ngeunaan-2014

tetempoan

Diwangun ngabohong aya komunikasi kabeneran Alkitabiah padet ka ngora, panongton multikultural cara ngalakonan jeung kuat. Dipingpin ku Trip Lee, an pangarang, guru, jeung artis hip-hop, Diwangun ngabohong nyiar ka digitus jeung ajak gerakan Kristus-pengikut anu unashamed ka ngabohong dina Gusti maranéhanana.

lalampahan Lee

Lalampahan Lee nyaéta hiji panulis, guru, artis hip-hop, jeung pamingpin pamikiran. A pendeta di Atlanta, he rutin preaches jeung ngajarkeun di konferensi jeung kajadian Christian, sarta geus dipigawé musik-Na pikeun rébuan listeners sakuliah dunya.

Dina buku kahijina, Nu Good Kahirupan, Lee nunjuk ka hirup loba pisan ngan sadia di Kristus - a kahirupan saluareun nanaon dunya tiasa nawiskeun. buku kadua, naek, darurat generasi ngora teu ngadagoan nuturkeun Allah, tapi pikeun meunangkeun luhur jeung hirup ayeuna.

Salaku artis hip-hop, musik Lee urang geus enggeus pernah narima pujian kritis, bari ngahontal panongton badag sarta ngembang. Manéhna meunang pangajén stellar jeung geus bieu sababaraha Dove Awards. tilu albeum panungtungan-Na geus debut di #1 dina grafik Billboard Injil, jeung album panganyarna-Na, naek, debut di #2 dina grafik Billboard Rap jeung #16 dina Billboard 200.

kahayang deepest lalampahan di tulisan-Na, pangajaran, Calung jeung pikeun dibewarakeun di aduh jeung kamulyaan Yesus Kristus.

Buku Trip Lee ngajar, ngahutbah, atawa ngalakukeun di acara Anjeun, kontak WME.