Се вчитува
svg
Отвори
svg Built to BragBuilt to Brag

Пат Ли

Пат Ли е автор, наставник, хип-хоп артист, и лидер на мислата. He regularly preaches and teaches at Christian conferences and events, и ја врши својата музика за илјадници слушатели низ целиот свет.

Во својата прва книга, Добар живот, Lee points to the abundant life available only in Christ – a life beyond anything the world can offer. His second book, Пораст, повици на помладата генерација да не се чека да го следат Бог, но да се нагоре и живеам сега.

Како хип-хоп артист на, музика Ли доби позитивна критика, додека дојдеме голем и расте публика. Тој освои Ѕвездената награда и беше номиниран за неколку награди Dove. последните три албуми дебитираше #1 на билборд Евангелието.

најдлабока желба патување во неговото пишување, настава, и вршење е да објавам дека добрината и слава на Исус Христос.

Да книга Пат Ли да учат, проповеда, или вршење на вашиот настан, контакт вМЕ.

svg