insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac insomniac

track 9: insomniac

ayat 1:
Aku arep ing dina iki
Iki mung dijupuk sandi
Kula gesang sengaja dina
Ya sandi mandeg jantung
Yen aku metu bengi aku arep metu ing ndhuwur
Aku menehi iku kabeh urip iki ora kabeh aku tak
Yessir saiki ngenteni menit bruh
Aku weruh awakmu rocking karo tangan dhuwur
Nunggu beat sing kanggo njupuk mati, 808'S ing siyaga
Nalika aku AMBEGAN bangers aku ngomong statements aku ngadeg dening
Lemah gon shake nalika sing ngalahake gulung, landslide
Keparenga kula mati leash sandi
Aku rase iku, Aku rase iku, Aku kroso banget apik
Kaya aku kéwan
Kaya gorilla sing nyata ing hood
Aku arep lan ing
Aku bakal ngaso nalika aku ical
Tangia lan tlatah iku apa aku ing
Bruh makane aku nulis lagu ing
Bengi iki aku arep mati kaya
span urip mung luwih kabeh wengi
Yen aku ora tangi ing esuk, bruh aku gon dadi sehat-sehat
Uncalan ati-ati kanggo angin
Ayo menyang kita bab kanggo pindhah ing
Ora kalem mudhun, kita gon menang
Ora kalem mudhun, kita sumurup marang
ngegung

Pre-pancing:
Bengi iki aku bakal resiko iku kabeh ngetutake
Lan kaya urip kang liwat sesuk
Kita padha tresna iku
We pindhah hard kabeh minggu
'Til iku liwat ora ana sabab turu aku njupuk iku njupuk iku njupuk iku

pancing:
insomniac
We njupuk iku…