книга

книга

Албумот-еден

Албумот-еден

книга

Албумот-еден

албум и две

албум и три

албум и четири

албум и пет

Витраж Риза

Отпечатено на бела, 100% полиестер боја под маица

Tagless со сопствени екран печатени големина таг

Прилагодено 116 ткаени етикета пораби на долниот раб. Долната страна на етикетата пишува, “Јас не се срамам”.

Пораст – Книга

Здружението вели дека младите е време за безгрижно самоизразување, но Пат Ли вели дека Бог ги повика сите да се зголеми од дремка, над ниските очекувања, и да се живее за воскреснатиот крал.

Светот ни кажува дека нашата раните години треба да се неодговорно ужива наместо посветени на значајни определба. Ние сме изјави дека одговорност и посветеност се оптоварувања да се стави надвор што е можно подолго. И така, повеќето од нас трошат нашите млади во тажната состојба на сон, спиење во на живот се додека не сте принудени да се нагоре. Проблемот е дека животот е веќе започната. Тоа се случува во моментов. И Бог ве повика да живеете во живо.

Во оваа моќна книга, Пат Ли тврди дека е време да се разбуди и ќе се зголемува, да живее на начин сме создадени за да живеат. Млади или стари, ние сме биле повикани да живеат за него. Веднаш. Младите верници се соочуваат со истите проблеми како и постарите христијани, но тие да се чувствуваат во единствен начин. RISE се обраќа на оние основни проблеми во ангажирање, длабока, и живот-менување на начинот на кој.

Немојте само да седат таму: RISE!

Пораст – албум

Албум може да ве научи на многу. На многу начини, тоа е крајниот платформа за ширење на искрена порака, реле непроценливо лекции, и да го славиме животот во вкусен, потентен форма. Тоа е токму она Пат Ли го прави на својот четврт целосна должина албум, “Се зголеми.”

Со цел да се пренесе својата порака, Патување зеде поинаков пристап кон снимањето овојпат. Наместо да соработува со повеќе производители, тој работел исклучиво со долгогодишен продуцент Gawvi за целиот албум во неговиот Атланта студио.

фали Риза

Печатени на Црното, 100% прстен-откачи памучна маица.

Печатени со мека рака мастила, па на печатење е мека на допир.

Кошули се tagless со сопствен екран печатени големина таг.

Прилагодено 116 ткаени етикета пораби на долниот раб.

Долната страна на етикетата пишува, "Јас не се срамам".

Овие кошули имаат потенок намалување. Ако не ви се допаѓа потенок Местење на парчиња, тогаш тоа е предложено да порачате големина до.

Добар живот – Книга

поубав автомобил, поголема куќа, што твоето срце желби. Сите сакаат да живеат добар живот. Но, она што се случува кога сонува да стане кошмари и ветувањето на слободата води во животот на затвор? Што се случува кога ќе откријат дека сето она што е златото го загуби својот сјај? Можеби на богатите и славните не живеат добар живот. Можеби нашите соништа се вкоренети во лага. а можеби и, само можеби оние кои имаат помалку навистина имаат повеќе. Што е тоа добар живот…навистина?

Во оваа книга, насловен по успешниот својот четврти албум, Добар живот, Христијански рап изведувач и автор, Пат Ли, го претстави она што во светот, на телото и ѓаволот се промовира како крајна и убавата живот. тогаш тој го објаснува она што навистина е добар живот: живот на дофат, а сепак далеку од нешто овој свет има да понуди. Замислете: Добар живот. – Трејлер #1Трејлер #2

Добар живот – албум

Албумот започнува со нови соништа, кој J.R. и Sho Барака, кој е будење на фактот дека си поигруваше со себични амбиции ќе нè чува од обилните животот што Бог сака за сите нас. Пат следи со роботот Фримен химни ?? и јас сум добар во кој Lecrae, кои се фалат во слобода, задоволство и безбедност најде во Христос. На фантазијата ??, во кој рок Suzy, Патување внимателно открива светот на соништата ние или живеат во или долго и кошмарот тоа ќе испаднат да биде. Други соработки со KB, Енди Mineo, Џими Needham, V. Роуз и многу други, слават убавината на животот предизвикана од вистинскиот еманципаторски, творец и откривател на сето она што е добро. Додека производството во Валкани Рајс, Алекс Медина, Г-стилови и Јосиф Prielozny обезбеди славна позадина за задоволство на животот во Христа.

човекот До

албум на човек до, во врска со кампањата за човек до, има за цел да одговори на тоа прашање, нудејќи им на саундтракот за движење! Lecrae, Пат Ли, Sho Барака, Tedashii, про, КБ и Енди Mineo повикуваат луѓето во културата на хип-хоп до вистинска Библиски машкоста сумираше со: води храбро, одбивање на пасивност, прифаќање на одговорност и извршуваат смирение, преку покајанието и верата во Христа.

Меѓу два света

Пат Ли се наоѓа во една често е тешко, но на крајот ветувајќи дека државата–наменети за вечен живот, се уште има задача да се движите низ овој. третиот албум, Меѓу два света нуди слушатели збирка на лични размислувања, кои се одраз на радости и борби сите ние како верници. Наслов на отворањето песна, Реалниот живот Музика,?? го дава она што се очекува од најновиот проект ТРИП.

20/20

Дали го види јасно? Назад со вториот диск, Пат Ли е на мисија за да ја видите Бог јасно низ објективот на Светото Писмо, кои ви даваат 20/20 визија. Одликувајќи се неверојатни, различни производство, заедно со некои функции од Lecrae, Tedashii, Shai Linne, и други.

Ако тие само знаеше

Деби патување Ли албум! Овој млад и без трошка срам член на 116 Клика утврдени некои сериозни топлина на “Ако тие само знаеше”. Вие не сакате да пропуштите оваа. Пат Ли допира на еден тон на различни проблеми со кои се соочувате во вашиот прошетка со Христос, од тоа како ние треба да ги испита сопствените животи на некои сериозни настава на 2 лице на Света Троица. Бидете сигурни дека ќе полицаец овој CD и копа во стиховите. Сте слушнале Пат Ли на 116 Клика компилација албум и сега може да се добијат вистински договор на својот прв целосно ослободување должина со производство од страна на Тони Стоун, JR, Lecrae, и повеќе, плус некои големи можности од страна на амбасадорот, Lecrae, Tedashii, Пламен и други!