rreth-2014

vizion

Ndërtuar të mburrem ekziston për të komunikuar të vërtetën solide biblike për një të ri, Audienca multikulturor në mënyra të angazhohen dhe të fuqishme. Udhëhequr nga Trip Lee, një autor, mësues, dhe artist hip-hop, Ndërtuar të mburrem kërkon për të pajisur dhe të inkurajojë një lëvizje të Krishtit-pasuesve të cilët janë të paturp të mburrem Zotit të tyre.

Trip Lee

Trip Lee është një autor, mësues, artist hip-hop, dhe lider mendimi. Një pastor në Atlanta, ai rregullisht predikon dhe jep mësim në konferenca dhe ngjarje të krishterë, dhe ka kryer muzikën e tij për mijëra dëgjues në mbarë botën.

Në librin e tij të parë, Jeta e mire, Lee points to the abundant life available only in Christ – a life beyond anything the world can offer. His second book, ngrihem, quan një brez i ri që nuk e prisni për të ndjekur Perëndinë, por që të ngrihet dhe të jetojnë tani.

Si një artist hip-hop, muzikë Lee ka marrë brohorit kritike, duke arritur një audiencë të madhe dhe në rritje. Ai ka fituar një çmim Stellar dhe janë nominuar për disa Awards Dove. e fundit tre albumet e tij kanë debutuar në #1 në Listat e Billboard Ungjillit, dhe albumin e tij më të fundit, ngrihem, debutuar në #2 në Listat e Billboard Rap dhe #16 në Billboard 200.

Dëshira e thellë Trip në shkrimet e tij, mësim, dhe kryerjen është për të deklaruar mirësinë dhe lavdinë e Jezu Krishtit.

Për librin Trip Lee për të mësuar, predikoj, ose të kryejë në ngjarjen tuaj, kontakt WME.