album e një

album e një

album dy

album tre

album katër

album e pesë

ngrihem

Në mënyrë për të përcjellë mesazhin e tij, Trip mori një qasje të ndryshme për regjistrimin e këtë herë. Në vend të bashkëpunuar me prodhuesit të shumta, ai ka punuar vetëm me producentin kohë të gjatë Gawvi për të gjithë albumin në studion e tij Atlanta. sonically, single parë të rritet së “Shweet” tregon talentin të madh të të dy Gawvi dhe Trip Lee. Me prodhimin e tij ziente, e nyje pista për këtë klasik poshtë fryrje jug Houston me New York-style tregimit. Vargjet udhëtim mbeten si të gjalla pasi ato janë jetike. ndërkohë, “Fitore e embel” ndërton nga një varg minimale në një goditje dërrmuese që është menjëherë fuqizuar si rrjedha infektive udhëtim merr të mbajë. “Manolo” sheh atë edhe një herë të bashkohem me të arritur Records’ njeri i vet kryesor dhe mik i ngushtë Lecrae. së bashku, dy prej tyre të rrokullisje një tjetër paradigmë hip-hop cleverly mes fishekzjarreve endura fort Rhyme.

Jeta e mire

Albumi hapet me ëndrrave të reja, duke shfaqur J.R. dhe Sho Baraka, e cila është një zgjim për realitetin që ndjek ambiciet egoiste do të na mbajnë nga jeta e bollshme Perëndia dëshiron për të gjithë ne. Udhëtimi vijon me robot himneve Freeman ?? dhe unë jam i mirë shfaqur Lecrae, të cilat mburremi në liri, kënaqësi dhe siguria gjenden në Krishtin. On Fantasy ??, duke shfaqur Suzy Rock, Trip ekspozon kujdes botën ëndërr që ne të jetojmë apo të gjatë për të dhe ankthi do të kthehet të jetë. bashkëpunime të tjera me KB, Andy Mineo, Jimmy Needham, V. Rose dhe shumë të tjerë, festuar bukurinë e jetës sjella nga emancipator vërtetë, krijues dhe zbuluesi i të gjitha që është e mirë. Ndërsa prodhimi nga Dirty Rajs, Alex Medina, G-Styles dhe Joseph Prielozny sigurojë një sfond të lavdishme për kënaqësinë e jetës në Krishtin.

Man Up

Njeriu Up album, në lidhje me fushatën Man Up, përpiqet për t'iu përgjigjur kësaj pyetje duke ofruar fonogram të lëvizjes! Lecrae, Trip Lee, sho Baraka, Tedashii, pro, KB dhe Andy Mineo po kërkojnë burra në kulturën Hip-hop për burrërinë e vërtetë biblike përmblodhi nga: duke çuar me guxim, refuzimin pasiviteti, pranuar përgjegjësinë dhe ndjekjen përulësi, nëpërmjet pendimit dhe besimit në Krishtin.

Midis dy botëve

Trip Lee e gjen veten në një shpesh është e vështirë, por në fund të fundit duke premtuar shtetit–destinuar për jetën e përjetshme, ende të ngarkuar për të lundruar nëpër këtë një. Albumi i tij i tretë, Midis dy botëve ofron dëgjuesit një koleksion të reflektimet personale që jehonë gëzimet dhe lufton që të gjithë përjetojmë si besimtarët. Titulli hapjes udhë, Real Life Music,?? përmbledh çfarë të presin nga projekti i fundit udhëtimit të.

20/20

A e shihni atë në mënyrë të qartë? Përsëri me një disk të dytë, Trip Lee është në një mision për ju për të parë Perëndinë në mënyrë të qartë përmes lenteve të shkrimit, duke ju dhënë një 20/20 vizion. Featuring pabesueshme, prodhimit të ndryshme, së bashku me disa karakteristika nga Lecrae, Tedashii, Shai Linne, dhe të tjerët.

Në qoftë se ata e dinin Only

Trip Lee Debut Album! Ky anëtar i ri dhe i paturp 116 Clique përcaktuar disa ngrohjes serioze në “Në qoftë se ata e dinin Only”. Ju nuk doni të humbas në këtë një të tillë. Trip Lee prek në një ton të çështjeve të ndryshme që ju të përballet në ecjen tënde me Krishtin, nga se si ne duhet të shqyrtojmë jetën tonë në një mësim të rënda për personin e 2-të Trinisë. Sigurohuni që ju polic këtë CD dhe gërmoj në shkruajtur. Ju keni dëgjuar Trip Lee në anën 116 Clique Compilation Album dhe tani ju mund të merrni më të vërtetë në lirimin e tij të parë të plotë gjatësi me prodhimin nga Tony Stone, JR, Lecrae, dhe me shume, plus disa karakteristika të mëdha nga ambasadori, Lecrae, Tedashii, Flaka dhe të tjerët!