E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur E bukur

Kush jam unë? pjesë 1: Beautiful Por Broken

Kjo video është nga një konferencë Disciple Now në Batesville, ZNJ. Falja video dhe kualitetit audio

Këtë fundjavë ne do të flasim për identitetin. Kjo është ajo që udhëheqësit tuaj më pyeti për të folur për, por ajo që ata nuk e dinë është se ky ishte tashmë diçka që ka qenë në zemrën time dhe unë kam qenë duke menduar në lidhje me. Unë kam biseduar për këtë me grupin e të rinjve në kishën time në D.C. pak a shumë.

Pra, pse ka qenë identiteti në zemrën time? Pse unë mendoj se është aq e rëndësishme të dish se kush je? Sepse në qoftë se ju nuk e dini se kush jeni, ju nuk e dini se si ju jeni duke menduar për të jetuar.

Mendoni për The Bourne Identity. Ky njeri zgjohet në një anije dhe nuk e di se kush është ai. Ai gjen një çelës dhe shkon në Zvicër. Ai merr në një luftë dhe realizon ai është trajnuar në luftime. Nuk do që të jetë i çmendur në qoftë se keni gjetur rastësisht se keni pasur aftësi të fshehtë ninja? Për pjesën tjetër të filmit ai është në një udhëtim për të zbuluar se kush është ai. Ai është i aftë për gjërat që ai nuk e di edhe për. Por në qoftë se ai nuk e di atë, ai nuk do të jetë në gjendje të jetojnë si…