Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem Mburrem

Ndërtuar të mburrem Pt. 2

Air Jordans janë portreti. Unë nuk e veshin ata shumë rriten edhe pse, sepse prindërit e mi refuzuar për të blerë më qesharake këpucë të shtrenjta. Unë nuk e pëlqen atë, por unë e dija se nuk do të marrë në duart e mia mbi një palë. Kështu që unë u detyrua të përballuar - duke pretenduar se ata nuk ekzistojnë. Ajo ishte një çift gjatë viteve të duke u përpjekur për të bindur veten se trajnerët kryq Reebok ishin me stil. Por si kam marrë të vjetër, Kuptova Jordans qenë e vështirë të injorojnë. Të gjithë miqtë e mi kishin një palë ose dy, dhe një nga miqtë e mi ishte i fiksuar çiltër me ta.

Kur një stil të ri doli, ai nuk do të ndalet vetëm nga Locker këmba lokale, kur ai kishte disa kohë të lirë; ai ndërtoi jetën e tij rreth gjetjes se palë të reja. Ai e bëri të sigurt se ai e dinte se të gjitha datat e lirimit Jordan, ai do të të blej të njëjtat këpucë në ngjyra të ndryshme, dhe ai shpesh do të shpenzojë Saturday mëngjeset camped në frontin e dyqane këpucësh. Ajo shpërtheu mendjen time. Kështu që në fund unë kam për të pyes veten, “Çfarë është aq e veçantë në lidhje me këto këpucë?! Është e qartë se unë jam i humbur diçka.”

Obsesioni mikut tim me Jordans bëri një deklaratë. Nëse e vërtetë apo jo, he was saying loud and

Ndërtuar të mburrem Pt. 1

Askush nuk i pëlqen droppers name. Ti e di që unë jam duke folur për. Ata njerëz që duan që ju të dini se ata e dinë njerëzit se ju ndoshta dëshironi të dini. Kur unë mendoj "namedropper,"Ka një djalë që menjëherë të vjen në mendje. Unë e kam takuar atë vetëm një pjesë të vogël të kohës, por çdo herë ne kemi biseduar, gjysma e bisedës sonë është marrë me pika të zhurmshme emrin.

Ai e di një numër të mirë të njerëzve "kohë e madhe", dhe ai ka një aftësi absurde për të vjedhës ato emra në çdo bisedë. Ja një shembull. unë them, "Njeriu Hey, sa eshte ora?"Përgjigjja e tij: "Oh, kjo është rreth mesditës. Më kujton atë kohë unë ka luajtur gjuajtje e lehtë gjuajtje e lehtë me Michael Jackson në mesditë në Paris. "Word?

me ndershmëri, kjo nuk është vetëm emrin droppers që na lodh edhe pse. Është njerëz që mburren në përgjithësi. Ne kemi marrë të lodhur nga dëgjimi rritur njerëzit mburrem për ditët e tyre të futbollit të shkollës së mesme (është koha për të lëvizur në, zotëri). Ne të rritet lodhur nga miqtë tanë të privilegjuara që të gjejnë një mënyrë për të cicëroj në lidhje me çdo vend ekzotik që vizitojnë. Dhe ne nuk kemi shumë durim për njerëzit që më shumë detaje për ne çdo artikull të shtrenjtë që ata blejnë (nëse ata janë të Rappers, sigurisht). Whether it’s covertly bragging about who you