, Kuring ieu tos séksual kaluar. Anu ngarah ka konflik, jeung konflik nu diwangun leuwih sering dipake tinimbang abdi jadi gunung. Gantina keur leuwih sering dipake tinimbang fisik basajan I nempatkeun kumisan dina kahadean tina gambar badag ti lalaki ngajentul Allah anjeunna nyaeta, konflik kami ngabogaan ngeunaan kuring teu kabawa sumanget ngeunaan sex, parasaan sparked yén kuring 'masihan up’ hal anu tangibly penting jeung dipikabutuh, tur ayeuna ieu Nyanghareupan ngabogaan janten pasangan seksual dutiful tur asih ka batur kuring teu bisa ngabales fisik. Ngan kurnia Allah geus dibawa kami liwat sahingga tebih, tapi, paruk, awakna masih péngkolan utama kaluar, na kuring keukeuh Kuring kungsi mangkal di ka sering dipake tinimbang abdi na waited pikeun batur anu cocog tipe fisik kuring, kitu ogé kedah abdi pikeun salaki Godly

  46. SheilaTurnerwalon

    Salaku individu multi raced, Kuring geus diangkat barudak kuring kasampak dina karakter hiji individu lamun milih hiji kabogoh / kabogoh na kirang ngeunaan warna kulit. Kusabab eta aranjeunna geus tanggal urang ti sakabeh ras jeung geus kakeunaan loba budaya. comment abdi parantos salawasna geus salami aranjeunna ngubaran eta kalawan hormat jeung cinta éta, anu keur kuring ngabejaan ka Anjeun nu teu kaci kalayan batur anu dumasar kana warna kulit.

    Kuring kudu nyebutkeun yén bagian favorit abdi tina blog ieu téh pernyataan ieu katuhu dieu, “Kuring pernah hayang bersih preferensi kuring keur pamajikan anu leuwih kumaha kuring diperlukeun dina pamajikan hiji.”

    katuhu nu aya sums eta nepi!!!!

  47. Ericwalon

    warta alus! Manehna teh teu sanajan “bodas”! Jeung anjeun henteu malah “hideung” perjalanan. istilah jalma anu bangku keur sare. Muji ka Gusti kami sakabéh hiji lomba Adamic. Sanajan kami ethnicities béda, kami nu reconciled Kristus! Amin bro. artikel alus. hiji Getih. salah Putra.

  48. Jessicawalon

    Awesome! Hatur nuhun nulis kieu. Anjeun dorongan misalna hiji, jeung Abdi muji ka Gusti aya pasangan godly kawas maneh jeung pamajikan anjeun kaluar aya. oge, Kuring yakin yén bareng, anjeun bisa ngahontal leuwih pisan jalma ti maneh bakal bisa mencar. Tetep reppin Yesus.

  49. sambutan: Naha Anjeunna Kawin a Bodas Girl ku Trip Lee | 9jagirl4real

  50. Leesawalon

    Ieu jadi Heboh maca! pisan encouraging. Kuring sorangan geus diurus ku komentar disppointing na rasist. Salaki kuring geus bodas sarta Kami hideung. Urang duanana asalna ti pikeun alam sagemblengna diffrent. Kuring pernah panginten bakal nikah luar lomba kuring. Kuring malah vainly ngado'a yen Allah bakal katempo atuh a lalaki hideung kalayan dreads hihi. Tapi alhamdulillah anjeunna terang naon pangalusna pikeun kuring jeung rahayu teu kalawan ngan hiji lalaki bodas tapi raja abdi di bumi! Kusabab urang geus nikah Kuring geus sabenerna dipikaharti naon hartina cinta dina ieu awak earthly. Teu ngabejaan kabeh biz urang tapi urang geus berjuang jeung isu kasuburan jeung Abdi alhamdulillah pikeun salaki kuring sabab anjeunna geus terus ajak kuring. Urang bogoh ka musik anjeun sareng mentri Anjeun. Alhamdulilah anjeun jeung kulawarga anjeun!

  51. kaileybrownwalon

    Abdi kulit bodas, jeung salaki kuring téh hideung. Nalika abdi ngenalkeun anjeunna paling urang antosan dugi anjeunna daun ngomong “anjeunna isnt naon abdi diperkirakeun!!” eta dipake sangkan kuring gélo. Siga, anu anjeun nangtoskeun pernikahan abdi. Ayeuna abdi ngan shrug terus ucapkeun “anjeunna wasnt naon abdi disangka boh, tapi abdi terang 100% yén manéhna téh hiji Allah ngutus ka abdi” nice na uninga aproach Anjeun. Sarta ngan nyaho fans leres anjeun nyaho naha baé pamajikan anjeun.

  52. Mekarwangiwalon

    ****Lalampahan Lee ****

    yen “Martin” Comment geus atuh rolling di lantai ketawa…tapi pasti ngarasa sakabéh Blog ieu!! Lalaki Sigana on Di luar jeung Allah Sigana di jantung. pamajikan kuring sering kutipan anu A haté womans kudu jadi disumputkeun Allah. Nu lalaki nu boga neangan manehna dina Orde bener Teangan dirina…

  53. Jakewalon

    Sadaya anu geus dibaptis kana Kristus geus ditunda Kristus, aya ngayakeun Yahudi atawa Yunani, Scinthian atawa urang nu primitip. Ieu bebeneran wangsit di writ suci, kumaha oge, loba nu pangagem masih gaduh “unrenewed” pikiran éta. Naha etnis anu masih mangrupa masalah. Kuring baris neruskeun dipelak di pangs kalahiran dugi Kristus ngawujud di urang sadayana.

  54. Leesawalon

    Kuring keur teu nikah acan tapi loba cousins ​​abdi téh jeung nu nikah ka urang ti ras béda ti sakuliah dunya. Ieu jadi tiis nu kulawarga bisa dijieun tina jadi loba kelir kulit béda. Jigana pertikahan interracial anu jadi geulis lantaran ngingetkeun urang yen kami kabeh barudak Na sarua jeung beautifully dijieun. Gusti Sigana di haté jeung kitu kedah urang salaku manusa di friendships sarta hubungan romantis.

  55. IAMDJLADYJwalon

    Ieu dipangaruhan tur rahayu kuring di sahingga loba cara. Abdi bogoh ningali interracial pasangan / pertikahan! Hayu urang salawasna geus kahayang mah salaku awéwé hideung mun nikah luar lomba kuring. Kuring kasampak maju ka beurang kuring papanggih salaki kuring nyaho anjeunna leungeun ngangkat sarta dirancang pikeun kuring! Urang kudu meunang ka tempat anu luhur kabeh lain dimana urang balikkeun ka Allah sarta nampa Anjeunna boga keur urang sadayana. Yakin éta OK nanya atawa ngabejaan Gusti naon u hoyong atanapi kawas. Ngali ieu Anjeunna geus weruh. Hadé acan Anjeunna weruh naon pangalusna pikeun urang. Sangkan kudu jadi mindful naon urang nanyakeun atawa neneda keur. Naon u hoyong teu salawasna naon u peryogi! Percanten ka Gusti ngadamel petisi Anjeun dipikawanoh sarta ngidinan Mantenna ngalakukeun naon Anjeunna ngalakukeun!

  56. AmandaBwalon

    Aku bener bungah anjeun nikah Jessica. Manehna teh hiji jalma endah kalawan haté endah. Anjeun dua gaduh hiji pangaruh endah dina urang salaku sababaraha rabi anu asih silih sarta Yesus. Ngan hatur nuhun pisan kanggo pilari di jantung teu warna dina raray.

  57. Paulawalon

    perjalanan, sadayana abdi bisa disebutkeun mangrupakeun unggulan, kecap teu bisa nganyatakeun kabagjaan dina ngabogaan anjeun babagi kalawan transparansi misalna ngeunaan naha anjeun nikah pamajikan anjeun, Ieu sih bade mantuan maranéhanana nempo tina sudut pandang sejen tur anu meureun pursuing nikah dina mangsa nu bakal datang. Alloh sabenerna weruh naon pangalusna pikeun urang. Mungkin lord nu nuluykeun ngaberkahan kulawarga anjeun!

  58. dmoneywalon

    perjalanan, hatur nuhun pikeun da'wah kaleresan ka misinformed na ka abdi pribadi. sanajan abdi Kami hideung im salawasna gambar sorangan kalawan batur tina hiji lomba béda. tapi abdi Gusti parantos lalaunan kaayaan kuring bisa narima sadaya ras tur yén hal penting anu haténa ngagambarkeun yen Al-Masih. Thats naon perkara nu paling. Tambah maneh boga cinta lengkep sareng rojongan ti garéja imah. kami pinuh ku pasangan biracial na kids dicampur. tambah i gaduh kitu loba babaturan dicampur yén aya overrunning nagara hihi. IM reueus anjeun pikeun nangtung nepi na sangkan dunya naon maranéhna kudu ngadangu :)

  59. SPwalon

    Kuring ngarasakeun maca pos ieu, perjalanan. Ieu hits deukeut ka imah. Kami ogé dina perkawinan interracial. Abdi urang négro (Betawi, Asalna Amérika, katurunan éta bisa balik kana) jeung salaki kuring téh Hungaria, Jerman, jeung sajabana-kitu anjeunna bodas. Kuring salawasna terang teu bakal nikah hiji guy hideung kuring henteu terang naon lomba salaki kuring ka hareup bakal. Jadi kawas anjeun, Kuring indit ka kuliah teu wanting pikeun titimangsa tapi tumuwuh salaku Kristus-follower na meunang atikan jeung kuring patepung jeung murag asih ku jalu ngora bodas husus.

    Lamun urang ngamimitian bobogohan, sababaraha bulan di urang terang kami bakal neangan nikah sababaraha dinten na urang teu ngan éta sababaraha taun engké. Kuring éta cukup bencong tumuwuh nepi di wewengkon rupa-rupa sarta boga anggota kulawarga anu éta ogé dina hubungan interracial jadi, warna kulit na pernah phased kuring. Kuring nempo manehna keur saha anjeunna; saurang lalaki godly anu haté éta pinuh ku cinta, humility tur kahadean. Anjeunna kokotéténgan kaliwat warna kulit abdi ogé, pilari dina haté kuring sarta ningali kuring keur saha Kami asup ka jero. Teu aya ragu yen Allah dibawa urang duaan. Kuring bisa henteu geus leungeun-ngangkat salaki hadé keur kuring sorangan dina sagala dinten dibikeun. nuhun, Kuring bisa geus miboga karesep kuring teuing jadi naon kuring hayang salaki kuring janten, tapi kabeneran geus, Alloh sabenerna tuh masihan kuring jadi loba leuwih ti kuring pantas na jadi leuwih yén kuring pernah terang kuring malah hayang.

    Aya kali nalika keur hiji sababaraha interracial sigana kagok dina situasi nu tangtu tapi panungtungan waktu kuring dipariksa-urang sadayana getihan warna anu sarua.

  60. Jeffreywalon

    “Aya euweuh merta salah jeung ngabogaan karesep, tapi urang kudu tahan poto eta sareng hiji leungeun muka.” cutatan hébat dina unggal véna tina kahirupan!

  61. MarcosJacksonwalon

    Hatur nuhun pikeun ngeposkeun ieu! Kuring ngarasakeun kajujuran jeung transparansi. Alhamdulilah nu duanana anjeun!

  62. Melodyewalon

    Abdi ngahatur nuhun pikeun jalma anu daék ngadéngékeun ka Allah luhureun masarakat dina sagala widang kahirupan sarta ngidinan pikiran maranéhanana bisa conformed kana wasiat-Na cara-Na. Jigana sering kami malah teu sadar kotak na parameter yen urang nempatkeun dina Sunan Gunung Djati. kulawarga mah militér sangkan geus colorblind keur bagian paling sadayana tumuwuh nepi. Sanajan dina preferensi Selatan sarta stereotypes kakuasaan pang luhur, remen… Kuring malah kungsi sobat bodo nutup di kuliah ngabejaan ka kuring yen kuring paling geulis, pinter, gadis endah anjeunna kukituna kantos dipikawanoh tapi anjeunna ngan pernah panginten anjeunna kukituna tanggal hiji ___( ngalebetkeun lomba dieu)___ gadis. Peupeus Langlayangan. hah sarta kuring henteu malah resep anjeunna di jalan nu. Abdi bungah anjeun diwenangkeun diri mun murag asih jeung nu di péngkolan obediently muka carita anjeun nepi ka batur.

  63. Jasonwalon

    Angka 12:1-11…Teu perlu menerkeun diri ka lalaki bro, neangan pikeun némbongkeun diri disatujuan ka Gusti. A haté murni & kasatiaan ka arah Gusti Yesus bakal ngabatalkeun naon muatan atawa kecap lalaki wae tiasa spek ngalawan Anjeun.

  64. kangstawillzwalon

    lalampahan Mang u anu man.I bakal ogé ulah nu same.lol.I baris nikah di lord jeung warna kulit lomba,e.t.c moal masalah salami manehna hiji godly one.GOD ngaberkahan u lalaki.

  65. Lindseywalon

    Na jadi encouraging maca ieu. Abdi bodas tur salaki kuring téh hideung, sarta kami hirup dina lingkungan lolobana Hispanik. Kami gaduh 2 katresna geulis tapi anjeun tiasa ngabayangkeun urang meunang alot of nuhun. kulawarga urang sorangan tiasa geulis négatip di kali. Tapi hal pangpentingna kami geus diajar éta sanajan aya béda budaya (utamana lamun datang ka raising kids), hal pangpentingna anu tetep hate urang jeung kahayang kalawan Yesus.

  66. FortuneLawrencewalon

    Kuring jadi rahayu ku pos Trip Anjeun!
    Kuring boga pertanyaan sanajan. Kami hiji Afrika(hideung) nona na I resep guys bodas mun hideung. Maksudna Kawentarna ku sabab Kaula mah kitu teu nyaman jeung sababaraha tradisi di nagara asal. Kuring kudu nyebutkeun, Abdi bogoh lalaki hideung pisan tapi kawas Cenah mah, nagara kuring boga sababaraha aqidah ridiculous. Ngalakukeunana nu nyebutkeun Abdi lepat dina nyieun preferensi sapertos?

  67. Juliawalon

    Hébat artikel Trip. Abdi bogoh naon ceuk ngeunaan lomba teu kabawa hiji masalah. Abdi bodas atawa sahenteuna kasampak ka paling jalma. Kuring ieu digedékeun di imah biracial…mom abdi Italia sarta Hispanik jeung dad mah bodas. Kuring keur ayeuna bobogohan nu lalaki hideung ngajentul anu teu boga hiji masalah sareng abdi moal keur lomba sarua sakumaha anjeunna. Anjeunna nilik kuring salaku geulis. awéwé hideung di sisi séjén ningali kuring salaku ancaman. Aranjeunna mung ningali kuring salaku bodas…lamun maranéhna ukur terang kaleresan. Eta teu kudu masalah naon lomba anjeun sadayana yén perkara éta jalma 5he u nikah téh pangagem hiji teuing. Nuhun sakali deui pikeun artikel.

  68. Danielwalon

    I dipaké pikeun ngagunakeun ayat ka discourage jenis ieu nikah. “Adam sareng Hawa nya paling dipikaresep teh warna nu sami / dad Samson urang miharep manéhna nikah batur ti bangsa Israil / dad Isaac urang indit ka tebih hébat pikeun manggihan pamajikan hiji ti antara 'rahayatna’ pikeun Isaac, jsb…”

    diskusi kuring di topik ieu nya kejam, jerawatan jeung - rada terus terang - baseless.

    Lajeng Allah robah manah sarta nempatkeun kuring dina kaayaan anu mana kuring teu boga pilihan tapi mun lean on Anjeunna. Anjeunna diajar bahasa sunda naon nya mun percanten ka Anjeunna. Tur éta nalika kuring dimimitian valuing jalma di sabudeureun kuring nu oge percanten ka Anjeunna. Kuring Drew ngadeukeutan ka jalma Allah - paduli tukang budaya - sarta murag asih jeung murid-Na kusabab rahmat ka, iman jeung cinta aranjeunna nunjukkeun.

    Tur éta kumaha Amérika ieu réngsé nepi nikah a geulis, gadis Brasil godly. Parantos 10 bulan sareng Allah parantos diajarkeun kami duanana jadi loba! Hayu urang geus hubungan amis anu geus kabukti leuwih sarta leuwih deui: cara Allah nu pangalusna, lamun conceptions kami nu nyimpen keur ujian.

  69. Tracywalon

    Kuring geus salawasna wondered sabaraha anak karasaeun keur dicampurkeun. Kuring nyaho kuring bakal hoyong janten pinuh hiji lomba atawa lianna. Eta moal bakal masalah anu, Cina, Eskimo, jsb India. Ieu pertanyaan Kuring geus pernah ngadéngé kajawab.

  70. ELVISNIXON.comwalon

    post Great

    hiji caveat:
    Hungarians anu Magyar. Magyar mangrupakeun turunan lineal of Attila nu Hun (ku kituna istilah Hungaria) anu mindeng disebut salaku “hordes Mongol” -Attila masih salah sahiji ngaran budak nu pang populerna di Hungaria- sakumaha anu Arpad- kituna aranjeunna,téhnisna, Asia.

    Sangkan anjeun malah leuwih beragam / multikultural ti anjeun sangka!

  71. BrendaFwalon

    Anu Heboh! lomba nya jujur ​​henteu malah klik ka abdi dugi abdi ningal pos ieu. Kami hideung salaki kuring téh satengah hideung bodas (sanajan anjeunna Sigana Hispanik) sarta abdi meunang guyonan sadayana waktos ti urang nyebutkeun yen abdi teu resep lalaki hideung. Oh na ulah ngantep aranjeunna ningali budak kuring. BOL! Ieu sok nyokot ganda. Kuring geus nikah 7 taun sarta éta kénéh lucu nepi ka poé ieu. Alhamdulilah lalaki kulawarga anjeun!

  72. TamaraCwalon

    Amin! hatur nuhun! kasaksian anjeun mana kabeh sabudeureun dunya… Jalma kudu anu. Allah ngaberkahan anjeun!!
    Pesen ti Jerman, Eropa!

  73. Keinyawalon

    Kuring ngahargaan pos ieu jadi loba. Kami dina perkawinan interracial ogé jeung salaki kuring sarta kuring duanana mibanda carita ngeunaan kumaha jalma anu bisa nyaho kami sarta ngarasa kawas aranjeunna nyaho kami geulis ogé kumaha bae diajar ti naon salaki kami Sigana mah atanapi bisi kuring nilik hiji pic of kids kuring (sabab bisa lulus pikeun tampilan na nyalira dugi ka terang aranjeunna bagian hideung lajeng anjeun bisa nyekel fitur saeutik tangtu) jeung geura nilik aranjeunna kedah dipikaresep teu boga dad hideung anu frékuénsi ékspéktasi maranéhna. oge, kids abdi fluently nyarita basa sejen supaya bener confuses jalma saprak ngaran tukang urang téh Lawrence. Aya carita di tukangeun nu teuing sabab anjeunna téh tina dicampur lomba teuing (ngan teu hideung). kumaha bae age, Abdi bogoh kanyataan nu keuna kana ieu kusabab sababaraha, éta misalna deal badag sarta malah bajoang sakumaha aya sababaraha pangaruh ras kuat sarta tekenan di dunya urang (media, leuwih kami dipikacinta malah, babaturan, jsb). parasaan kuring téh silih mun Hormat jeung loba batur anu commented. hatur nuhun!

  74. Keinyawalon

    Ngomong-ngomong, I LOVE lagu “alus Thing” ngeunaan pamajikan anjeun. Ieu bener geulis jeung ngajadikeun kuring mikir hubungan kuring sorangan. Thx pikeun musik hébat teuing! :)

  75. Debbiewalon

    Kami jadi senang maca ieu sareng ningali yen batur bagikeun parasaan sami abdi nuju nikah jeung “balapan”, berkah Allah!

  76. Jasonwalon

    1 Samuel 16:7…Gusti hakim ku jantung, jadi naha dont kami? Urang kudu nyieun naon geus ngadawuh Gusti baku kami, teu naon hayang daging kami / ngayakeun standar tina dunya ieu. Dina hal ieu, ti sudut pandang nu lalaki urang, standar pikeun pamajikan hiji paribasa surah 31, moal nada kulit / teu standar duniawi tina nikah jero sorangan “lomba / etnis.”

  77. Tonywalon

    Kuring ngahargaan ieu kusabab Abdi Afrika Amérika sarta pamajikan abdi Hispanik. lomba nya éta pernah faktor pikeun kuring, kusabab haté nya pikeun Gusti. Urang ayeuna kudu gadis orok. Nalika kuring kasampak di pamajikan kuring jeung putri teu nempo awéwé Hispanik, atawa orok dicampur. Kuring ngan ningali dua berkah pangbadagna di hirup kuring (sajaba ti Gusti Yesus). Sakapeung mah malah poho yén kami hiji sababaraha interracial sarta kulawarga. Ieu teu persis gampang sagala waktos kusabab jalma séjén, tapi moal bakal mibanda eta sagala cara séjén. Mungkin Pangeran neruskeun ngaberkahan Anjeun tur kulawarga anjeun!

  78. Andrewwalon

    perjalanan, hatur nuhun pisan keur ieu. Abdi bodas, ti Cincinnati na dimana i tumuwuh nepi mah biasana hijina nak bodas dina blok. pamajikan kuring kungsi upbringing lengkep beda. manehna tumuwuh nepi di désa Nebraska salaku Méksiko. Kuring malah teu tiasa ngawitan ngajelaskeun sababaraha carita manehna bakal ngawartosan yen dirina jeung baraya nya kapaksa tumuwuh nepi kalawan kusabab hate, stereotypes, na datar jahiliah kaluar tina jalma manehna tumuwuh nepi kalawan.

    Manehna dipindahkeun ka Nati janten deukeut kuring. Manehna dipindahkeun aya pamikiran manehna moal bakal kudu nempatkeun up kalawan, ngadangu, atawa ngalaman hal manehna indit ngaliwatan tumuwuh nepi. Wah, éta urang duanana ngajempolan! Hal urang bakal nyebutkeun mun urang di mall, di taman, atawa ngan kaluar dahar. Anjeun bakal pikir kami on acara, “Naon anu anjeun bakal lakukeun.” Ieu perjuangan a, cinta urang diteundeun urang kuat, babaturan urang kedah balik kami, sareng Allah kami diteundeun urang duaan.

    Urang ayeuna geus nikah pikeun 11 taun gaduh 4 barudak geulis keur némbongkeun pikeun eta. Urang ogé kiwari cicing di nu kota désa leutik sarua di mana baé tumuwuh nepi. hate URANG SUNDA, tapi nuhun kénéh aya. Hal éta urang sok sebutkeun / ngalakukeun iraha urang ngalaman ieu “serangan” urang angkat maranéhanana anu “narajang” kami nepi di doa. The ceramah Alkitab ngeunaan cinta musuh anjeun salaku diri, sarta sanajan kuring teu nganggap jalma ieu janten musuh abdi, konsép Kitab Suci anu masih sami.

    bogoh, urang ngan kudu némbongkeun dulur cinta. Taya masalah éta lomba atawa kasang tukang hiji jalma, Alloh mikanyaah aranjeunna, sarta kami janten kawas Kristus, sangkan teuing kedah bogoh ka aranjeunna.

  79. Azazelwalon

    Éndah artikel Trip lee. Sedengkeun pikeun abdi masih single tapi saprak abdi éta saeutik i miboga minat nikah wanoja bodas kusabab dua uncles kuring meunang nikah ka awéwé bodas. Nalika abdi meunang disimpen i teu ningali bédana sagala antara hideung atanapi bodas tapi salami urang nu practicing nu Iman sarua.

  80. Andrew Almondwalon

    Éndah pos Trip. Kuring geus berjuang pisan nembe kalayan patarosan dating kayaning saha kuring kedah Tanggal, jeung nalika, jeung naha, jeung kumaha carana antosan on Alloh ngaliwatan sagala barang nu anyar, na pos ieu pisan topics. Hatur nuhun babagi.

  81. ajénnawalon

    pos éndah! perjalanan, anjeun gaduh kulawarga geulis, na kuring hatur nuhun pikeun babagi haté anjeun. Sanajan jeung salaki kuring Kuring téh duanana bodas, kami tumuwuh nepi pisan béda. Anjeunna mangrupakeun nagara budak na timer memproklamirkan redneck leres. Kuring geus sok ngarasa leuwih nyaman sabudeureun urang hideung, malah salaku anak leutik. Kuring ieu pernah sabalikna nikah hiji lalaki bodas, tapi karesep abdi nu pasti geared arah lalaki dina budaya hip-hop. Jalma sering menta urang kumaha urang réngsé nepi babarengan, jeung paling jalma anu ngajempolan pikeun manggihan salaki kuring téh bodas. Anjeunna teu naon anu abdi envisioned keur kuring sorangan tumuwuh nepi, Tapi anjeunna anu sagalana kuring diperlukeun dina salaki jeung bapa keur budak urang. Gusti parantos sabenerna rahayu kuring, na kuring teu bisa ngabayangkeun hirup abdi sagala cara séjén!

  82. sambutan: daptar nu | Resource hubungan Kit

  83. RGwalon

    Taya deui haté anjeun atanapi sering dipake tinimbang tapi kumaha Allah geus rencanana / willed. Ieu endah kumaha providence Allah anu kaungkap. Kami Asalna Amérika anu tumuwuh nepi kana ngumpulkeun sarta salaki kuring téh Méksiko. Urang duanana tumuwuh nepi di nagara béda acan urang dipercaya dina Sovereign Gusti sami anu willed mana manéhna hayang urang ngawula anjeunna jeung dijieun rezeki keur urang papanggih. Urang ayeuna cicing deukeut ngumpulkeun dina kaayaan imah mah. kuring ngado'a (salaku Christian anyar dina yuswa 8) yen Allah bakal nganggo kuring di garéja mah asal na bakal pernah geus dipikawanoh yen Allah bakal tumuwuh kuring kana pamajikan hiji pendeta urang ieu ceuk garéja! Tapi, Abdi rahayu uninga yen Allah kawasa ieu sarua anu dijieun dunya ogé bisa migunakeun kami keur némbongkeun séjén cinta hébat-Na rahmat. Datang sapanjang sisi salaki kuring salaku nulungan na babagi Injil ka jalma kuring sorangan.

    Ieu mangrupa dorongan gede kuring. Tur éta hébat ngadéngé kumaha Gusti bisa ngarobah haté pikeun ngalakukeun bakal Na! Neruskeun do Karyana!

    Hatur nuhun pikeun lagu jeung truths anjeun ngasupkeun. kulawarga urang enjoys musik Anjeun. Utamana putra rumaja kuring.

  84. halfNhalfwalon

    salaki kuring téh Méksiko, jeung aku Filipino. abdi terang 3 basa jeung diajar sababaraha langkung. sahabat abdi hideung salakina nyaeta Arab. Éta endah ningali campuran ras di gereja na malah di grup.

    Bener we ulah ngan nempo eusi karakter hiji urang. Ieu rapih pikeun neuleuman basa tur tingal sakabéh budaya geulis. Kristus aya euweuh Yahudi, Yunani, Jalu atawa bikang.

  85. Mattwalon

    Salah sahiji abdi langkung ngerakeun “karesep” pilari deui éta pikeun pamajikan kuring jadi kipas Denver Broncos.

    Thankfully, Gusti diwenangkeun kuring tumuwuh di kematangan saméméh anjeunna dibawa stunner ka kuring.

  86. Mariawalon

    Abdi bodas, Kuring meunang hamil, sataun mimiti sakola médis ku mans orok hideung. Dina tilu bulan hamil, Allah ngutus kuring sobat anu – saurang lalaki India coklat. Kami duanana ngan dimimitian careers sakola médis kami. Naon atuh éta rék ngalakukeun éta cukup gélo. Nalika anjeunna ngawartoskeun kolotna ngeunaan kuring maranéhna kaancam mun mundur sagala rojongan, nadya na nampik nyarita ka kuring. Sanggeus sataun satengah kami meunang nikah kami masih di sakola, raising putra kami jeung masih geus lieur urang. Allah sangkan alus, di salah sahiji kali paling hese dina kahirupan mah, anjeunna masihan kuring sobat anu, saurang lalaki godly, cinta kuring, sakabéh kuring, abdi + orok. Heres ka lalaki nyata. Heres ka Rama pisan asih jeung Al Qur.

  87. Aleshia Robinsonwalon

    Ieu munafik tapi lamun kuring ningali hiji sababaraha interracial di publik Jigana nanaon tina eta iwal lamun kuring ningali hiji lalaki Hideung kalayan gadis non-Hideung. Abdi malah teu flinch lamun sabalikna na tapi abdi terang yen keur lalaki Hideung di masarakat ieu mangrupa harder ti paling. I dipaké pikeun dianggo dina hotél barengan lalaki Hideung jeung bari sémah diperlakukeun kuring kalayan hormat sarta dipercaya I bisa ngalakukeun pakasaban abdi kalayan kaunggulan, aranjeunna dibalikkeun ka switch kalayan abdi ko-pagawe Hideung katuhu di hareup kuring. Kuring bisa nganteurkeun towels ka kamar maranéhanana tapi tamu henteu bakal muka panto maranehna. Kuring bisa pariksa sémah di kalayan betah tapi maranéhanana nanya “Abdi henteu terang. Dupi anjeun ngadamel ieu?” Kuring bisa nangtung di luar dina putus tanpa ganggu tapi polisi dieureunkeun aranjeunna nanya “Naon anu anjeun guys lakukeun?” Jalma nangtoskeun jeung ngubaran lalaki Hideung béda jeung kuring teu ilahar kaluar naha. Sahingga nalika kuring ningali hiji lalaki Hideung jeung saha wae, pamikiran mimiti abdi “Anjeunna nyobian sangkan hirup leuwih gampang dina dirina.” pamikiran kadua nyaeta “Anjeunna hayang kids pikeun mibanda fitur nya.” tapi hey, anu keur kuring mun pareng? (Sanajan kuring ngalakukeun) Kuring paling dipikaresep moal nikah luar lomba kuring saukur kusabab CINTA mah petualangan jadi kawas Cenah mah di awal, titik ieu ngan lempeng munafik. Sahenteuna nu nikah Hormat keur alesan katuhu.

  88. Lynn Burgesswalon

    Kuring keprok Trip & Jessica Lee. Integrasi sahiji garéja sabenerna Yesus Kristus sarta "interracial" kawin dina garéja nya éta jawaban kana rasisme di budaya urang. Aya ngan hiji balapan, éta lomba manusa, "Jalu jeung nu bikang Anjeunna dijieun aranjeunna ..." (Genesis 5:2a), sarta nowhere teu Kitab Suci nyebutkeun mun nikah pamadegan nada kulit sarua anjeun atanapi bentuk panon.

  89. Tionawalon

    Hatur nuhun artikel! Salaku awéwé hideung tunggal anu mikanyaah Allah jeung nyiar hirup hirup abdi dina cara nu pleases anjeunna sarta ngagambarkeun cinta ka batur, Kuring geus ngado'a teuas ngeunaan topik ieu. Lalaki hiji di gereja Kuring geus dihadiran geus lolobana geus lalaki non-hideung. Di kali kuring ngarasa kawas Kami di handap kutub totem, competing ngalawan bodas, awéwé Asian jeung Hispanik jeung panjang, ngalir bulu na fitur nu Kuring pernah kudu. Malah di pilari ngaliwatan sababaraha situs dating Christian, Kuring geus noticed nu perséntase badag ti lalaki kalawan propil solid nunjukkeun aranjeunna museurkeun lumayan loba sadayana ethnicities iwal Afrika-Amérika.

    artikel anjeun éta encouraging ka abdi na titik dina. bakal Kuring percanten ka Gusti nyadiakeun dina sagala widang kahirupan kuring, kaasup hubungan kuring. hatur nuhun!

    Hatur nuhun kajujuran anjeun!

  90. niniwalon

    loba, loba sababaraha taun ka pengker nalika putra pangkolotna mah ngeunaan 2, kami nyetir ngaliwatan hiji bagian hideung kota sarta anjeunna commented yen sakabeh jalma éta hideung ditanya naha éta dulur hideung. Kuring diusahakeun ngajelaskeun yén geus lila pisan urang panginten ieu hadé lamun sakabeh jalma bodas cicing di hiji wewengkon jeung sakabéh jalma hideung cicing di hiji wewengkon. Kuring satuluyna ngomong yén kiwari urang nyaho teu nyieun bédana sagala naon warna kulit anjeun. Kaluar tina sungut babes……cenah, “hehehehe, nu penting nyaeta urang ngagaduhan kulit!”

  91. ngadangukeun ndekaiwalon

    marring wanoja Gusti fearing nyaeta pangalusna anjeun kantos tiasa ngalakukeun mun boga kulawarga bahagia. ogé ceuk lalampahan naon rék dina awéwé téh jauh leuwih penting batan naon anu kudu manéhna kasampak kawas.

  92. sambutan: Saptu ngagorowok-beluk: SBTS, Motong Ieu lempeng, & Sponsor Kamentrian | H.B. Charles JR.

  93. Kailawalon

    Abdi bogoh nu anjeun jadi kabuka sarta jujur ​​kalawan pos ieu. Kuring ngarasa kawas kalakuan kawin interracial sarta dating téh topik urang kudu janten langkung kabuka ngabahas sabab dina unggal generasi kuring ngarasa jadi sanajan urang boga hiji masalah ku eta. Ti titik abdi of view Jigana éta geulis ningali kumaha cinta teu ngabentenkeun.

    Tapi ogé pikir mahasiswa ITB abdi nuju eta sabab Kuring geus salawasna dipelak nepi di komunitas dimana ieu mah ngan hiji balapan jeung kolot mah pernah diangkat kuring mun daek saha kusabab kulit maranéhanana. tapi, Atuh ngalaman sababaraha slack sataun SMP abdi nalika abdi nyandak sahabat kuring, anu éta bodas, mun prom kusabab nini sipat siga bapa kuring teu gemar jalma bodas. Tapi, réaksi dirina teu robah pikiran kuring ngeunaan saha kuring kedah atanapi henteu kedah titimangsa.

    Kuring pernah ngalaman hiji leuwih sering dipake tinimbang dina naon lomba I tanggal. tapi, lamun kulawarga kuring kapanggih kaluar Kuring kungsi kabogoh na anjeunna hideung, maranéhanana éta reuwas. Maranéhanana reuwas lantaran kulawarga saharita kuring geus hirup di hiji rohangan predominately bodas keur nu geus kaliwat 10 taun sarta aranjeunna ngira yén bakal sway hubungan kuring.

  94. Danielwalon

    Ieu hiji pos pisan encouraging. pamajikan abdi hideung / El Salvadorean. .. sarta Kami anu lalaki Koréa…. Ieu kacida unheard sahiji di budaya Korea mun nikah luar tina lomba Korea sumawona a / awéwé Latina hideung. Salaku hiji sababaraha interracial ganjil kami geus Nyanghareupan teuing adversity, tapi hiji-hijina hal anu mattered éta Kristus na beungkeut kami Kristus ngaliwatan silaturahim ka pacaran jeung ayeuna di nikah urang.

    Kuring pernah bener posting dina hal kawas kieu tapi pos ieu nu nyarita ka kuring tur mastikeun ngabéréskeun abdi di kumaha kuring déwan séjénna anu dina pengejaran nyungsi salaki di etnis maranéhna.

  95. Kevinwalon

    Jigana ieu hiji carita endah. Abdi bogoh kumaha transparan anjeun sabab loba urang cobaan pikeun nyumputkeun hal kawas karesep wanting, tapi abdi bogoh kumaha ceuk anjeun urang kudu ngalebetkeun aranjeunna. Kuring neneda ka Gusti terus nembongkeun kuring hal kawas ieu kusabab kuring sabenerna yakin yén nagara éta bakal nulungan kuring tetep haté jeung panon kuring kana Allah jeung Firman-Na teu ngan penampilan sahiji awéwé sabudeureun kuring.

  96. JoeyEwalon

    pamajikan kuring pernah panginten manehna kukituna nikah Yankee a, Hispanik, Christian Yahudi. Abdi bungah manehna tuh. :)

  97. MJwalon

    stellar! Ti nuhun babagi carita cinta anjeun. budak ngora, mahasiswa déwasa ngora merlukeun nekat sahiji conto misalna! Kuring nyaho sabab kuring geus ngabogaan blast a ngawangkong ngeunaan sex, bobogohan jeung hubungan jeung aranjeunna saprak 2003. Bakal pasti jadi babagi sareng maranehna di https://www.facebook.com/FMUniversity.

    berkah Allah, perjalanan!

  98. zacharybrunottewalon

    Abdi saurang lalaki bodas ku pamajikan hideung. Kami tetep dina taun kahiji urang, tapi euweuh regrets! Simkuring boga anak fist kami di jalan jeung urang cinta kulawarga saeutik urang. Kawas Trip Lee, Kuring gambar sorangan nikah hiji awéwé tina lomba kuring sorangan (Jigana na ngan alam). Tapi pernah sakali questioned atawa pamikiran eta janten “bener” atawa “salah.” Manehna teh Allah. Thats hijina lomba nu kuring kasampak di!!

  99. Jennwalon

    perjalanan,

    Abdi émut nalika anjeun sarta Jessica munggaran dimimitian bobogohan! Kuring tetep wanti ningali anjeun dua neraskeun on di rahmat Allah. Ieu hiji blog hébat sarta Jigana bisa jadi freeing for sabaraha jelema sakumaha aranjeunna milih kasampak di haté jalma batan luar éta.

    Jenn :)

  100. sambutan: bacaan Highlights: 11/01/2013 – 11/12/2013 |

  101. Joelwalon

    Amin adi

    “Ngajalankeun teuas tur gancang ka arah Jurusalamet jeung lamun ningali batur, di sudut panon anjeun ngajalankeun dina arah nu sarua, Anjeun kudu bisa mawa hiji tampilan kadua”

  102. Rachaelwalon

    Lieur cinta ieu! Kuring babagi ieu kalawan kolot mah. kolot mah kudu isu jeung kanyataan yén kuring manggihan sorangan museurkeun guys of a lomba béda. Sanajan kuring teu salawasna geus kabetot dina guys paling godly, aya geus kali basa kuring kabetot dina lalaki rada godly, tapi kusabab anjeunna teu bodas kolot mah tos rengse mecat na forbade sagala nurun tina hubungan sareng aranjeunna. Kuring keur pasti babagi ieu kalayan aranjeunna, mudahan ieu bakal muka panon maranéhna.

  103. Mauricewalon

    Pernah ningal deui cara nu. Kaula mah rasialis, tapi kuring tumuwuh nepi, aya anggapan maranéhna ngajarkeun urang di budaya urang anu tersirat nu katresna bodas ngan bogoh ka anjeun na hate kulawarga anjeun. Aranjeunna cinta bisa ditutup dina. Kitu nini mah sok nyarios “upami anjeun hoyong urang moal datang ka pernikahan anjeun atanapi henteu mayar anjeun kunjungan betah Anjeun, nikah gadis bodas. Kusabab manehna moal ngidinan urang keur meunang deukeut ka anjeun.”

  104. Abbywalon

    Kuring satuju lalampahan lee
    Jigana nu lamun sunda nya dearly sarta Allah approves kuring ngomong naha henteu

    Jigana ieu Dewata rencanana pikeun anjeun papanggih Jessica !

  105. sambutan: Blog Casserole – 12/13/2013 :: Carey Héjo - produser podcast, nu ngarang, jelema nu ngomong, pengusaha, perkawinan & palatih kulawarga, sarta follower gairah Kristus.

  106. Livywalon

    Éta lucu. Abdi bodas (bagian Hispanik, tapi henteu bakal nyaho ku nempo kuring), jeung salaki kuring téh bodas, Tapi anjeunna ti nagara jeung Abdi ti kota. Anjeunna ti kidul, jeung aku ti kalér. Simkuring henteu sami ngan kusabab nada kulit urang anu sarupa. Urang leumpang na ngobrol jeung prosés hirup di paces béda, jeung kulawarga urang téh bener béda, tapi urang cinta silih, sareng Allah dibawa urang duaan. Culturally, sanajan, waktu nu diperlukeun nyaluyukeun pikeun duanana kami. yen, babarengan jeung mahluk sarua yoked ngawula Gusti, nyaeta naon nikah téh sadayana ngeunaan! Bungah anjeun spoke up!

  107. Teboho Sekhosanawalon

    Awesome Gusti urang dijieun kami di gambar sorangan,jadi warna henteu nyebutkeun thing.Love a Anjeun adi kuring

  108. Amandawalon

    perjalanan! Mimitina jeung foremost, musik anjeun geulis jeung angen mereun. Abdi bogoh talatah nu Anjeun ngahutbah di tiap sarta unggal lagu tunggal. Nuluykeun bakat éndah Allah geus ditangtukeun anjeun! hubungan Interracial na pertikahan anu kacida anca. Eta teu kudu masalah naon lomba hiji nyaeta, Tapi kawas anjeun nyarios, a salaki Godly. Kami Kaukasia, tapi geus katarik lalaki Amérika Afrika sakabeh hirup abdi. kulawarga kuring pisan, pisan, pisan narima ieu. :) Tapi, Kuring neneda ka Gusti ngirimkeun kuring hiji katuhu, anu boga gentlemen na qualities godlike. Kuring yearn pikeun lalaki anu nyebutkeun aranjeunna cinta Kristus leuwih ti aranjeunna cinta kuring, hormat, tur amis. Ieu dibuka panon kuring sanajan janten kabuka ka sadaya ras tinimbang ngan hideung. Alhamdulilah duanana maneh na Jessica!

  109. Terricewalon

    Ieu artikel gede… abdi bener ngarasakeun maca blog anjeun. Hatur nuhun sharing carita anjeun sarta kabawa jadi transparan. PANGERAN geus maké anjeun jadi loba cara éndah! berkah Allah!

  110. skiwalon

    Wah, artikel ieu Heboh! Maha suci Alloh! perjalanan, anjeun penulis bener alus ogé. Kuring ngarasa kawas kuring ieu maca novel roman atanapi hal bari maca pos Anjeun. Kavling mesem tur “awwwwww!” Hihi Hatur nuhun mahluk pangaruh godly on jadi loba fronts.

  111. LeisleyAbrahamswalon

    Hatur nuhun Trip éta cara pangalusna geus dipedar mun kuring kantos!!sobat gadis kuring sarta kuring aya sholat tur ngantosan on PANGERAN keur step.I'm hareup hideung pinuh Afrika pirang sarta Manéhna urang white..I'm salawasna meunang patarosan sakumaha keur naha abdi resep nya teu katresna kulit abdi tapi sadayana abdi ningali dina dirina nyaéta awéwé godly on seuneu pikeun Yesus, Mikanyaah Yesus leuwih ti manehna bakal kantos bogoh ka kuring sarta éta hal Abdi peryogi di life..You kuring sabenerna diideuan kuring #wiseWordsTrip #NoWonderYouMyFavRapper

  112. sambutan: isuk Mashup 01/31 | Teologi Perkara

  113. Aprilciwalon

    Aku bener bungah nu nyeepkeun waktos nu kaluar nulis kieu. pos Ieu jenis acak, pernah sih dipikir deui (heck, Kuring malah pernah terang kaca ieu eksis dugi dinten). Mangkaning, Abdi bungah anjeun wrote eta…Jigana éta bagian anu sparked minat kuring paling éta isu leuwih sering dipake tinimbang sakabeh. Kuring ieu nikah ka lalaki pikeun 5 taun (Kami gaduh 3 barudak ngumpul) anu teu hayang jadi nikah deui kusabab dina kecap na—Kuring teu leuwih sering dipake tinimbang na (anjeunna bakal mindeng ngagunakeun coklat és krim / vanili és krim analogi mun nyobian ngabuktikeun titik na–leuwih sering dipake tinimbang nya éta hiji awéwé ku um….”alus” awak–Kuring gé ninggalkeun eta di nu). Hal gélo téh anjeunna sabenerna teu rap Christian—(????). kumaha bae age, Abdi bungah ningali nu indit ngeunaan cara katuhu—putting kahayang Allah luhur kahayang fleshly Anjeun…..kumaha bae age, neruskeun Cinta pamajikan anjeun kawas Kristus mikanyaah Garéja nu….Kuring gé tetep maneh kabeh di solat kuring…..

    enya-enya,
    April C.
    Greenville NC

  114. LAINwalon

    Yep. alesan nu sami abdi nikah gadis bodas. Hatur nuhun pikeun babagi. alus dibaca. Gracefully nempatkeun. Alhamdulilah Anjeun tur adi kulawarga anjeun. Muji Gusti, tho foreal.

  115. Tgirlwalon

    sumur, Jigana urang téh beuki ngajempolan ku kanyataan yén lalaki BLACK sababaraha alus téh pamajikan-ing awéwé Bodas teu urang awéwé BLACK loba. Ieu hanjelu nu komentar ras aya, tapi ngan jalan urang ngarasa, dina hususna, awéwé- anu Hideung. Kuring boga standar ganda kabogoh abdi Latino & Abdi Hideung jeung éta oke (pikeun awéwé Hideung to date luar tina lomba maranéhna). Di sisi séjén, nalika kuring ningali hiji santun (mana pisan sababaraha) lalaki Hideung sareng / awéwé lianna Bodas, Kuring jadi kawas Dang lain hiji baraya kami Isro…ayeuna nu bakal ngan diomongkeun ti rasisme haté atanapi henteu. éta nya éta.

  116. sambutan: A Kawin Man | pokona berita

  117. Jeffwalon

    Hey Trip, hatur nuhun kanggo respon alus teuing jeung wijaksana ka sual susah. Kawas anjeun Kuring teu pursuing pamajikan wae nalika kuring patepung Michelle. Biasana ieu sadia na mah ieu sadia na urang nempo dunya dina cara nu sami. balapan kami henteu hal paling béda ngeunaan urang jeung iman urang teh hal anu brings kami kahijian. Kuring ukur tanggal jeung sempet nikah hiji awéwé hideung anu Abdi nikah deui pikeun kawajiban (anak) jeung frékuénsi ékspéktasi budaya ti silih interest. Kusabab kuring kungsi aya hubungan sareng Allah kumisan ti kunjungan garéja occasional I percanten mah gering disusun pikeun nikah. Bari warna kulit urang éta sami urang tadi nilai pisan béda jeung sanggeus urang dipisahkeun jeung cerai Gusti sumping kana haté kuring pegat waras abdi. Kami jadi ngahatur nuhun pikeun kawani pamajikan kuring urang ka kasampak di poténsi teu kaliwat kuring mah cinta kuring saluareun warna kulit. barudak urang na mentri garéja kami bakal nembongkeun cinta Alloh pikeun jalma ti unggal walk tina kahirupan. titik kasebut Britania salaku ékualiser hébat di dunya sarta Nabi Isa as Gusti sadaya.

  118. Jeffwalon

    Hey Trip, hatur nuhun kanggo respon alus teuing jeung wijaksana ka topik susah. Kawas anjeun Kuring teu pursuing pamajikan wae nalika kuring patepung Michelle. Biasana ieu sadia na mah ieu sadia na urang nempo dunya dina cara nu sami. balapan kami henteu hal paling béda ngeunaan urang jeung iman urang teh hal anu brings kami kahijian. Baheula mah kungsi tanggal jeung nikah hiji awéwé hideung kaluar tina kawajiban (anak) jeung frékuénsi ékspéktasi budaya (kulawarga) ti silih sayang. Kusabab kuring kungsi aya hubungan sareng Allah saluareun kahadiran garéja, Kuring ieu gering disiapkeun keur nikah. Bari warna kulit urang éta sami urang tadi nilai pisan béda jeung sanggeus urang dipisahkeun jeung cerai Gusti sumping kana haté kuring pegat waras abdi.

    Kami jadi ngahatur nuhun pikeun kawani pamajikan kuring urang ka kasampak di poténsi teu kaliwat kuring mah cinta kuring saluareun warna kulit. barudak urang na mentri garéja kami bakal nembongkeun cinta Alloh pikeun jalma ti unggal walk tina kahirupan tur kedah nekat kami pikeun rahmat na. Karajaan anu ékualiser hébat di dunya sarta Nabi Isa as Gusti sadaya bangsa. Urang bakal neneda keur kulawarga anjeun sarta punten neneda keur urang teuing.

  119. Kennedywalon

    Kuring ngagabung lalampahan kuring pernah pikir abdi tiasa batur sakumaha sababaraha situs salawasna pikeun lieying na robbing urang mah ignoring sababaraha sms ngandung surelek tapi u moal bisa kabur rencana Allah sahingga éta kawas seru mun kuring hiji I maca eta mahluk deui kawijakan mah sagala mana anu mikanyaah kuring tapi teu ukur kuring étnis lajeng kuring meunang nona Amérika bodas anu henteu paduli ngeunaan lomba,budaya wungkul jalma cinta & ngeunaan miara dirina “saha atuh” sareng Allah sadayana aya mungkin manehna bener pilihan kuring.

  120. Kennedywalon

    Kuring ngagabung lalampahan kuring pernah pikir abdi tiasa batur jujur ​​sakumaha sababaraha situs salawasna keur lier na robbing urang mah ignoring sababaraha sms ngandung surelek ngahubungan aranjeunna tapi u moal bisa kabur rencana Allah ieu kawas seru mun kuring jeung kuring maca eta mahluk hideung kawijakan mah sagala mana anu mikanyaah kuring tapi teu ukur kuring étnis lajeng kuring meunang nona Amérika bodas anu henteu paduli ngeunaan lomba,budaya jsb… ngan baé jalma bener & ngeunaan miara dirina “saha atuh” sareng Allah sadayana aya mungkin manehna bener pilihan kuring.

  121. Ryanwalon

    butuh nasehat:
    Kuring bobogohan gadis anu prefers guys hideung… jeung aku bodas. Manehna jaminan kuring yén Aisyah diaku kuring pisan, tapi masih mangrupa kerawanan badag ka abdi. Kuring miharep ka hiji poé nikah gadis ieu. Aya nanaon dibaca alus dina masalah ieu atawa nurun tina nasihat?
    – hatur nuhun

  122. Maleshiawalon

    Sumuhun Trip! I am a awéwé hideung single sarta universitas predominately bodas tur tipe ieu paguneman salawasna datang nepi antarana bunderan mah girlfriends hideung. Sanajan kuring boga karesep keur lalaki hideung (Kaula kabeh keur cinta hideung), Abdi salawasna muka keur bobogohan luar tina etnis kuring sabab pernah nyaho saha Allah bisa make nyieun bédana dina hirup anjeun. Kuring ningali jalma keur anu sipatna dumasar kana kapribadian maranéhanana, perbawa, nilai maranéhna, jeung aqidah maranéhanana leuwih ti sagala hal saperti Kuring meunang uninga aranjeunna. Pakeha ulah masalah na aya konteks sosial nu tangtu nu bisa jadi salah ngartikeun lamun séjén signifikan ieu diangkat dina budaya etnis béda, Tapi faktor ieu henteu dealbreakers. Mun nanaon, aranjeunna bakal nyieun hubungan nu leuwih narik. carita anjeun sapertos carita cinta éndah tangka simkuring teuing mudahan ngalaman someday. Sadayana, Anjeun teu tiasa ngabantu anu anjeun murag asih jeung, paduli lamun hideung maranéhna, bodas, koneng, Barney ungu, atawa héjo Ninja Turtle. Cinta téh universal tur transcends sadayana ethnicities. Simkuring salaku urang Kristen nu sakuduna dituju cinta sagala malah kalawan béda kami. Kadangkala mate jiwa anjeun, cocok leres, pasangan hirup, jeung sahabat nyaeta batur anu sagemblengna sabalikna ti nu anjeun kantos imagined diri keur kalawan. Ayeuna damel kuring seuri ngadéngé nangkeup nu kumaha anjeun digambar keur Jessica keur hina, ruku ', sareng Allah-fearing awéwé nu manéhna sarta masih mangrupakeun. Rugbi Anjeun nyaéta surat wasiat leres yen iman dibagikeun anjeun dina Gusti transcends sadayana béda. jadi rahayu.

  123. tandawalon

    Hey, abdi tiasa ngaraoskeun Anjeun. Kuring boga warisan aboriginal Australia sarta Kuring sok hayang nikah Koori sejen (aboriginal) tapi kusabab budaya na ancestral agama eta dijieun pisan teuas. Kuring réngsé nepi nikah a sirah Anglo Beureum. Tapi Manéhna mikanyaah Yesus jeung éta naon perkara.

  124. Isaacwalon

    Rahayu uninga Kami moal dina lagu salah sakumaha kuring meunang deukeut ka waktu éta kuring baris nyieun hiji pilihan dina pasangan hirup!

  125. Cecewalon

    Alhamdulilah Anjeun tur kulawarga anjeun dina ngaran Yesus henteu masalah naon ngangkat anjeun eta perkara kana kumaha aranjeunna ngubaran maneh jeung anjeun nu pendeta pangalusna kantos nyata

  126. Ezrawalon

    Genesis 15:12-14
    "Jeung nalika panonpoe bade ka handap, a sare jero murag kana Abram; jeung, eta, hiji horor tina gelap hébat murag kana anjeunna. Na kedalna ka Abram, Nyaho tina hiji surety nu cikal thy wajib janten muhrim di darat anu henteu theirs, jeung wajib ngalayanan aranjeunna; jeung maranéhna bakal sangsara aranjeunna opat ratus taun; Sarta ogé bangsa anu, saha wajib aranjeunna ngawula ka, baris I nangtoskeun: sarta afterward wajib aranjeunna kaluar kalawan Zat hébat ".

    Nurutkeun kana Song of Solomon 1:4-6:
    "Abdi urang négro, tapi comely, putri O ye Yerusalem, salaku anjir ti Kedar, salaku curtains of Solomon. Tingali moal kana kuring, sabab Kami hideung, lantaran panonpoe hath kokotéténgan kana kuring: barudak indung kuring urang éta ambek sareng abdi; aranjeunna dijieun kuring nu panangtu ti kebon anggur; Tapi kebon anggur milik sorangan boga Abdi teu katahan. "
    Nomer Sabalikna 12:10-15 nyebutkeun yén Mariam keur dilaknat ku Allah nalika manehna disrespects nabi na, sahingga Mariam ieu dilucuti of hue dirina atawa warna jadi bodas jadi salju. The ironi unsur ieu nu Kristen geus ditelasan sadayana budaya jeung Bule ngaku aranjeunna anu milih jalma, lamun bibel dina mangrupa buku Ibrani ngeunaan hiji Gusti Mesir anu hususna nu Israel / Jacob bore 12 putra na dihasilkeun suku Israél anu hideung, kawas sakabeh anggota nasab Suci.

    Kuring nyaho saha Kami. Na Kuring keur teu sabalikna jalma Nubian bobogohan / nikah jalma bodas. Kuring pernah bakal ngalakukeun eta, tapi ngan speeds up prosés nu, ku kituna karapihan tiasa inherit Bumi tinimbang naon urang aya enduring kiwari.

  127. PKwalon

    Abdi senang kuring kapanggih pos ieu. Kuring hayang leuwih jalma dina hubungan interracial dikedalkeun them9 di manner ieu versus ngabogaan nempatkeun handap grup sejenna tina jalma. Dina sagala kajujuran, PANGERAN geus dipake dina haté kuring lamun datang subjék ieu. I dipaké pikeun teu paduli pisan ngeunaan anu batur ieu bobogohan / nikah ka racially diomongkeun. Tapi, sababaraha encounters négatip kalawan pasangan interracial sarta gerakan awéwé anti hideung ayeuna ditinggalkeun kuring jaded. Tapi alhamdulillah pikeun rahmat na, sabab Anjeunna teh malikkeun haté kuring sarta muka panon kuring ningali jalma sarta nikah cara nu bener – malah nu leuwih nu nganyatakeun sikap négatip arah grup étnis I milik.

  128. jony marvowalon

    pilari foward mun ningali wanoja bodas anu bakal resep jeung nikah kuring keur saha Kami keur hadé atawa awon éta impian kuring

  129. atawawalon

    Naon atuh kudu ngomong pisan hanjelu .. Kuring m ti bagian wétan dunya jeung kuring Kuring nikah gadis bodas.
    tangguh beda cultrual na.. Urang lalaki cerai.

    doesnt kulawarga kuring hayang papanggih atuh jeung kuring pernah meunang disaluyukeun dina kulawarga kabogohna.
    Manéhna nu awéwé sampurna abdi tiasa kantos gaduh, kami nu divorcing alatan isu interracial..

    kolot mah keur gering jeung maranéhna rék didatangan AS sarta aranjeunna cant hirup kalawan pamajikan kuring. Kami kapala rumah tangga sangkan kuring kudu takecare kulawarga kuring backhome.

    im heartbroken, devastated ayeuna becuase na lumangsung ayeuna urang bade thru cerai .

    Kuring bakal salawasna cinta dirina

  130. kadowalon

    Wah. Éta pisan anu pohara kuat, Encouraging na eta muka panon urang pikeun ningali saluareun panon fisik urang sabab dua jalma Allah ngahiji aranjeunna pikeun minuhan kaperluan Na.

  131. TheHonestTruthwalon

    Muhun abdi Kami anu lalaki alus bodas tur abdi masih teu tiasa papanggih wanoja Good ka settle handap kalawan ti awéwé tina dinten téh jadi loba Béda ti nu geus kaliwat.

  132. Ericwalon

    Nyaan bisa ngurus kirang naon etnis pamajikan anjeun, tapi geus luar biasa ngadangu anjeun alamat ieu (atawa) masalah kalayan humility na poise sapertos. Hatur nuhun pikeun néangan Gusti munggaran.

  133. Brookewalon

    Ku sakabeh rekening anu kecap bisa jadi euweuh truer, pikeun pangagem hiji atanapi henteu. Kuring kudu ngantebkeun Anjeun nganggo nuju langsung,” Kuring pernah cared, nyaan, naon etnis pamajikan mah jadi, sakumaha Abdi pilihan kahiji bakal geus katempo dirina salaku hideung.” kawas loba, Kuring geus stuggled di Iman kuring salaku néangan tugas di will Na, Tapi abdi percanten sareng sadayana nu aya kuring, yen Anjeunna bakal ngirim kuring kahayang haté abdi ( teu ngan hiji leuwih sering dipake tinimbang pribadi) kusabab keur kuring, Kuring yakin yén anu mana ngencar tina kasabaran jeung / atawa Iman mah ngembang. Salaku abdi satuju sareng carita anjeun sakumaha anu kasebut kasaksian Anjeun, Kuring disarengan tahan akun mun ngantosan naon sigana teh teu mungkin sabab diterangkeun ku kahayang, peryogi, teu ngan hayang. Janten langkung husus: Abdi fisik cinta janten di parusahaan of David Beckham, Chris Hemsworth, jeung Ben Affleck (lamun hiji), tapi teu boga kahayang pikeun nikah aranjeunna; moal lamun haté kuring kahayang kageulisan, kakuatan, perbawa, jeung kawani tina lalaki hideung wonderfully-dijieun! Sempet kami tetep di dunya anu bebas tina dosa, ieu meureun moal bakal jadi perhatian teuing, tapi di dunya anu éta saperti beautifully-dijieun manusa geus didegradasi, Nu Ngahina, chastised, disrespected, jsb…Kuring foresee teu kudu teu ngalengkepan lalampahan kuring jeung manehna dikirim ku Anjeunna. jeung pamungkas, kanggo abdi, dibéré conto disconcerning dinten ieu tina hiji lalaki hideung, Abdi hoyong na kedah putra abdi ningali yén naon sakali éta, (saurang lalaki alus kawas bapana saméméh anjeunna diliwatan) bisa kénéh tur bakal deui…….

    enya-enya,
    B.

  134. Marwawalon

    Ieu mangrupakeun kabagjaan pisan hébat sarta berkah pikeun hirup abdi, i na salaki kuring kudu dimimitian gabug pikeun 8years kiwari alatan henteu mampuh mah kuring méré kalahiran sarta eta geus resolves masalah sapopoé di imah kuring,sangkan abdi dilongok babaturan awéwé di Florida,sarta manehna datang nepi ka hiji pamanggih nganut anak nu abdi pernah ngalaman dina pikiran,tur ayeuna abdi ngagaduhan euweuh pilihan ti panawaran pikeun anak jeung ka kejutan kuring sagalana indit gampang jeung kiwari abdi Kami senang jeung budak saeutik Hansom(kawijaksanaan)i diadopsi ti nagara Inter puseur nyoko anak.

  135. Marywalon

    Hal ieu ngajadikeun kuring pisan relief.That éta kaputusan alus sangkan. Anjeun pernah nyaho lamun jalma bener asalna around.No urusan naon lomba kuring bakal lengket yén salaku hiji American.That Afrika I ulah salawasna kudu jadi di zone kanyamanan abdi yen abdi tiasa balik kaluar kotak. Nyaan ngahargaan pernyataan ieu Anjeun masihan . Mungkin alhamdulilah Anjeun tur kulawarga anjeun kalawan loba loba deui berkah dina kahirupan anjeun.

  136. rakawalon

    barudak gede sodara anu tos nikah Allah. Urang kedah nikah urang anu nyaho kumaha cinta urang na anu bakal cinta urang! info Ieu keur daters wungkul–moal pasangan nikah; janten, lamun nuju nikah, tetep nikah, PUNTEN! Lamun keur bobogohan, lajeng menta Allah nunjukkeun saha nu nu sakuduna dituju nikah–sabab teu terang tulus! Jalma bisa maénkeun nice-nice / munafik ogé alesan béda jeung fool Anjeun, jalma tiasa jalma alus(Tapi teu hiji katuhu pikeun jalan yen Allah boga keur anjeun–NOT sacara rohani cocog–malah 2 barudak Allah bisa boga 2 jalan béda anu teu baris nepi; inget ayat bibel dimana Abdi percanten murid ditegor hiji lalaki Allah sabab manehna teu pakait sareng aranjeunna langsung; Yesus’ jawaban nunjukeun yen urang tiasa gaduh misi ditarima ka Alloh, tapi jadi sauyunan; lajeng deui, Gusti ngawartoskeun Hosea nikah palacuran a–lamun ingetan kuring ngagaduhan kuring neuleu). janten, ku milih hiji salah(sakapeung, anak Alloh tiasa hiji lepat anjeun), Anjeun bisa sono kaluar dina berkah anu bisa ngan bisa dikonci kalawan hiji katuhu. Anjeun malah bisa mawa kutukan ka anjeun; kids Anjeun bisa jadi sakitan atawa sabagian bisa maot saméméh anjeun; Anjeun bisa jadi teu indungna katuhu pikeun anak maneh; anjeun bisa jadi infertile atanapi infertile keur lila; anjeun bogoh antargugusna, ogé jeung hal éta masih teu bener; Anjeun bisa meunang batur nu geus fooled Anjeun(aya tukang sihir, wizards, munafik, abusers telenges, naggers uncaring, cheaters, ascribers mun muka lifestyles kelamin atawa LGBT, jalma teu stabil mental, ascribers mun bestiality–anu ngan nganggo piaraan kulawarga salaku panutup a, ateis atanapi agnostics–anu geus dipaké ageman meunang nu leuwih, liars, nu narcissistic atawa egois, alcoholics na drugheads, conpeople na sia duit haram, pagans / satanists, puguh urang, nu bubudakeun–négatip diomongkeun, tangtosna, abusers verbal, cursers, jalma anu moal tobat, Killers serial, pedophiles / jalma incestuous, jsb. kaluar aya).

    Anjeun ménta Alloh, sabab Anjeunna boga rencana pikeun anjeun sarta kusabab(lamun cerai pikeun alesan naon) éta kapercayaan ikhlas kuring nu teu sakuduna dituju meunang nikah deui dugi salaki anjeun mati(atanapi gaduh sex deui pikeun maranéhanana anu parigel). Nu nuju teu sakuduna dituju meunang jaman cerai(iwal unfaithfulness seksual), tapi anjeun kudu tanpa kelamin atawa nikah lamun ngalakukeun pikeun alesan naon. Dupi anjeun jujur ​​disebutkeun yen lamun(lamun anjeun meunang hiji horor tina salaki a jeung anjeun teu tiasa nyandak eta–eta teu kudu kajadian malah lajeng, Tapi naon nu bade ngalakukeun) atawa suami isteri anjeun alesan naha anjeun perlu cerai nu bisa balik tanpa kelamin kakawinan periode nu bisa buka luar perdana seksual Anjeun(mangsa ieu bisa jadi sababaraha dekade)?! Kusabab kitu kudu ASK ALLAH saha wae kudu kawin! Ieu avoids dosa engké(sabab meureun atawa bisa jadi teu meunang untung, tapi Anjeunna weruh) jeung lalampahan Christian anjeun maksimal! Kumaha lamun Alloh teu ngajawab masalah kakawinan Anjeun(kids, oge) solat–letting Anjeun Fedi naon tos Anjeun sown pikeun milih nikah alesan pribadi wungkul?!

  137. rakawalon

    Dina masalah sejen: aya sababaraha pertikahan(iwal mun nyaho Allah geus asup kaluar dina éta–menta Mantenna pastikeun; ulah nebak) nu bisa nanyakeun keur gangguan: 1. pertikahan BMWF di Amérika: urang hirup di dunya tina bodas kutang, rasisme obyektif! racists bodas nu agrésif jeung rasisme leuwih ti sagala grup nu Kuring geus kungsi katempo! Jeung lalaki hideung téh jumlahna musuh 1! Aranjeunna nempatkeun hirup disgusting dina dahareun anjeun, blacks jeung budak maranéhanana bisa meunang kotor / germ-laced hugs na handshakes, mantra / curses bisa jadi nempatkeun dina lalaki atawa budak na, pulisi keureutan sarta mistreat lalaki hideung jauh leuwih aggressively lamun hiji pernikahan BMWF ieu diproklamasikeun anjeun nu sakuduna dituju, aranjeunna disown kulawarga, maranehna “nepotize” anggota kulawarga bodas murni(kids, oge) sarta ngabentenkeun ngalawan anggota dicampur(kids) jeung lalaki hideung, aranjeunna murmur ngalawan maranéhanana “musuh”, aranjeunna narajang jeung / atawa maéhan lalaki hideung, hubungan adi / adina tangtu baris jadi tapis atanapi inimical sarta ampir kabéh adi bodas / teteh di-hukum kudu teu atanapi hubungan inimical kalawan tara hideung maranéhna, guru subtly villify, jsb. Dupi anjeun ngabayangkeun jigana kids Anjeun teu mibanda / hubungan mirah kalawan kulawarga maternal maranéhna? di Christmas: kids bodas meunang hiji $150 kado ti anggota ieu, tapi kids Anjeun meunang $25 kado atawa nanaon. Dupi anjeun ngabayangkeun lamun hal kajadian hiji anjeun dipikacinta(salaki atawa anak) sarta wondering naha kulawarga anjeun kungsi hal ngalakonan jeung eta teu keur sanggup ngabuktikeun eta? Loba hal ieu dipiharep bisa; tapi ogé, pasangan ieu kudu diungkulan hal anu pertikahan sejenna kudu nungkulan, oge! tagihan, home / care sipat domestik, expenditures kulawarga(sakapeung teu kaduga), sawala kids(Husus sarta merlukeun leuwih waktos ti batur–malah encouraging anak anjeun pikeun nyadar yén bule rasialis tingali éta stasiun hideung ngajaga kasaimbangan anu anjeunna / manehna mikanyaah kadua kolotna sarta sakabéh urang sami mungguh), jobs, belanja waktos ku anjeung ka babaturan ambéh maranéhanana tetep babaturan anjeun, jsb. Aya nu jadi loba jalan nu ngajadikeun kawin bagja, lamun Alloh teu ordain eta!

    2. Pertikahan dimana aya gap badag dina filsafat agama atanapi dimana titik utama ajaran agama anu tibalik atanapi henteu cocog. Ngan menta raja Solomon. Christian sarta Muslim. Christian sarta Budha. Christian sarta Hindu. Christian na ateisme. Christian na satanism(Illuminati, freemasonry, na sekte jeung dasi séjén maranéhna). Pastikeun yen Allah hayang anjeun aya tadi ngetik Bandung, sabab Allah bisa make anjeun ngarobah jalma atawa batur dina lalampahan anjeun anu bakal ngadangukeun!

  138. Brianwalon

    Awesome,
    artikel alus, eta geus reverently dikaitkeun kana jiwa kuring.

    Mungkin alhamdulilah Anjeun tur kulawarga anjeun salamina pikeun hirup langgeng.

  139. JoshuaKirklandwalon

    perjalanan,

    Nyaan admire drive Anjeun, kateguhan, kahayang, & kapercayaan. Kanyataan yén panyakit ieu anjeun ngagaduhan geus plagued Anjeun & bener dijieun hirup susah pikeun anjeun kacida gélo! Tapi, Anjeun perserve & tarung ngaliwatan sakabéh anu & neruskeun ngalengkepan hal Allah menta anjeun. Nalika kuring ngadéngé yén Unashamed Tour tina 2012 éta wisata group panungtungan anjeun, pikiran kuring mimitian heran sakumaha keur naha nu nuju nongkrong deui nepi. Sakali I kapanggih kaluar nu tadi karusuhan kacapean Anjeun & yen anjeun staring a magang pastoral, Kuring mimiti ngarti yen Allah kagungan Tujuan lian pikeun anjeun. Lamun naek dirilis, Kuring éta SOOOO bungah! lalaki, Kuring éta hype soooooo! Ngabejaan ka Anjeun kaleresan, The Good Kahirupan éta album Hip-Kurawa 1st Kristen I listened ka & dibeuli. Kantos saprak lajeng, Kuring geus hooked onto musik hip hop nu praises Yesus. musik Anjeun geus kitu boga pangaruh dina kahirupan mah. Kuring neneda nu neruskeun tarung ngaliwatan struggles anjeun sarta dampak karajaan! #116

  140. kumpulan kembangwalon

    carita éndah. Kami senang atawa anjeun. Kuring keur nikah ka etnis kuring sorangan tapi nu teu ngahemat kuring ti hirup henteu resep Kuring keur hirup. Kuring ukur diteundeun nikah kuring ngajaga hareup kids abdi sareng Allah hates cerai. Kuring cicing di naraka hiji hoping buka Haven.