bangku bangku bangku bangku bangku bangku bangku bangku bangku bangku bangku bangku bangku bangku

Book excerpt: Ulah sirik Bangku nu

Maénkeun varsity baskét di SMA. Éta hiji pernyataan lengkep bener (iwal mun maksa kuring ngartikeun muter kecap). I dihadiran sakola swasta leutik, jeung lamun éta senior anjeun meunang titik dina tim varsity. Abdi bogoh kaulinan baskét, tapi simkuring ngaraos pisan hade di ningali eta ti diputer eta. Kuring bisa chastise pamaén jeung ngagorowok "C'mon!"Di wasit sareng sadaya-béntang skill. Tapi éta salaku sajauh mana. sakola mah geus aturan aneh ieu ngeunaan sabenerna diputer olahraga dina raraga lulusan, sanajan, jadi kuring kapaksa nyaluyukeun luhur jeung ngagantung sirah mah éra unggal Jumaah peuting.

Nu nangtung éta sok full keur kaulinan imah. kolot bungah jeung siswa-loba di antarana babaturan mine- némbongkeun nepi ka ngarojong tim. sedih, maranehna meureun dijieun salaku loba bédana di kaulinan salaku mah teu. I ngalakukeunana glance kana bleachers ti jaman ka jaman, wondering naon anu pamikiran sakabeh jalma, utamana dad mah. Jigana manéhna sadar yen boh urang éta saukur aya lalajo, tapi kuring kajadian boga korsi hade.

Hijina waktu kuring…