identitet identitet identitet identitet identitet identitet identitet identitet identitet identitet identitet identitet identitet identitet

Kush jam unë? pt. 2: i adoptuar

Kjo video është nga një konferencë Disciple Now në Batesville, ZNJ. Falja video dhe kualitetit audio

Intro

Herën e fundit kemi hedhur disa baza në diskutimin tonë në lidhje me identitetin. Ne biseduam në lidhje me atë që bën identitetin e rëndësishme; kryesisht se në qoftë se ne nuk e dimë kush jemi, ne nuk do të dinë se si ne jemi duke menduar për të jetuar. Dhe pastaj kemi biseduar për mënyrën se si ne jemi duke bërë të bukur, por thyer. Dhe për shkak të hallet tona ne jemi të ndarë nga Perëndia dhe ka nevojë për një Shpëtimtar.

Këtë mëngjes ne jemi duke shkuar për të diskutuar një nga të vërtetat e bukur në lidhje me duke u ruajtur nga Perëndia, e cila është miratimi. Në këtë pikë edhe pse, diskutimi i identitetit të zhvendoset pak. Të gjitha gjërat që ne folëm night- fundit që ne jemi duke bërë nga Perëndia, njohur nga Perëndia, i thyer, dhe nevojtarin, janë të vërteta të gjithë në Tokë. Gjërat që ne jemi duke shkuar për të folur për tani janë gjërat që janë të vërteta prej atyre që janë në Krishtin. Ne jemi tani duke folur për mënyrën se si ndryshon identitetin tonë, kur ne bëhemi të krishterë

Kohët e fundit kam lexuar një biografi të Steve Jobs, themelues dhe vizionar prapa Apple, kompania më e madhe në botë. Ajo ishte me të vërtetë interesante për të lexuar, sepse ai ishte një gjeni…

Kush jam unë? pjesë 1: Beautiful Por Broken

Kjo video është nga një konferencë Disciple Now në Batesville, ZNJ. Falja video dhe kualitetit audio

Këtë fundjavë ne do të flasim për identitetin. Kjo është ajo që udhëheqësit tuaj më pyeti për të folur për, por ajo që ata nuk e dinë është se ky ishte tashmë diçka që ka qenë në zemrën time dhe unë kam qenë duke menduar në lidhje me. Unë kam biseduar për këtë me grupin e të rinjve në kishën time në D.C. pak a shumë.

Pra, pse ka qenë identiteti në zemrën time? Pse unë mendoj se është aq e rëndësishme të dish se kush je? Sepse në qoftë se ju nuk e dini se kush jeni, ju nuk e dini se si ju jeni duke menduar për të jetuar.

Mendoni për The Bourne Identity. Ky njeri zgjohet në një anije dhe nuk e di se kush është ai. Ai gjen një çelës dhe shkon në Zvicër. Ai merr në një luftë dhe realizon ai është trajnuar në luftime. Nuk do që të jetë i çmendur në qoftë se keni gjetur rastësisht se keni pasur aftësi të fshehtë ninja? Për pjesën tjetër të filmit ai është në një udhëtim për të zbuluar se kush është ai. Ai është i aftë për gjërat që ai nuk e di edhe për. Por në qoftë se ai nuk e di atë, ai nuk do të jetë në gjendje të jetojnë si…