Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа Поминаа

песна 13: Јас си заминувам

стих 1:
Тоа е нешто на мојот ум Дали ќе морате еден момент?
импровизирана трибуна рушвет, Јас само што влегов на него
Сум бил во овие синџири и јас сум уморен од тоа
(бучава автомобил) Знам дека ќе го слушнете овие гуми триење
Чкрипи по патот, Мора да се извлечеш
Јас заговор моето бегство, Мислам дека ова на денот
Оти ​​сум бил во ропство се нечесни неговите лаги
Обидував да се ослободи, но не бил квалификуван
Земете em висок, се em висок, се em висок
Novacane во моето тело, не јас не се чувствува лаги
Тие велат дека сум солено и тие можат да ја критикуваат
Но, јас сум се моли за убиството, не можат да чекаат за неговата смрт
Пред да стон, и кажувам на луѓето јас си заминувам
Зборувам рунда губитник Луцифер, знаеш дека во ред
Знам дека не се поставени за да се растури на телефон
Дали е погрешно ако се скрши во песна?

кука:
Го слушам она што сакаш да кажеш, но јас не ти верувам
Оти ​​само да се лаже, и јас не ви треба
Добив нов Господ, Знам дека не те гледам
Но, јас ќе се види преку правото, па морам да ја напушти
(Повторете 2X)

стих 2:
Колку пати Морам
Кажете сите вие ​​што одбиваат да го следат
Тоа лош договор, причина што стариот мајстор убива
Јави ми Хариет јас се обидувам да се добие…