libër libër libër libër libër libër libër libër libër libër libër libër libër libër

Çfarë është Rise Book Rreth?

Njerëzit kanë pyetur Trip çfarë libri i tij i ri ka të bëjë me. Këtu ai është duke folur në lidhje me atë kohë të shkurtër. Ju mund të mësoni më shumë për librin në Risebook.tv

Rise Book fragment: 7:00 JAM. logjikë

I ishte pesëmbëdhjetë vjeç dhe jeta ime ishte duke u kthyer mbrapsht. Emri im dhe pamja nuk ka ndryshuar, por çdo gjë tjetër në lidhje me mua kishte. Unë kam qenë një person krejtësisht të ndryshme se unë kam qenë një vit apo dy më parë. Unë nuk do të thotë si kur njerëzit shkojnë në kolegj dhe ri-krijuar veten me pseudonime të reja dhe personalitete; Unë do të thotë diçka e rëndësishme kishte shkuar në brendësi të mua. I ishte bërë një i krishterë. U ndjeva i ri. U ndjeva i gjallë.

U ndjeva aq i mirë që kam pasur për të njoftuar atë për të gjithë ata që do të dëgjojnë, veçanërisht miqtë e mi më të afërt dhe të familjes. Të gjithë janë përgjigjur në mënyra të ndryshme të ndryshimit në me-disa me gëzim, të tjerët me rezistencën-por një bisedë ka qëndruar gjithmonë për mua.

Unë kam qenë duke folur me një njeri të vjetër që kam respektuar në masë të madhe, i pushtuar për të shpjeguar planin tim lojë për të nderuar Perëndinë me stilin e jetës time, në mënyrë të veçantë pastërtisë im seksual. Unë u përpoq për të qenë i qetë në lidhje me të, por ajo ishte gjithmonë e vështirë për të mbajtur eksitim tim. Si fjalët leapt nga buzët e mia me një ritëm të panatyrshme, I kam ndjenjën se ai nuk ishte aq i ngacmuar si isha. He was trying to

New Book Së shpejti

Libri im i ri, ngrihem, vjen nga 27 janar! Ajo do të jetë në dispozicion kudo libra janë shitur. You can pre-order it now and visit the book website at Risebook.tv. Unë lutem që Zoti do të përdorin atë për të inkurajuar brezin e mia për të marrë deri dhe të jetojnë. Watch rimorkio lart dhe të lexoni një përshkrim të shkurtër të librit poshtë:

Shoqëria thotë se rinia është një kohë për të lumtur vetë-shprehje, por Trip Lee thotë se Perëndia i ka thirrur të gjithë të rritet nga gjumi, mbi pritjet e ulëta, dhe për të jetuar për Mbretin ringjallur.

Bota na tregon se vitet tona të hershme janë të jenë të gëzuar në mënyrë të papërgjegjshme në vend të përkushtuar për ndjekjet e kuptimplote. Ne jemi duke thënë se përgjegjësia dhe përkushtimi janë barrë për të vënë jashtë për aq kohë sa të jetë e mundur. Dhe kështu, shumica prej nesh shpenzojnë rininë tonë në një gjendje të trishtuar të gjumë-fjetur në në jetë deri sa ne jemi të detyruar për të marrë deri. Problemi është se jeta ka filluar tashmë. Ajo që po ndodh tani. Dhe Perëndia e ka thirrur për të jetuar atë.

Në këtë libër të fuqishme, Trip Lee thotë se është koha të zgjoheni dhe RISE, për të jetuar mënyrën se si ne janë krijuar për të jetuar. Rinj apo të vjetër, ne kemi qenë të thirrur të jetojmë për Të. e drejtë…

Jeta Good Libri

Si shumë nga ju e dini, Unë kam qenë duke punuar në një libër për të shkuar së bashku me albumin tim të ri, Jeta e mire. Edhe ky libër do të jetë lëshimi me Moody Botuesve në tetor 1, 2012. Lexoni më shumë për këtë në deklaratën për shtyp poshtë. Dhe të shkojnë në TheGoodLifeTheBook.com që të njoftohet kur ajo lëshon.

HIP HOP ARTIST Trip Lee për lirimin debutimin LIBRI JETA E MIRE Në tetor 1, 2012 PËRMES Moody BOTUESVE

projektit të ardhshëm të bazohet në lirimin e tanishme album dhe ridefinon "jetë të mirë", duke sfiduar njerëzit që të jetojnë më në dritën e gënjeshtra but nisë për një udhëtim të re dhe më të lavdishme.

LOS ANGELES, kalif. (Mund 17, 2012) -Billboard Chart-klasës së parë hip hop artist Trip Lee është duke u përgatitur për lirimin e tij të librit debutues, Jeta e mire (Moody Publishers). Një vazhdim në albumin e tij të fundit e cila lëshuar në prill 10, 2012 me të arritur Records, Jeta e mire do të goditur dyqane në mbarë vendin në tetor 1, 2012.

"Për vite, Unë kam qenë duke bërë muzikë që sfidojnë pikëpamjet tona botërore dhe pika për Krishtin – por nuk kanë qenë gjithmonë kufizime në muzikë, sepse nuk ka vetëm kaq shumë ju mund të komunikojnë në një këngë,"Thotë Trip. "The…