Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab Alkitab

A workout nu lasts

Sapanjang hirup mah, Kuring geus Isro ngaliwatan musim basa kuring geus bener ngamotivasi pikeun digawe kaluar. Kapan ieu mah di SMA Kuring kakara hayang jadi cukup pikeun ngingetkeun katresna buff (kuring gagal). Dina bulan saméméh pernikahan mah ieu nyoba pikeun berpungsi dina bulan madu basisir awak mah. Sababaraha dinten kapengker, Kaula ngan nyoba pikeun mastikeun mah hirup katukang duapuluhan mah. motivations mah geus robah leuwih taun, tapi naon teu robah kumaha fickle maranéhanana motivations anu.

Meureun anjeun geus ngamotivasi alami pikeun digawe kaluar-ngagorowok kaluar ka babaturan mah anu masangkeun pics sareng video ti regimen latihan maranéhanana unggal poé. Tapi lamun anjeun geus kawas kuring, motivations Anjeun indit luhur jeung ka handap kawas nak dina trampoline a. Kumaha lamun hasil ti pagawean Anjeun kaluar lumangsung salawasna, sanajan? Dupi anjeun leuwih ngamotivasi?

Gawé Hard bayaran Pareum

Salila usum Olimpiade bulan pamungkas ieu mah di angen salaku mah diawaskeun kilat bobsledders gancang jeung highflying snowboarders. Mah impressed ku kaunggulan athletic maranéhanana, tapi kuring ieu komo leuwih impressed basa kuring dipikir latihan disiplin kudu geus dicokot pikeun meunangkeun aya.

Dina ahir unggal kajadian nalika atlit victorious ngadeg dina podiums nu meunangna urang, jeung…

5 kecap vs. 5 Lies

Cara urang ngabales talatah gumantung kana anu éta ti. Hayu atuh mere Anjeun conto. Lamun muhrim a walks nepi ka kuring di jalan jeung nyebutkeun, "Hayu atuh nginjeum kenop ka mobil Anjeun nyata gancang. Kuring hayang meunangkeun sababaraha duit out of the box sarung Anjeun,"Kuring meureun bakal kasampak di manéhna kawas manéhna gila jeung leumpang off. Tapi lamun pamajikan mah éta datang nepi ka kuring jeung nyebutkeun hal anu sarua, Abdi méré nya kenop tanpa pamikiran kadua. Urang ngadangukeun jeung ngabales béda gumantung saha nu keur diomongkeun.

Kumaha ngeunaan hiji skenario leuwih. Lamun salah sahiji babaturan alus mah hanacaraka mah kudu ngalebetkeun ka otoritas-Na sampurna leuwih sakabéh hirup mah, Mah sigana bakal kasampak di manéhna kawas manéhna gila tur muka meunangkeun sababaraha babaturan anyar. Jeung eta bakal rupa keur kuring ngabales cara nu. Tapi kumaha lamun Allah Dirina ceuk hal pisan sarua?

2 Timoteus 3:16 nyebutkeun, "Sadaya Kitab Suci Allah-breathed." Nu urang teu sakabeh ayat, tapi eta lima kecap cukup nyebutkeun ka tapa dina for hirupna hiji. Kanyataan yén kecap Kitab Suci anu kecap Allah Dirina téh signifikan. And I think those five

urang Ngalawan

Urang ngalawan ngabuktikeun kumaha bener urang, forgetting nu bener teu anu Yesus datang pikeun. Matt 9:13