libër

libër

album e një

album e një

libër

album e një

album dy

album tre

album katër

album e pesë

Stained Glass Shirt

Shtypur në White, 100% poliestër bojë nën t-shirt

Tagless me tag madhësi ekran me porosi të shtypura

me porosi 116 endura etiketë sewn në buzë e poshtme. Underside e etiketës lexon, “Unë nuk kam turp”.

ngrihem – libër

Shoqëria thotë se rinia është një kohë për të lumtur vetë-shprehje, por Trip Lee thotë se Perëndia i ka thirrur të gjithë të rritet nga gjumi, mbi pritjet e ulëta, dhe për të jetuar për Mbretin ringjallur.

Bota na tregon se vitet tona të hershme janë të jenë të gëzuar në mënyrë të papërgjegjshme në vend të përkushtuar për ndjekjet e kuptimplote. Ne jemi duke thënë se përgjegjësia dhe përkushtimi janë barrë për të vënë jashtë për aq kohë sa të jetë e mundur. Dhe kështu, shumica prej nesh shpenzojnë rininë tonë në një gjendje të trishtuar të gjumë-fjetur në në jetë deri sa ne jemi të detyruar për të marrë deri. Problemi është se jeta ka filluar tashmë. Ajo që po ndodh tani. Dhe Perëndia e ka thirrur për të jetuar atë.

Në këtë libër të fuqishme, Trip Lee thotë se është koha të zgjoheni dhe RISE, për të jetuar mënyrën se si ne janë krijuar për të jetuar. Rinj apo të vjetër, ne kemi qenë të thirrur të jetojmë për Të. tani për tani. Besimtarët e rinj përballen me të njëjtat probleme si të krishterëve të moshuar, por ata ndjehen ato në mënyra unike. RISE adreson këto probleme kryesore në një të angazhohen, i thellë, dhe të ndryshojnë jetën rruga.

Mos rrimë atje: RISE!

ngrihem – album

Një album mund të mësojmë shumë. Në shumë mënyra, kjo është platforma fundit për të përhapur një mesazh të përzemërt, rele mësime të paçmueshme, dhe festuar jetën në një pëlqyeshëm, Forma fuqishëm. Kjo është pikërisht ajo që Trip Lee e bën në albumin e tij të katërt të plotë të gjatë, “Rise.”

Në mënyrë për të përcjellë mesazhin e tij, Trip mori një qasje të ndryshme për regjistrimin e këtë herë. Në vend të bashkëpunuar me prodhuesit të shumta, ai ka punuar vetëm me producentin kohë të gjatë Gawvi për të gjithë albumin në studion e tij Atlanta.

mburrem Shirt

Shtypura në një Black, 100% ring-pe pambuku T-shirt.

Shtypura me Bojëra butë të dorës, kështu print është e butë në të prekur.

Shirts janë tagless me një tag madhësi ekran me porosi të shtypura.

me porosi 116 etiketë të endura sewn në buzën e poshtme.

Underside e etiketës lexon, "Unë nuk kam turp '.

Këto këmisha kanë një prerje të zbehta. Nëse ju nuk bëni si pjesë zbehta montim, atëherë ajo është sugjeruar që të urdhërojë një madhësi deri.

Jeta e mire – libër

makinë nicer, shtëpia më e madhe, whatever your heart desires. Everybody wants to live The Good Life. But what happens when dreams become nightmares and the promise of freedom leads to a life of imprisonment? Çfarë ndodh kur ju të zbuloni se gjithçka që është ari humbet shkëlqimin e saj? Maybe the rich and famous aren’t living The Good Life. Maybe our dreams are rooted in lies. dhe ndoshta, vetëm ndoshta ata që kanë më pak të vërtetë kanë më shumë. Çfarë është The Good Life…vërtet?

Në këtë libër, titull pas albumin e tij të mirënjohur të katërt, Jeta e mire, artist christian rap dhe autor, Trip Lee, zbulon se çfarë e botës, mishi dhe djalli promovuar si jeta fundit dhe më të kënaqshme. Ai pastaj shpjegon se çfarë Jeta Good vërtetë është: një jetë brenda mundësive tona dhe ende përtej çdo gjë kjo botë ka për të ofruar. imagjinoj: Jeta e mire. – rimorkio #1rimorkio #2

Jeta e mire – album

Albumi hapet me ëndrrave të reja, duke shfaqur J.R. dhe Sho Baraka, e cila është një zgjim për realitetin që ndjek ambiciet egoiste do të na mbajnë nga jeta e bollshme Perëndia dëshiron për të gjithë ne. Udhëtimi vijon me robot himneve Freeman ?? dhe unë jam i mirë shfaqur Lecrae, të cilat mburremi në liri, kënaqësi dhe siguria gjenden në Krishtin. On Fantasy ??, duke shfaqur Suzy Rock, Trip ekspozon kujdes botën ëndërr që ne të jetojmë apo të gjatë për të dhe ankthi do të kthehet të jetë. bashkëpunime të tjera me KB, Andy Mineo, Jimmy Needham, V. Rose dhe shumë të tjerë, festuar bukurinë e jetës sjella nga emancipator vërtetë, krijues dhe zbuluesi i të gjitha që është e mirë. Ndërsa prodhimi nga Dirty Rajs, Alex Medina, G-Styles dhe Joseph Prielozny sigurojë një sfond të lavdishme për kënaqësinë e jetës në Krishtin.

Man Up

Njeriu Up album, në lidhje me fushatën Man Up, përpiqet për t'iu përgjigjur kësaj pyetje duke ofruar fonogram të lëvizjes! Lecrae, Trip Lee, sho Baraka, Tedashii, pro, KB dhe Andy Mineo po kërkojnë burra në kulturën Hip-hop për burrërinë e vërtetë biblike përmblodhi nga: duke çuar me guxim, refuzimin pasiviteti, pranuar përgjegjësinë dhe ndjekjen përulësi, nëpërmjet pendimit dhe besimit në Krishtin.

Midis dy botëve

Trip Lee e gjen veten në një shpesh është e vështirë, por në fund të fundit duke premtuar shtetit–destinuar për jetën e përjetshme, ende të ngarkuar për të lundruar nëpër këtë një. Albumi i tij i tretë, Midis dy botëve ofron dëgjuesit një koleksion të reflektimet personale që jehonë gëzimet dhe lufton që të gjithë përjetojmë si besimtarët. Titulli hapjes udhë, Real Life Music,?? përmbledh çfarë të presin nga projekti i fundit udhëtimit të.

20/20

A e shihni atë në mënyrë të qartë? Përsëri me një disk të dytë, Trip Lee është në një mision për ju për të parë Perëndinë në mënyrë të qartë përmes lenteve të shkrimit, duke ju dhënë një 20/20 vizion. Featuring pabesueshme, prodhimit të ndryshme, së bashku me disa karakteristika nga Lecrae, Tedashii, Shai Linne, dhe të tjerët.

Në qoftë se ata e dinin Only

Trip Lee Debut Album! Ky anëtar i ri dhe i paturp 116 Clique përcaktuar disa ngrohjes serioze në “Në qoftë se ata e dinin Only”. Ju nuk doni të humbas në këtë një të tillë. Trip Lee prek në një ton të çështjeve të ndryshme që ju të përballet në ecjen tënde me Krishtin, nga se si ne duhet të shqyrtojmë jetën tonë në një mësim të rënda për personin e 2-të Trinisë. Sigurohuni që ju polic këtë CD dhe gërmoj në shkruajtur. Ju keni dëgjuar Trip Lee në anën 116 Clique Compilation Album dhe tani ju mund të merrni më të vërtetë në lirimin e tij të parë të plotë gjatësi me prodhimin nga Tony Stone, JR, Lecrae, dhe me shume, plus disa karakteristika të mëdha nga ambasadori, Lecrae, Tedashii, Flaka dhe të tjerët!