Се вчитува
svg
Отвори

Сите објави означени Судејќи

  • ноември 12, 2013Од страна на Пат Ли

    Сакам да разговараат за Божјата волја за нашите животи, дури и кога некој не се согласува со мене во врска со тоа. Разговори може да се добие вистински време вистински брз иако, особено кога зборуваме за контроверзни прашања. Тоа никогаш не е забавно да се каже некој, кој мислите дека тие се во ред. Па јас се обидувам да се биде внимателен со моите зборови, and simply point to what

svg