Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew Matthew

Pentinge Liyane

Punika khutbah aku martakaké saperangan months ago ing Matius 12:36. Aku ndedonga iku panglipur kanggo sampeyan.