Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti Krishti

Mund Xians Have Fun?

A u bërë një i krishterë do të thotë fundin e fun tim? Kjo është një pyetje interesante dhe unë mendoj se një të drejtë për të kërkuar. Ka një pamje të caktuar të krishterimit që është pikturuar shpesh. Kur njerëzit të mendojnë për krishterimit ata mendojnë për gjëra të ndryshme. Disa mendojnë ulëritës TV predikues, të tjerët mendojnë djalë të bardhë në një kostum apo gjyshja e vjetër të zezë në një kapelë të madhe të kishës. Disa mendojnë se konservatorët politike apo ata njerëz që nuk e pëlqejnë shkencën. Por shumë pak njerëz mendojnë krishterimin dhe të mendojnë: hej, që do të jetë një gjë e bukur për të bërë! Duke u bërë një i krishterë nuk duket argëtim për njerëzit.

Krishterimi ka marrë një reputacion si një Killjoy. Është diçka për njerëz të mërzitshëm dhe të moshuar. Një rapper në një këngë të thotë, "Nëse ju frikësuar, pastaj shkojnë në kishë. "Kishat duket krishterë janë të turpshëm, punks frikësuar. Njerëzit mendojnë se duke u bërë një i krishterë do të thotë që ju duhet të veshin kostume dhe veshje të gjata, dhe të dëgjoni muzikë të keqe të krishterë, dhe të ndaluar duke qenë të ftohtë. Së pari, disa nga y'all nuk janë të ftohtë në vendin e parë, por kjo është një tjetër histori.

Unë vetëm shikuar këtë intervistë Ja Rule dje. Ai ishte duke folur për përvojat e tij me kishat. Në kishat e tij përvojë gjithmonë tha vijë si ti…

Ju nuk jeni i drejtë Enough

Çdo tani dhe pastaj unë do të flas me dikë që thotë se ata duan të bëhet një i krishterë, por ata duket se mendojnë se koha nuk është mjaft e drejtë. Kur i pyet ata pse, ata më thoni për të gjitha mëkatet e tyre, të gjitha të metat e tyre, dhe të gjitha messed up gjërat e ata kanë bërë në të kaluarën. Unë kurrë nuk e argumentojnë me ta në lidhje me mëkatet e tyre, por unë të shtyjë përsëri në supozimet e tyre.

Ata janë duke supozuar se mëkati disi ju skualifikon nga vijnë te Krishti, kur e kundërta e saktë është e vërtetë. Duke qenë një mëkatar nuk do të na ruajë nga Krishti; kjo është arsyeja që ne kemi nevojë për Atë. Nëse ne presim derisa të duken të përsosur për të përqafuar atë që ne do të jetë duke pritur përgjithmonë.

Në një nga kuotat e mi të preferuar, Charles Spurgeon na nxit për të ndaluar në kërkim për veten, dhe të fillojmë të shikojmë për Jezusin. Ai thote:

"! Ti thua, "Unë nuk pendohem mjaftueshme." Kjo është në kërkim për veten. "Unë nuk besoj se e mjaftueshme." Kjo është në kërkim për veten. "Unë jam shumë i padenjë." Kjo është në kërkim për veten. "Unë nuk mund të gjeni,"Thotë një tjetër, "Se unë kam ndonjë drejtësinë." Është shumë e drejtë të thotë se ju nuk keni ndonjë drejtësinë; por kjo është mjaft e gabuar për të kërkuar ndonjë. It

e predikojnë Krishtin, Trego Them Glory

Kjo video dhe dorëshkrim është nga mledhja Përgjithshme Trip-së në nivel Konferenca Legacy 2013.

Prezantimi

Tema e kësaj konference është Soli Deo Gloria, ose lavdi të Perëndisë vetëm. Kjo është një temë e madhe. Dhe ne duam se perspektivë - që të gjithë lavdinë në Univers i përket vetëm Zotit, për të informuar çdo gjë të vetme që ne bëjmë. Gjatë kohës sime sonte, Unë dua të mendoj se si që informon ungjillizimin tonë.

Duke u thënë njerëzve për Jezusin duket të jetë një nga ato gjëra që të gjithë ne e dimë që duhet të bëjmë, por të gjithë ne të ndjehen fajtor për të mos bërë mjaft. A kam te drejte? A jam unë vetëm në atë? Edhe vetëm këtë javë të fundit, Unë u ndjenjë dënuar, sepse një marrëdhënie fillova të ndërtuar me një nga fqinjët e mi lloj ka filluar të bie. Unë nuk kam qenë aq i qëllimshëm siç duhet në lidhje me ndërtimin në këtë marrëdhënie, dhe vazhdojnë të përpiqen për të të treguar atë për Jezusin. Dhe kjo duket si unë ndihen në këtë mënyrë shpesh. Pyetja që unë dua të pyes është arsyeja pse? Ajo që perspektiva e zemrës duhet të jetë fikse? Unë kam nevojë për mendjen time për të rinovohet. Unë duhet të mbani mend se pse unë jam i…