Се вчитува
svg
Отвори

роуч

 • јануари 4, 2023Од страна на роуч

 • октомври 29, 2014Од страна на роуч

  Уживањето на уметнички дела што сум го видел за најновиот албум ТРИП, Пораст? Тогаш го имате овој shweet позадина за вашиот телефон за да можете да го имаат со вас во секое време. Превземи iPhone Wallpaper

 • април 9, 2014Од страна на роуч

  Треба секојдневно потсетување дека сте биле изградени за да се фали? Ние се стави заедно неколку позадини за вашиот телефон, таблета, или десктоп. Постојат три едноставни опции подолу со логото на фалиме. Постојат повеќе да дојде подоцна. Уживајте! Преземете тапет за iPhone • Преземете тапет за iPad • Преземете тапет на работната површина Преземете тапет за iPhone • Преземете

 • јануари 10, 2013Од страна на роуч

  Како што некои од вас знаат, Јас сум нов татко. Мојот син, П, е пет месеци. И тој е речиси секогаш среќни, освен кога ќе го стави во неговата креветчето на спиење. Тој веднаш ја губи својот ум. Тој сериозно мисли дека сме го напуштија да се грижам за себе против сите тешкотии околу него,

 • декември 7, 2012Од страна на роуч

  Зборовите се важни. Ние ги користиме зборови комуникација со пријателите и семејството. Ние ги користиме нашите зборови за водење бизнис. Се користи зборовите за да се стави песни заедно и да заработат за живот. Ние ги користиме зборови за дисциплинирање на децата. Политичарите ги користи зборовите за да ви убедат дека тие се најдобриот кандидат за работното место. Зборови

 • септември 25, 2012Од страна на роуч

  Правам музика за живеење. И како што многумина од вас знаат, исто така,, видот на музиката го правам е малку поинаква од песните што може да се слушне во сервис CHBC. Постојат многу работи во врска со хип-хоп кои го прават различен од другите жанрови на музика. One thing

 • септември 10, 2012Од страна на роуч

  Сакам да започнам со читање на некои цитати. Па само внимателно да слушаме и да размислуваат за тоа дали или не се согласувате со она што се вели. “Anger dwells only in the bosom of fools.” – Albert Einstein “Anger is a short madness.” – Horace “Whatever is begun in anger ends in shame.” – Benjamin Franklin

 • јули 27, 2012Од страна на роуч

  Сакам да почнеме да размислуваме за приказни. Од почетокот на времето имало некои општи теми кои работат преку нашите приказни. Имаме љубовни приказни, комедии, и трагедии - или мешавина на сите оние кои се во еден познат како романтична комедија. Но, во сите овие видови на филмови, there are two themes

 • ноември 9, 2011Од страна на роуч

  Има некои луѓе кои се добри во некои работи. Постојат кошаркари кои играат во лигата за години и години и тие да ја завршат својата кариера богати и среќни. Тие сакаа да се игра играта тие сакаше и тие сакаа да се направи кариера го прави тоа. Тие тоа го правеше и тие се добри. потоа

svg