Book Book Book Book Book Book Book Book Book Book Book Book Book Book

Apa Rise Book About?

Wong wis takon Trip apa buku anyar kang kira. Punika kang wis ngomong bab sedhela sing. Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap bab buku ing Risebook.tv

Munggah Book Kutipan: 7:00 A.M. Logic

Aku ana limalas taun lan urip kang nguripake nang metu. Jenengku lan katon wis ora diganti, nanging kabeh liya bab kula wis. Aku wong temen beda saka aku wis taun utawa rong sadurunge. Aku ora ateges kaya nalika wong menyang College lan re-nggawe piyambak karo julukan anyar lan kapribaden; Maksudku soko wujud wis musna nang kang kula. Aku wis dadi Kristen. Aku felt anyar. Aku felt urip.

Aku felt dadi apik aku wis kanggo ngumumke kanggo sapa ngrungokaké, utamané kanca cedhak lan kulawarga. Everyone nanggapi beda kanggo owah-owahan ing kula-sawetara karo bungah, wong karo resistance-nanging siji obrolan wis mesthi ngadeg metu kula.

Aku iki ngomong karo wong tuwa kang aku nemen ajeni, seneng kanggo nerangake rencana game kanggo ngurmati Gusti Allah karo gaya urip sandi, khusus kemurnian seksual. Aku nyoba kanggo dadi kalem babagan, nanging tansah hard kanggo terus kasenengan ing. Minangka tembung leapt saka ibu ing jangkah wajar, Aku tak pangertèn sing panjenengané ora bungah kaya aku iki. He was trying to

New Book Soleh

buku anyar, munggah, metu 27th Januari! Bakal kasedhiya ngendi buku sing didol. You can pre-order it now and visit the book website at Risebook.tv. Aku ndedonga Gusti bakal nggunakake kanggo kasurung generasi kanggo njaluk munggah lan manggon. Watch Trailer ndhuwur lan maca gambaran Brief saka buku ngisor:

Masyarakat ngandika muda wektu kanggo seneng poto-expression, nanging Trip Lee Gusti Allah wis disebut wong kanggo munggah saka slumber, ndhuwur pangarepan kurang, lan urip ing King wungu.

donya nyariosaken dhateng kita bilih kita awal taun sing bakal irresponsibly sante tinimbang pengabdian kanggo deweke migunani. We lagi marang sing tanggung jawab lan prasetya sing momotan kanggo sijine mati anggere bisa. lan, paling kita nglampahi muda ing negara sedih saka slumber-turu ing urip nganti kita lagi dipeksa kanggo njaluk munggah. Masalah iku urip wis dipunwiwiti. Iku jaman sapunika. Lan Gusti Allah wis nimbali kowé manggon iku.

Ing buku iki kuat, Trip Lee udur iku wektu kanggo tangi lan munggah, kanggo manggon cara kita padha digawe kanggo manggon. Enom utawa tuwa, kita wis disebut kanggo urip marang. Right

Apa aku nulis

Buku Rilis ing Oktober 1, nanging sampeyan bisa wis supaya iku saiki kene.

The Good Life Kitab

Minangka akeh sing ngerti, Aku wis digunakake ing buku lunga bebarengan karo album Newest sandi, The Good Life. Inggih buku iki bakal ngeculake karo Moody Publishers ing Oktober 1, 2012. Waca liyane babagan ing press release ngisor. Menyang TheGoodLifeTheBook.com kanggo notifikasi nalika pers.

HIP HOP ARTIST TRIP LEE dipedhot enggal BOOK THE GOOD LIFE ON OCTOBER 1, 2012 Liwat Sumelang Penerbit

project mbesuk di bangun ing release album saiki lan redefines "The Good Life" dening nantang wong maneh urip ing cahya saka kawulo nanging numpak kapal ing lelampahan anyar lan luwih mulya.

LOS ANGELES, Calif. (May 17, 2012) -Billboard Rata-tutup hip hop artist Trip Lee gearing munggah kanggo release buku debut, The Good Life (Sumelang Publishers). A tutugan kanggo album kang paling anyar kang dirilis ing April 10, 2012 liwat Reach Records, The Good Life bakal kenek toko negoro ing Oktober 1, 2012.

"Kanggo taun, Aku wis dilakoni music sing tantangan views kita donya lan nilai kanggo Kristus – nanging ana wis mesthi wis watesan kanggo music, amarga ana mung dadi akeh sing bisa komunikasi ing lagu,"Ngandika Trip. "Ing…