ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill ungjill

Millennials dhe Pajtimi Racial

Kjo është të flasim udhëtim nga e Samitit ERLC mbi Ungjillin dhe Pajtimin Racor. Më poshtë është dorëshkrimi nga ai mesazh.

Këtë mbrëmje, Unë kam qenë i pyetur për të folur për millennials dhe pajtimit racor. Dhe ndihem i privilegjuar që të qëndrojë këtu dhe të shërbejnë si pjesë e kësaj përpjekjeje të mahnitshme në drejtim të unitetit në kishën e Perëndisë.

Si një rapper, Unë kam qenë pjesë e shumë koncerte gjatë viteve me shumë millennials dhe njerëz të të gjitha grupmoshave. Dhe unë kam parë se muzika me të vërtetë ka një mënyrë për njerëzit unifikuese. Ka disa koncerte ku ka vetëm një demografike të njerëzve: ndoshta kjo është e gjitha moms futbollit dhe adoleshentët bardhë periferike, ose të gjithë studentët kolegj urbane, ose të gjitha pastorë Baptist Jugor veshur khakis (mirë, ndoshta jo se i fundit). Por ka edhe shumë ku ka të gjitha llojet e njerëz- rinj dhe të vjetër, e zeze dhe e bardhe, dhe shumë grupe të tjera. Dhe njerëzit që ndjekin shpesh mrekulli në diversitetin, dhe unë mendoj se është një gjë me të vërtetë e mirë, si dhe.

Ndërsa unë mendoj se kjo është e ftohtë dhe e mrekullueshme, Unë nuk mendoj se është aq mbresëlënëse sa disa e bëjnë atë të jetë. Çdo ditë ka…

Ju nuk jeni i drejtë Enough

Çdo tani dhe pastaj unë do të flas me dikë që thotë se ata duan të bëhet një i krishterë, por ata duket se mendojnë se koha nuk është mjaft e drejtë. Kur i pyet ata pse, ata më thoni për të gjitha mëkatet e tyre, të gjitha të metat e tyre, dhe të gjitha messed up gjërat e ata kanë bërë në të kaluarën. Unë kurrë nuk e argumentojnë me ta në lidhje me mëkatet e tyre, por unë të shtyjë përsëri në supozimet e tyre.

Ata janë duke supozuar se mëkati disi ju skualifikon nga vijnë te Krishti, kur e kundërta e saktë është e vërtetë. Duke qenë një mëkatar nuk do të na ruajë nga Krishti; kjo është arsyeja që ne kemi nevojë për Atë. Nëse ne presim derisa të duken të përsosur për të përqafuar atë që ne do të jetë duke pritur përgjithmonë.

Në një nga kuotat e mi të preferuar, Charles Spurgeon na nxit për të ndaluar në kërkim për veten, dhe të fillojmë të shikojmë për Jezusin. Ai thote:

"! Ti thua, "Unë nuk pendohem mjaftueshme." Kjo është në kërkim për veten. "Unë nuk besoj se e mjaftueshme." Kjo është në kërkim për veten. "Unë jam shumë i padenjë." Kjo është në kërkim për veten. "Unë nuk mund të gjeni,"Thotë një tjetër, "Se unë kam ndonjë drejtësinë." Është shumë e drejtë të thotë se ju nuk keni ndonjë drejtësinë; por kjo është mjaft e gabuar për të kërkuar ndonjë. It

e predikojnë Krishtin, Trego Them Glory

Kjo video dhe dorëshkrim është nga mledhja Përgjithshme Trip-së në nivel Konferenca Legacy 2013.

Prezantimi

Tema e kësaj konference është Soli Deo Gloria, ose lavdi të Perëndisë vetëm. Kjo është një temë e madhe. Dhe ne duam se perspektivë - që të gjithë lavdinë në Univers i përket vetëm Zotit, për të informuar çdo gjë të vetme që ne bëjmë. Gjatë kohës sime sonte, Unë dua të mendoj se si që informon ungjillizimin tonë.

Duke u thënë njerëzve për Jezusin duket të jetë një nga ato gjëra që të gjithë ne e dimë që duhet të bëjmë, por të gjithë ne të ndjehen fajtor për të mos bërë mjaft. A kam te drejte? A jam unë vetëm në atë? Edhe vetëm këtë javë të fundit, Unë u ndjenjë dënuar, sepse një marrëdhënie fillova të ndërtuar me një nga fqinjët e mi lloj ka filluar të bie. Unë nuk kam qenë aq i qëllimshëm siç duhet në lidhje me ndërtimin në këtë marrëdhënie, dhe vazhdojnë të përpiqen për të të treguar atë për Jezusin. Dhe kjo duket si unë ndihen në këtë mënyrë shpesh. Pyetja që unë dua të pyes është arsyeja pse? Ajo që perspektiva e zemrës duhet të jetë fikse? Unë kam nevojë për mendjen time për të rinovohet. Unë duhet të mbani mend se pse unë jam i…

Çfarë është Good Life?

Nëse ka ndonjë zhanër të muzikës që është gjithmonë duke folur rreth dhe përpjekje për të kapur pas jetë të mirë, kjo është hip-hop. Unë e dua hip-hop. I kam dashur hip-hop për të gjithë jetën time. Nuk është vetëm diçka në lidhje me bateri, dhe Rhymes, dhe energjia që ka tërhequr gjithmonë mua në. Kur isha adoleshent, kur unë nuk ishte në klasë apo në gjumë - apo në gjumë në klasë - Unë kam qenë duke dëgjuar Rappers mia të preferuara. I përdorur për të ul receptorin e telefonit në fjalën e tyre çdo, dhe ata kishin shumë për të thënë. Unë e di se shumica e Rappers nuk janë duke u përpjekur të jenë mësues, por kjo nuk do të thotë unë nuk isha mësuar. I dëgjonin me vëmendje idetë e tyre për jetë të mirë - dhe unë i pëlqente ajo që kam dëgjuar.

Unë kisha këngë të preferuara si "Paraja nuk është një gjë e,"Dhe unë isha duke dëgjuar albumet me tituj si" Get Rich or Die Trying. "Pra, me të vërtetë nuk është për t'u habitur që ideja ime e jetës së mirë është të paturit e një portofol në mënyrë mbushur që ajo nuk do të edhe më afër. Ajo nuk ishte e gjitha në lidhje me paratë, megjithëse. Kam mësuar në lidhje hedonizmit, seksi i rastësishëm, materializëm, papërgjegjshmëri, përtesë, droga, dhe marrjen e respekt - të gjitha si pjesë të enigmës që është…

Gospel Koalicioni Video

I fundit Video Gospel Koalicioni i Eric Mason, Lecrae, dhe me diskutimin e folks të zeza dhe “i reformuar” teologji