i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar i harxhuar

udhë 13: Unë jam Gone

varg 1:
Kjo është diçka në mendjen time nuk ju mori një moment?
Soapbox ryshfet, Unë kam vetëm mbi të
Kam qenë në këto pranga dhe unë jam lodhur nga ajo
(zhurma Car) Unë e di se ju dëgjoni këto goma fërkim
Screeching poshtë rrugës, Gotta merrni larg
I komplot strehë, Unë mendoj se kjo ditë
'Cause I qenë në skllavëri bëjnë gënjeshtrat e tij të pandershme
Provoi për të liruar veten, por nuk u kualifikuar
Get em lartë, merrni em lartë, merrni em lartë
Novacane në trupin tim, jo unë nuk është ndjenjë gënjeshtra
Ata thonë se unë jam i kripur dhe ata mund të kritikojnë
Por unë jam lutur për vrasjen, nuk mund të presim për vdekjen e tij
Para se ofshamë, dhe tregoni njerëzve unë jam shkuar
Unë jam duke folur bout humbës Afërditë, ju e dini se ai e gabuar
E di që nuk është paraqitur për të thyer deri në telefon
A është e gabuar në qoftë se unë të prishur në një këngë?

fiksohem:
Kam dëgjuar atë që thua, por unë nuk besoj
"Shkak ju vetëm të shtrirë, dhe unë nuk kam nevojë për ju
Unë kam një Zot të re, Unë e di unë nuk e shoh ty
Por unë shoh të drejtë nëpërmjet jush, kështu që unë Gotta të largohet nga ju
(Përsëriteni 2X)

varg 2:
Sa herë kam Gotta
Tregoj y'all që unë refuzoj për të ndjekur
Kjo marrëveshje e keqe, të shkaktojë që vret të vjetra mjeshtër
Call me Harriet unë jam duke u përpjekur për të marrë…