Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good

Paduka manggen ing Good Life?

Sadurungé taun iki aku lunga ing demo karo buku anyar, The Good Life. Each night, Aku marang Dhiskusi nyoba kanggo njawab pitakonan, "Apa iku ateges kanggo manggon urip apik?” ing Chattanooga, TN, kita direkam pesen lan aku wis dikirim ndhuwur. Buku dirilis ing Oktober 1, 2012 and you can purchase it kene. To learn more about the book you can click kene. Sampeyan bisa tuku album Life Good kene. Sing manggen ing urip apik?

Apa Good Life?

Yen ana apa genre musik sing tansah ngomong babagan lan ngoyak-oyak wong urip apik, iku hip-hop. Aku hip-hop. Aku tresna marang hip-hop kanggo kabeh gesang. Wonten ingkang namung bab nyoraki, lan puisi, lan energi sing tansah digambar kula ing. Nalika aku ana bocah enom, nalika Aku ora ing kelas utawa turu - utawa turu ing kelas - aku iki dirungokake rapper favorit. Aku digunakake kanggo nyumerepi ing saben tembung sing, sarta akèh ngomong. Aku ngerti paling rapper ora nyoba dadi guru, nanging sing ora ateges aku iki ora learning. Aku mirengke rapet menyang gagasan bab urip apik - lan aku disenengi aku krungu.

Aku songs favorit kaya "Money Apa ora bab sing,"Lan aku iki dirungokake album karo judhul kaya" sugih utawa Die Nyoba. "Dadi tenan ora ngageti sing uga wartawan ing urip apik iki gadhah dompet supaya diiseni sing ora malah cedhak. Iku ora kabeh babagan dhuwit, sanadyan. Aku sinau bab hedonism, jinis sembrono, materialisme, irresponsibility, kesed, obatan, and getting respect – all as pieces to the puzzle that is the

The Good Life Mini Documentary

Gatekna konco sing pemandangan karo Trip Lee minangka wong rembagan dhuwur lan ngisor ing proses nggawe album kang paling anyar “The Good Life.”

Apa aku nulis

Buku Rilis ing Oktober 1, nanging sampeyan bisa wis supaya iku saiki kene.

Gusti saka Dhemit

Aku pengin miwiti mikir bab crita. Wiwit awal wektu wis ana tema umum tartamtu sing mbukak liwat crita kita. We kudu crita katresnan, komedi, lan tragedi - utawa dicampur saka kabeh sing ing siji dikenal minangka komedi romantis. Nanging tengen kabeh sing jinis film, ana rong tema sing meh tansah nuduhake munggah: apik lan ala.

Mikir bab film favorit. ing Braveheart, Skotlandia lan William Wallace apik, nalika Inggris lan King Edward ala. Ing Chronicles of Narnia dicekel bocah lan Aslan apik, lan Penyihir apik. Malah ing film Disney, iki bener. ing Aladdin, Aladdin lan genie sing apik, nanging Jafar apik. Aja tumindak kaya sampeyan ora ngerti bab Aladdin.

Sampeyan bisa tansah pengin sisih apik kanggo menang lan paling wektu padha ngatur.

Dadi nalika kita miwiti kanggo pirembagan bab Gusti Yesus lan nalika kita miwiti kanggo pirembagan bab Gusti Allah kadang mikir ing kategori padha. Padha mikir jagad minangka perang kosmik antarane Gusti Allah lan Iblis. Lan kaya kabeh crita-crita favorit kita, kita lagi mengantisipasi mburi kanggo ndeleng sing menang. Is Jesus just an

The Good Life Kitab

Minangka akeh sing ngerti, Aku wis digunakake ing buku lunga bebarengan karo album Newest sandi, The Good Life. Inggih buku iki bakal ngeculake karo Moody Publishers ing Oktober 1, 2012. Waca liyane babagan ing press release ngisor. Menyang TheGoodLifeTheBook.com to be notified when it releases.

HIP HOP ARTIST TRIP LEE TO RELEASE DEBUT BOOK THE GOOD LIFE ON OCTOBER 1, 2012 Liwat Sumelang Penerbit

project mbesuk di bangun ing release album saiki lan redefines "The Good Life" dening nantang wong maneh urip ing cahya saka kawulo nanging numpak kapal ing lelampahan anyar lan luwih mulya.

LOS ANGELES, Calif. (May 17, 2012) -Billboard Rata-tutup hip hop artist Trip Lee gearing munggah kanggo release buku debut, The Good Life (Sumelang Publishers). A continuation to his latest album which released on April 10, 2012 liwat Reach Records, The Good Life will hit stores nationwide on October 1, 2012.

"Kanggo taun, Aku wis dilakoni music sing tantangan views kita donya lan nilai kanggo Kristus – nanging ana wis mesthi wis watesan kanggo music, amarga ana mung dadi akeh sing bisa komunikasi ing lagu,"Ngandika Trip. “The

The Good Life punika!

album solo kaping papat Kula, "The Good Life” wis resmi dirilis! Tuku album saka iTunes kene. Sampeyan uga bisa Pick album ing toko ing Lifeway, kulawarga Kristen, Mardel, lan Target & Wal-Mart (pilih toko).

uga, sampeyan bisa nonton video anyar kanggo "Aku Good” nampilaken Lecrae kene. We partnered karo Voice saka Sahid sing Dibangkitake siji iki kanggo mundhakaken kesadaran bab buron lan ngagengaken pracaya ngadeg tenan.

Join kula ing ndedonga yen Gusti bakal nggunakake project iki kanggo tantangan lan ngagengaken akeh!

Apa Wong About Good Friday?

Iku normal kanggo elinga ing dina pati piyantun kang. Sapa sing ilang siji tresna mangerténi sing tau lali dina padha liwati ing. Iku mburi urip, lan iku heartbreaking.

mesthi, minangka lomba manungsa, aku ora mung ngelingi gedhe-gedhe tresna. Nalika tokoh umum penting mati prematurely, kita elinga lan nangisi dina padha dijupuk saka kita uga. bangsa kita eling dina Martin Luther King Jr. iki dijupuk, lan dina John F Kennedy séda. Nanging iku tartamtu sing tau diarani minangka apik. Iku padha days nggegirisi, ngendi wong kinasih padha dipatèni dening paraprakanggene angkoro.

Nanging, rong ewu taun kepungkur Yésus saka Nasarèt dipatèni dening paraprakanggene angkoro dhewe, lan kita elinga dina sing minangka "Good” Friday. Apa supaya apik bab dina nalika sing paling ngedika bab wong ing sajarah manungsa iki kejem diantemi lan matèni dening mungsuh?

Kasunyatan sing wong duraka bakal plot kanggo Rajapati Putraning Allah tragis lan iku temtu dosa paling tau setya. Nanging marang pati iku kados sembarang pati sadurunge utawa sawise . Kita bisa nelpon dina sing "Good" ana akeh alasan. Panjenenganipun rong.

1….

Aku Good Explained

"Aku Good” iki salah sawijining lagu kang pungkasan, kang kacathet kanggo album anyar, The Good Life. Lecrae lan aku bener wrote lan rékor song tanggung beda, lan kita disenengi ing kawitan. Nanging pungkasanipun kita mutusaké iku mung apik; lan kita wanted kanggo sijine metu soko gedhe. Aku diputer sawetara ngalahaken kanggo wong sing aku wis ora ditulis lyrics for durung, lan kita padha loro ing katresnan karo siji iki. Iku epik, agresif, lan catchy.

Aku marang wong aku wanted kanggo nulis anthem sing disampekno keamanan kita ing Sang Kristus. Aku wanted kanggo kasurung Kristen kanggo mungkasi urip ing wedi lan miwiti urip ing Rum 8. Kita mutusaké ing "Aku Good” tema, kita takon Gusti kanggo bantuan, lan kita miwiti nulis ing ngelawan sudhut saka studio Atlanta Reach kang. We direkam paling vokal kita sing wengi, lan nalika kabeh rampung kita tresna iku.

Mugia panjelasan iki saka lyrics bakal bantuan kita Digest isi ...

ayat 1:
Aku krungu alangan teka kanggo kula, pati ing cara lawang /
Wedi ngandika I'ma sirna bro, nanging sing ora ngomong Gustiku /
ngandika…

The Good Life

Kanggo setengah pisanan 2011, Aku ora songs, ora fitur, ora nuduhake, ora apa-apa. Aku pindhah menyang Washington DC lan njupuk bab 5 sasi mati kanggo internship pastoral. Malah sanadyan aku iki ora lelungan donya lan ngadeg ing ngarep saka segara wong saben wengi, iku salah siji saka mangsa paling subur gesang kawula. Nalika internship rampung aku miwiti lelungan maneh lan alon miwiti nggarap music anyar. Around tiba aku kicked menyang pindah lengkap nggarap album solo kaping papat sandi. Lan sawise sasi karya hard, album cantik akeh rampung.

Aku malah ora bisa nyebut carane bungah aku ngeculake. Aku tansah looking kanggo menehi wong soko aku wis ora diwenehi mau sadurunge. Aku ora pengin Remake album Aku wis wis digawe. Aku arep menehi kowe album anyar, karo music anyar, lan cara anyar ngerayakno lawas bebener padha.

ing 2006 ing album pisanan, Yen Padha Mung Sumurup, Aku wanted kanggo pitutur marang wong-wong bab Gusti Allah kamulyane sing aku wanted kanggo ngerti. ing 2008, "20/20″ medal lan aku wanted kanggo kasurung Folks kanggo ndeleng Gusti karo sesanti nyata. 2 taun mengko, “Between Two