ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung ngegung

Dibangun ndobos Pt. 2

Air Jordans sing apik. Aku ora nyandhang akeh akeh munggah sanadyan, amarga sandi tuwane gelem tuku kula ridiculously larang shoes. Aku ora kaya iku, nanging aku sumurup aku tau njaluk tangan ing pasangan. Aku iki dipeksa kanggo ngrampungake - by gagah padha ora ana. Sampeyan iki saperangan dawa saka taun nyoba kanggo gawe uwong yakin aku sing Reebok salib kathok dowo padha gayane. Nanging aku tak lawas, Aku temen maujud Jordans padha hard kanggo nglirwakake. Kabeh kanca-kanca wis sepasang utawa loro, lan siji kanca-kanca iki downright kepengin banget karo wong-wong mau.

Nalika gaya anyar teka metu, kang ora mung mandheg ing lemari kaki lokal nalika dhèwèké sawetara wektu free; kang dibangun urip kang ngubengi njupuk sing pasangan anyar. Kang digawe manawa kang sumurup kabeh tanggal release Jordan, kang tuku sepatu sing padha ing werna, lan asring nglampahi ana enjing pasang kémah ing ngarep toko sepatu. Nyebul atine. Dadi pungkasanipun aku takon aku, “Apa supaya khusus bab iki shoes?! Cetha aku ilang metu soko.”

obsesi kancaku karo Jordans digawe statement. Apa bener utawa ora, he was saying loud and

Dibangun ndobos Pt. 1

Ora seneng droppers jeneng. Sampeyan ngerti sing aku ngomong bab. Wong-wong sing arep ngerti sing padha ngerti wong sing mbokmenawa sampeyan pengin ngerti. Nalika aku "namedropper,"Ana siji wong sing langsung nerangake atine. Aku wis mung ketemu wong sing sakepel saka kaping, nanging saben-saben kita wis ngedika, setengah saka obrolan kita dijupuk munggah karo irungnya jeneng blatant.

Panjenengané pirsa nomer apik wong "wektu amba", lan kang duwe kemampuan khayal kanggo nyelinep jeneng sing menyang obrolan sembarang. Punika conto. Aku ngomong, "Wong Hey, apa wektu iku?"Reply Kang: "Oh, iku bab noon. Ngelingaken kula wektu aku main putt putt karo Michael Jackson ing noon ing Paris. "Tembung?

Jujur, iku ora mung jeneng droppers sing irk us sanadyan. Iku wong sing gemunggung ing umum. We njaluk kesel pangrungon thukul wong brag babagan days bal-balan sekolah sing dhuwur (iku wektu kanggo nerusake, sir). We bosen saka kanca kang ndarbeni hak istimewa kita sing nemokake sawetara cara kanggo tweet bab saben panggonan endah padha ngunjungi. Lan aku ora kudu sabar akeh wong sing rinci kanggo kita saben item larang padha tuku (kajaba padha lagi rapper, mesthi). Whether it’s covertly bragging about who you