ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran ajaran

Millennials jeung rekonsiliasi ras

Ieu Trip urang ngobrol ti Summit ERLC dina Injil jeung rekonsiliasi ras. Di handap ieu naskah ti talatah nu.

Peuting ieu, Kuring geus dipenta pikeun nyarita ngeunaan millennials jeung rekonsiliasi ras. Jeung kuring ngarasa bencong nangtung di dieu sarta ngalayanan salaku bagian tina usaha endah pisan ieu nuju persatuan di gereja Allah.

Salaku rapper a, Kuring geus bagian ti loba konser leuwih taun jeung kavling millennials jeung urang sakabeh Bulan umur. Jeung kuring geus katempo yen musik bener ngabogaan jalan jalma nyampur. Aya sababaraha konser mana aya ngan hiji demografi jalma: meureun éta sadaya moms soccer jeung teens suburban bodas, atawa sakabéh mahasiswa urban, atawa sadaya pastor Baptis kidul maké khakis (Alright, meureun teu salah pamungkas). Tapi aya ogé loba di mana aya sagala rupa people- ngora jeung kolot, hideung jeung bodas, jeung rupa golongan séjén. Jeung jelema anu nitenan eta mindeng Marvel di diversity nu, jeung Jigana éta hiji hal bener alus ogé.

Sedengkeun atuh mikir nu tiis jeung éndah, Ku teu sangka éta salaku impressive salaku sababaraha make kaluar jadi. Saban poé aya…

Anjeun Teu bener Cukup

Unggal ayeuna terus Abdi gé ngobrol ka batur anu nyebutkeun maranéhanana hayang jadi Christian, tapi sigana mikir waktu teu cukup katuhu. Lamun kuring nanya eta naha, maranehna ngabejaan ka kuring ngeunaan sagala dosa maranéhanana, sakabéh shortcomings maranéhanana, jeung sagala hal nu messed nepi maranehna geus dipigawé dina jaman baheula. Kuring teu kungsi ngajawab eta ngeunaan dosa maranéhanana, tapi atuh nyorong deui dina asumsi maranéhanana.

Maranéhanana geus asumsina nu dosa kumaha bae disqualifies anjeun ti datang ka Kristus, lamun sabalikna pasti bener. Keur jelema nu ngalakukeun dosa a teu tetep urang ti Kristus; éta alesan urang kudu Anjeunna. Lamun urang nungguan nepi ka urang kasampak sampurna ka nangkeup Anjeunna urang bakal jadi nungguan salawasna.

Dina salah sahiji tanda petik paporit mah, Charles Spurgeon nyorong urang eureun néangan ka diri urang sorangan, jeung mimitian nempo ka Yesus. manéhna nyebutkeun:

"The! anjeun ngomong, 'Kuring henteu tobat cukup.' Nu keur néangan ka diri. 'Kuring teu percaya cukup.' Nu keur néangan ka diri. 'Kami teuing unworthy.' Nu keur néangan ka diri. 'Kuring teu bisa manggihan,'Nyebutkeun sejen, 'Mah geus bener wae.' Ieu téh cukup katuhu pikeun nyebutkeun yén anjeun teu boga amal saleh nu mana wae; tapi cukup salah néangan nu mana wae. It

ngahutbah Kristus, Tembongkeun eta Maha Suci

video jeung ieu naskah ti Sidang Umum Trip urang di warisan Konférénsi 2013.

perkenalan

Téma konferensi ieu Soli Deo Gloria, atawa kamulyaan ka Allah sorangan. Éta tema gede. Sarta urang hayang sudut pandang kitu - kitu sagala kamulyaan di Alam Semesta milik Allah sorangan, pikeun nginpokeun unggal hal single urang ngalakukeun. Salila mah peuting, Kuring hayang mikir ngeunaan kumaha nu informs evangelism urang.

Nétélakeun urang ngeunaan Yesus jigana jadi salah sahiji jalma hal anu sakabéh urang nyaho kudu urang pigawé, can sakabéh urang ngarasa kaliru ngeunaan teu ngalakonan cukup. Kami mah katuhu? Kami mah sorangan di nu? Komo ngan ieu minggu katukang, Mah rarasaan disabit sabab hubungan kuring mimiti ngawangun jeung salah sahiji tatanggana mah geus jenis mimiti layu atawa gugur. Kuring geus teu acan salaku ngahaja salaku mah kudu ngeunaan ngawangun dina hubungan anu, jeung neraskeun nyoba nyaritakeun manéhna ngeunaan Yesus. Jeung jigana kawas kuring ngarasa cara ieu mindeng. Patarosan kuring hayang nanya naha? Naon sudut pandang jantung perlu dibenerkeun? Mah kudu pikiran mah bisa renewed. Kuring kudu apal naha Abdi…

What is the Good Kahirupan?

Lamun aya nu mana wae genre musik nu bakal sok ngawangkong ngeunaan jeung chasing sanggeus kahirupan alus, éta hip-hop. Abdi bogoh hip-hop. Kuring geus dipikacinta hip-hop pikeun sakabéh kahirupan mah. Aya ngan hiji hal ngeunaan drum, jeung rhymes, jeung énergi nu bakal sok dicokot kuring di. Kapan ieu mah rumaja, lamun ieu mah teu di kelas atawa sare - atawa sare di kelas - ieu mah dengekeun rappers paporit mah. I dipaké pikeun ngagantung dina unggal kecap maranéhanana, jeung maranehna geus loba ngomong. Kuring teu apal paling rappers teu nyoba jadi guru, tapi nu teu mean mah teu diajar. I listened raket ka gagasan maranéhanana ngeunaan kahirupan alus - na mah liked naon atuh ngadéngé.

Kuring kungsi lagu paporit kawas "Money Teu Thing a,"Jeung kuring ngadengekeun albeum jeung judul kawas" Meunangkeun Beunghar atawa maot Nyobaan. "Jadi bener teu heran pamanggih mah kahirupan alus ieu ngabogaan dompét jadi boneka nu teu ngalakukeunana komo deukeut. Ieu teu sadaya ngeunaan duit, sanajan. Alim ngeunaan hedonism, sex sederhana, materialism, irresponsibility, hoream, ubar, jeung lalaki hormat - kabeh sakumaha potongan ka teka yén teh…

Injil Koalisi Video

Anyar Injil Koalisi video tina Eric Mason, Lecrae, jeung kuring nyawalakeun folks hideung “ngarombak” teologi