Po ngarkohet
svg
Hapur

All posts tagged in stol

  • janar 15, 2015Nga Trip Lee

    Kam luajtur Varsity basketboll në shkollë të mesme. Kjo është një deklaratë plotësisht e vërtetë (nëse nuk detyrojë mua për të përcaktuar të luajë fjalën). I ndoqi një shkollë të vogël privat, dhe në qoftë se keni qenë një i lartë ju mori një vend në ekipin e universitetit. I love lojë e basketbollit, but I’m a lot better at watching it

svg