Албумот-еден

Албумот-еден

албум и две

албум и три

албум и четири

албум и пет

Пораст

Со цел да се пренесе својата порака, Патување зеде поинаков пристап кон снимањето овојпат. Наместо да соработува со повеќе производители, тој работел исклучиво со долгогодишен продуцент Gawvi за целиот албум во неговиот Атланта студио. звучно, Првиот сингл пораст е “Shweet” прикажува неизмерен талент на двете Gawvi и Пат Ли. Со својот крчка производство, движења на песна на таа класика на југ Хјустон отскокнување со Њујорк стил приказни. стихови патување остануваат како живи, како тие се од витално значење. во меѓувреме, “слатка победа” гради од минимална стих во убедливо кука дека е веднаш возбудливо како заразна проток ТРИП се одржи. “Маноло” гледа го уште еднаш се здружи со домет рекорди’ сопствена главниот човек и близок пријател Lecrae. заедно, две од нив флип друг парадигма хип-хоп умно помеѓу цврсто ткаени огномет рима.

Добар живот

Албумот започнува со нови соништа, кој J.R. и Sho Барака, кој е будење на фактот дека си поигруваше со себични амбиции ќе нè чува од обилните животот што Бог сака за сите нас. Пат следи со роботот Фримен химни ?? и јас сум добар во кој Lecrae, кои се фалат во слобода, задоволство и безбедност најде во Христос. На фантазијата ??, во кој рок Suzy, Патување внимателно открива светот на соништата ние или живеат во или долго и кошмарот тоа ќе испаднат да биде. Други соработки со KB, Енди Mineo, Џими Needham, V. Роуз и многу други, слават убавината на животот предизвикана од вистинскиот еманципаторски, творец и откривател на сето она што е добро. Додека производството во Валкани Рајс, Алекс Медина, Г-стилови и Јосиф Prielozny обезбеди славна позадина за задоволство на животот во Христа.

човекот До

албум на човек до, во врска со кампањата за човек до, има за цел да одговори на тоа прашање, нудејќи им на саундтракот за движење! Lecrae, Пат Ли, Sho Барака, Tedashii, про, КБ и Енди Mineo повикуваат луѓето во културата на хип-хоп до вистинска Библиски машкоста сумираше со: води храбро, одбивање на пасивност, прифаќање на одговорност и извршуваат смирение, преку покајанието и верата во Христа.

Меѓу два света

Пат Ли се наоѓа во една често е тешко, но на крајот ветувајќи дека државата–наменети за вечен живот, се уште има задача да се движите низ овој. третиот албум, Меѓу два света нуди слушатели збирка на лични размислувања, кои се одраз на радости и борби сите ние како верници. Наслов на отворањето песна, Реалниот живот Музика,?? го дава она што се очекува од најновиот проект ТРИП.

20/20

Дали го види јасно? Назад со вториот диск, Пат Ли е на мисија за да ја видите Бог јасно низ објективот на Светото Писмо, кои ви даваат 20/20 визија. Одликувајќи се неверојатни, различни производство, заедно со некои функции од Lecrae, Tedashii, Shai Linne, и други.

Ако тие само знаеше

Деби патување Ли албум! Овој млад и без трошка срам член на 116 Клика утврдени некои сериозни топлина на “Ако тие само знаеше”. Вие не сакате да пропуштите оваа. Пат Ли допира на еден тон на различни проблеми со кои се соочувате во вашиот прошетка со Христос, од тоа како ние треба да ги испита сопствените животи на некои сериозни настава на 2 лице на Света Троица. Бидете сигурни дека ќе полицаец овој CD и копа во стиховите. Сте слушнале Пат Ли на 116 Клика компилација албум и сега може да се добијат вистински договор на својот прв целосно ослободување должина со производство од страна на Тони Стоун, JR, Lecrae, и повеќе, плус некои големи можности од страна на амбасадорот, Lecrae, Tedashii, Пламен и други!