убава убава убава убава убава убава убава убава убава убава убава убава убава убава

Кој сум јас? дел 1: Убава, но Скршени

Видеото е од конференцијата Ученик Сега во Batesville, ГОСПОЃИЦА. Те молам прости на видео и аудио квалитет

Овој викенд ние се случува да се зборува за идентитетот. Тоа е она што вашите лидери ме праша да се зборува за, но она што не го знаеме е дека ова е веќе нешто што е во моето срце и дека јас сум бил размислување за. Сум зборувал за тоа со младинската група во црквата ми во D.C. доста.

Па зошто има идентитет е во моето срце? Зошто мислам дека тоа е толку важно да се знае кој си ти? Затоа што ако не знаеш кој си ти, не знам како би требало да се живее.

Размислете за Борнеовиот идентитет. Овој човек се буди на брод и не знаат кој е тој. Тој смета поим и оди во Швајцарија. Тој добива во борба и сфаќа тој е обучен во борба. Зарем тоа не би било лудо ако случајно дознав сте имале тајна нинџа вештини? За останатиот дел од филмот, тој е на пат да се открие кој е тој. Тој е способен да работи дури и не знаат за. Но, ако тој не го знае, тој нема да биде во можност да живеат како…