Po ngarkohet
svg
Hapur

Të gjitha postimet e etiketuara 116

 • tetor 1, 2012Nga Trip Lee

  Në festimin e publikimit të librit tim, Jeta e mire, këtu është video zyrtare për "One Sixteen,” nga albumi im më i ri, gjithashtu i quajtur The Good Life.

 • nëntor 15, 2011Nga Trip Lee

  Tani për tani është e 12:34 jam në Botsvana. Kjo është dita jonë e parë e plotë në Afrikë dhe Zoti është tashmë në punë. tërë ekuipazhit Reach zbarkoi në Johanesburg mbrëmë dhe fluturoi për Botsvana këtë mëngjes. Ne u takuam me mijëra mbështetës këtë pasdite në një nënshkrim që bëmë në një librari lokale të krishterë

 • nëntor 12, 2011Nga Trip Lee

  Kjo shtator kemi lëshuar një film të shkurtër dhe albumin e quajtur “Man Up” për të sfiduar të rinjtë që të jenë burra. Këtu është një video muzikë për “Man Up Anthem.” Ju mund të blini film të shkurtër dhe album këtu

 • tetor 12, 2011Nga Trip Lee

  Nja dy javë më parë u ngritën nga LAX dhe u drejtuan për në anën tjetër të globit me disa nga njerëzit e mi të preferuar. Tedashii, pro, KB, Thi'sl, DJ PDogg, menaxher turne jonë Steadman, dhe unë u drejtuan për në Australi për të shërbyer Jezusit. Çfarë bëmë Ne kaluam dy javë poshtë duke udhëtuar

 • tetor 11, 2011Nga Trip Lee

  Këtu është një video e Lecrae, Eric Mason, dhe me diskutimin e hip hop dhe Ungjillin

svg