116 116 116 116 116 116 116 116 116 116 116 116 116 116

Pitulung Us Out jeung Unashamed Afrika

Ayeuna éta 12:34 Kami di Botswana. Ieu poe full kahiji urang di Afrika jeung Gusti geus di pagawean. Sakabeh ngahontal awak landed di Johannesburg tadi peuting jeung flew ka Botswana isuk ieu. Urang meunang papanggih ton ngarojong soré ieu dina Signing urang teu di toko buku Christian lokal jeung urang tadi sababaraha wawancara gede. Isukan peuting téh konser munggaran tour jeung urang amped.

Urang rék tour ieu jadi fruitful jeung urang tangtu cinta bantuan Anjeun. Kumaha anjeun bisa mantuan?

Anjeun oge kudu mantuan urang ku doa, ku kituna loba bakal méré hatur nuhun atas nama urang keur berkah nu dibérékeun urang ngaliwatan solat loba.

2 Korinta 1:11

Urang pageuh percaya yen Gusti ngagunakeun solat jalma-Na pikeun ngalakonan rencana-Na. Jadi Anjeun tiasa mantuan kami ku solat. Di dieu aya sababaraha cara dasar Anjeun bisa neneda for jeung urang jeung jeung urang:

1. Yen Gusti bakal tetep urang sehat sarta kuat

2. Urang bakal sikep diri urang sorangan salaku pagawé

3. Nu konser bakal balik well

4. Yen Gusti bakal nangtayungan kulawarga urang bari urang jauh

5. Kristus anu bakal diangkat nepi di sagala rupa nu urang ngalakukeun

Thanks in

Man Nepi Video

September ieu urang ngarilis film pondok jeung album disebut “man Nepi” tangtangan lalaki ngora jadi lalaki. Di dieu hiji video musik pikeun “Man Nepi Lagu Kabangsaan.” Anjeun bisa meuli film pondok jeung album Ieuh

Unashamed Australia Recap

A sababaraha minggu ka tukang kuring nyandak off ti LAX jeung dipingpin ka sisi séjén dunya jeung sababaraha jalma paporit mah. Tedashii, pro, KB, Thi'sl, DJ PDogg, Steadman manager tour urang, jeung anu dipingpin ka Australia ngawula ka Yesus.

Keur naon urang teu

Urang spent dua minggu turun dina iinditan ngaliwatan Brisbane, Melbourne, Perth, jeung Sydney. Dina unggal kota urang éta bagian konser badag mimitian ti 5,000-10,000 jalma ngora. Saméméh konser, urang indit ka sababaraha sakola jeung ngondang eta kaluar ka nempokeun. Naon kami diidinan ngomong di loba sakola ieu diwatesan (sabab éta sakola state non-Christian), tapi urang teu pangalusna urang ajak siswa jeung nujul ka Kristus.

Dina konser, lima urang pencét panggung minangka salah rowdy, awak unashamed. Urang rocked hambalan maranéhanana ka best of pangabisa urang bari nyoba jadi jelas mungkin ngeunaan Injil nu ngalir urang ngalakukeun naon we ngalakukeun. Leuwih ti nanaon urang hayang folks nyaho Yesus! Urang sok nyoba pastikeun folks ninggalkeun impressed, teu ku kaahlian urang, tapi ku Gusti urang.

Keur naon urang ngalaman

We got to spend time with believers