Friday Friday Friday Friday Friday Friday Friday Friday Friday Friday Friday Friday Friday Friday

Apa Wong About Good Friday?

Iku normal kanggo elinga ing dina pati piyantun kang. Sapa sing ilang siji tresna mangerténi sing tau lali dina padha liwati ing. Iku mburi urip, lan iku heartbreaking.

mesthi, minangka lomba manungsa, aku ora mung ngelingi gedhe-gedhe tresna. Nalika tokoh umum penting mati prematurely, kita elinga lan nangisi dina padha dijupuk saka kita uga. bangsa kita eling dina Martin Luther King Jr. iki dijupuk, lan dina John F Kennedy séda. Nanging iku tartamtu sing tau diarani minangka apik. Iku padha days nggegirisi, ngendi wong kinasih padha dipatèni dening paraprakanggene angkoro.

Nanging, rong ewu taun kepungkur Yésus saka Nasarèt dipatèni dening paraprakanggene angkoro dhewe, lan kita elinga dina sing minangka "Good” Friday. Apa supaya apik bab dina nalika sing paling ngedika bab wong ing sajarah manungsa iki kejem diantemi lan matèni dening mungsuh?

Kasunyatan sing wong duraka bakal plot kanggo Rajapati Putraning Allah tragis lan iku temtu dosa paling tau setya. Nanging marang pati iku kados sembarang pati sadurunge utawa sawise . Kita bisa nelpon dina sing "Good" ana akeh alasan. Panjenenganipun rong.

1….