Jeta e mire

Për gjysmën e parë të 2011, I bëri asnjë këngë, nuk ka karakteristika të, nuk tregon, nuk ka asgjë. Unë u zhvendos në Uashington DC dhe mori rreth 5 muaj jashtë për një stazh baritore. Edhe pse unë nuk ishte duke udhëtuar nëpër botë dhe duke qëndruar në frontin e një deti të njerëzve çdo natë, ajo ishte një nga sezonet më të frytshme të jetës sime. Kur stazhi përfundoi kam filluar të udhëtojnë përsëri dhe ngadalë ka filluar punën në muzikë të re. Rreth bien I nisur në fuqi të plotë duke punuar në albumin tim të katërt solo. Dhe pas disa muajsh të punës së vështirë, albumi është bërë shumë e shumë.

Unë nuk mund ta shpreh edhe sa qef unë jam për lirimin e tij. Unë jam gjithmonë në kërkim për t'i dhënë popullit diçka që unë nuk i kam dhënë ato para. Unë nuk dua për të ribërë një album unë kam bërë tashmë. Unë dua të ju jap një album të ri, me muzikë të re, dhe mënyra të reja të festimit të njëjtën të vërtetë të vjetër.

Në 2006 në albumin tim të parë, Në qoftë se ata e dinin Only, Unë të kërkuar për të treguar njerëzve për një Perëndi të lavdishme që kam kërkuar që ata të dinë. Në 2008, "20/20″ doli dhe kam kërkuar për të inkurajuar njerëzit që të shohin Zotin me vizion të vërtetë. 2 vite më vonë, "Midis dy botëve” ra dhe kam kërkuar për të bërë kuptim të asaj që do të thotë për të jetuar jetën në një botë të rënë, ndërsa duke pritur për një Hero për të ruajtur ditë. Dhe këtë vit, duke filluar prill 10, Unë dua për të shqyrtuar dhe të ripërcaktuar "jetë të mirë.” Edhe pse bota, mishi, dhe djalli gënjeshtër për ne në lidhje me atë që jeta e mirë është, ne nuk duhet të jenë të kontrolluara nga këto gënjeshtra. Ne nuk duhet të jenë të robots. Ne mund të zgjedhin jetën. Unë dua për të sfiduar gënjeshtrat që kemi thënë për, dhe të paraqesë një pamje të re dhe më të lavdishme. Bashkohu me mua në këtë udhëtim.

AKSIONET

1 koment

  1. Peteyboy82përgjigje

    Nuk mund të presim për Bruh tuaj të re albumit, Unë e di se është gonna të jetë një bekim për të tjera dhe mua. Qëndro bekoftë Bruh!